Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
86

Grincs (1966)

How the Grinch Stole Christmas!
Filmadatlap
 
14
Szereplők
13
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Grincs
 
Timon   2020. 01. 15.

legújabb vélemény

Ez annyira klassz volt,hogy az csak na. Beleéltem magam már rögtön a legelején,ennyire erős egyben eredeti karácsonyi mesét még keveset láttam.A Grincsről szóló mese örök klasszikus. 10/10

 
Deku   2017. 07. 24.

Ritka eredeti ez a mese és kár, hogy hamar vége lett. A zenék benne pedig különösen hangulatosra sikeredtek. Igazán kedvelhető filmet dobtak össze a készítők és bátran mondhatom, hogy nagyon eltudott varázsolni. Szerintem az egyik legjobb film amit valaha láttam. Több ilyen alkotás kellene.


 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

Jim carrey és pont. Tökéletesen játssza ezt is, ahogy minden más szerepét is. A történet aranyos, Grincs karaktere pedig zseniális. Vicces és megható történet, nem szokásos karácsonyi sztori, és mindenkinek való.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 31.

Az eredeti mese a legjobb. Karácsony tájékán mindig újranézzük. Karácsonyi klasszikus a karácsonyútáló Grincs meséje. Érzelmes és tanulságos mese. Gyereknek és felnőttnek egyaránt kellemes kikapcsolódás az ünnepekkor.

 
vivikejencikelara   2016. 10. 21.

Sokszor láttam már. Mikor ezt nézem olyan jo karácsonyi hangulatba kerülök ! Jim Carry nagyon jo!

 

Dr. Seuss fenntartással fogadta Boris Karloffot, attól tartott túl félelmetesen fogja ábrázolni a Grincset.

(rbernadett)
 

Dr. Seusst eredetileg egyáltalán nem érdekelte se ennek a történetnek, sem bármelyik másik könyvének az animációként történő megfilmesítése, azonban Chuck Jonesnak sikerült ennek ellenkezőjéről meggyőznie.

(rbernadett)
 

Dr. Seuss írta az összes dal szövegét.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.