Ritka eredeti ez a mese és kár, hogy hamar vége lett. A zenék benne pedig különösen hangulatosra sikeredtek. Igazán kedvelhető filmet dobtak össze a készítők és bátran mondhatom, hogy nagyon eltudott varázsolni. Szerintem az egyik legjobb film amit valaha láttam. Több ilyen alkotás kellene.
Ez annyira klassz volt,hogy az csak na. Beleéltem magam már rögtön a legelején,ennyire erős egyben eredeti karácsonyi mesét még keveset láttam.A Grincsről szóló mese örök klasszikus. 10/10
Az eredeti mese a legjobb. Karácsony tájékán mindig újranézzük. Karácsonyi klasszikus a karácsonyútáló Grincs meséje. Érzelmes és tanulságos mese. Gyereknek és felnőttnek egyaránt kellemes kikapcsolódás az ünnepekkor.
Jim carrey és pont. Tökéletesen játssza ezt is, ahogy minden más szerepét is. A történet aranyos, Grincs karaktere pedig zseniális. Vicces és megható történet, nem szokásos karácsonyi sztori, és mindenkinek való.
Karácsonykor érdemes megnézni, nagyon hangulatos, varázslatos. A történet nagyon jó lett, és tanulságos. A szereplők nagyszerűek. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon aranyos karácsonyi mesefilm, bár nem hiszem hogy ovisoknak valo történet, nég akkor sem, ha a végére minden jóra fordul.Nagyobbacskáknak viszont kifejezetten ajánlott megnézni.
A legjobb karácsonyi mese mindenkinek meg kell néznie, minden évben legalább egyszer. Nekem a kedvenc meséim között ott van. Nagyon kedves történet az elfogadásról.
Zseniális mesefilm. Nemcsoda hogy jim carry a filmbeli feldolgozásának a főszerepét elvállalta. Igazi klasszikus főleg karácsony tájékán. Szerintem ma már mindenki ismeri az ünneplopó Grincs történetét. Az egyik kedvenc ünnepi, karácsonyi családi filmünk.
sokkal jobb, mint Kevin akit a szerető családja persze szeret annyira hogy állandóan elfejtse, ez egy nagyon szép mese arról, hogy a gyerek kori élmények mennyire meghatározóak a felnőttek magatartásában és jól mutatja, hogy az emberek mennyire gonoszak azzal, aki nem áll be sorba, aki kicsit is kilóg annak menni e kell