Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
28
Szereplők
13
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Mary Poppins
 
Artemisia   2020. 01. 02.

legújabb vélemény

Megunhatatlan, örökzöld klasszikus, mesés gyerekfilm, emellett az egyik legjobb klasszikus is. Az a fajta dilm amit legalább egyszer mindenkinek látnia kell.

 
Deku   2017. 10. 23.

Nem kapott el a hév miután megnéztem sőt azt kell mondjam már rögtön az elején unalmassá vált. Valószínűleg másokat jobban megérinthet ez a film mint engem mert én valahogy nem dobtam el az agyam tőle.


 
Berto49   2016. 12. 12.

A Banks úr megmentése után muszáj volt megnéznem, és nagyon tetszett. Igazi családi Disney-film. Egyszerűen nem értem, hogy miért tiltakozott az írónő minden egyes apró-cseprő, lényegtelen dolog miatt. Ez a film sokkal több nézőhöz eljutott, mint amennyien valaha is olvasni fogják az eredeti könyveket, a megnézés után meg kedvet kapnak az elolvasáshoz. A Harry Potter „anyja” bezzeg nem tiltakozott. Azt sem értem, hogy mi kifogása volt Dick Van Dyke ellen, mert szerintem az ő Bert alakítása a legjobb a filmben, fantasztikus amiket művel benne. J. Andrews viszont számomra túl édeskés volt.

 
diumiu   2018. 01. 31.

A Mary Poppins történetet olvastam, láttam színházba és természetesen a filmet. Bármilyen feldolgozásban szeretem, a zenék fülbemászóak, Julie Andrews Tökéletes, imádom!

 
TribeBubu   2017. 05. 23.

Minden pompás volt, de a dalok nagy része nem tetszett és túl sok is volt belőlük. A filmben elhangzott szövegek 90-95%-a szerintem dalszöveg. Ennyi nekem elég ahhoz, hogy tönkretegyen egy jó filmet (pedig semmi bajom a musicalekkel.)

 
Robert Stevenson rendezői munkájára nem lehet panasz, a film sikere mégis Walt Disney-nek köszönhető, rengeteg energiát, időt és pénzt fektetett bele, ami végül busásan megtérült. Megunhatatlan klasszikus! több»

A film összbevétele 115 272 727 dollár volt (imdb.com).

 

Karen Dortice elsőre túl hamisan énekelte fel a dalokat a stúdióban.

(Artemisia)
 

A Banks gyerekeket alakító gyerekszereplők nem voltak minden trükkbe beavatva, így sokszor tényleg meglepődtek Mary Poppins mutatványain.

(Artemisia)
 

Julie Andrews személyét maga az írónő, P. L. Travers castingolta telefonon. Julie közvetlenül szülés után, még a kórházban beszélt vele.

(Artemisia)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.