Nála alkalmasabb színészt nem is találhattak volna a Mickey Egér-horror főszerepére

Január 1-jén Mickey egér legkorábbi változatai - amelyeket a Plane Crazy a The Gallopin' Gaucho és a leghíresebb Steamboat Willie, azaz a Willie gőzhajó című animációs rövidfilmekben láthattunk - közkinccsé váltak...

Ez pedig azt is jelenti, hogy mostantól több olyan horrorfilmet kapunk, amelyekben Mickey egér által inspirált karakterek szerepelnek.

Mickey egér új élete

Az év elején láthattuk a The Vanishing of S.S. Willie című rövidfilmet, a Mickey's Mouse Trap című slasherfilm trailerét, és bejelentették, hogy a Bohócrém 2. producerei, Steven Della Salla és Michael Leavy, valamint Steven LaMorte rendező, aki korábban a Grincs által inspirált The Mean One című horrorfilmet készítette, összeálltak egy, a Willie, a gőzhajó által ihletett horrorfilmes projektre, amelynek most már tudjuk, hogy a címe ScreamBoat.

A nagy leleplezés

David Howard Thornton alakítja Art the Clownt a Bohócrém filmekben, és ő keltette életre a Grincs horror változatát is a The Mean One-ban, így nem meglepő, hogy egy friss sajtóközleményben bejelentették: Thornton fogja alakítani Gőzhajó Willie horror változatát is a Screamboat-ban!

A rendező, LaMorte a következő nyilatkozatot tette közzé: "Nagyon izgatott vagyok, hogy a Screamboaton dolgozhatok egy gyilkos szereplőgárdával a horrorlegendáktól a vígjáték-ikonokig. David Howard Thornton olyan pajkos és gyilkos módon kelti életre Gőzhajó Willie-t, ahogy még soha nem láthattuk. Alig várom, hogy a közönség velünk együtt nevessen és sikítson a Screamboat fedélzetén!"

Thornton hozzátette: „Nagyon izgatott vagyok, hogy csatlakozhatok ehhez a hihetetlen színészgárdához, és horrorisztikusan életre kelthetem a Gőzhajó Willie-t. A Screamboat egy borzalmas és vidám nagyvásznas izgalmas utazás lesz, amit a rajongók nem akarnak majd kihagyni."

Kiket láthatunk még az új horrorban?

Thornton mellett Allison Pittel (Stream), Amy Schumacher (The Mean One), Jesse Posey (Teen Wolf: The Movie), Jesse Kove (Cobra Kai - A karate kölyök öröksége), Jarlath Conroy (A holtak napja, 1985-ös változat) és Charles Edwin Powell (The Exorcist III: Legion) is a szereplőgárdában lesz. A forgatás idén nyáron kezdődik és a sajtóközlemény azt ígéri, hogy a filmben „számos, még be nem jelentett cameo szereplés lesz”.

A sztori

A Screamboat (magyarul nagyjából, "Sikolyhajó") egy - khm - "pajkos" egér történetét meséli el, amely egy késő esti kompjáraton New York-iak egy csoportjára vadászik, és gyilkos káoszt rendez az utazásból. Vajon a hajó vegyes legénysége megtalálja a módját, hogy megállítsa a gyilkos teremtményt, aki a turistákra utazik?

Egy korábbi sajtóközlemény szerint LaMorte és a producerek „vödörnyi vért és kiborult káoszt ígérnek, ahogy a miniatűr egér megtámad egy csoportnyi kompjárat utast New York ikonikus és összetéveszthetetlen háttere előtt.

A Screamboat gyakorlati lényeffektek, miniatűrök és élvonalbeli virtuális produkciók keverékével mutatja be a nagyon is huncut szörnyeteget, amely a félelem kompján vágja át magát".

Mikorra várhatjuk?

Az Iconic Events Releasing valamikor 2025-ben küldi majd a Screamboat-t a mozikba. Addig is, idézzétek fel a színész munkásságát a Bohócrém-filmekkel! Alább Art első kalandjának trailerét találjátok!

71 Terrifier  (2017)

horror | thriller

Egy mániákus bohóc útnak indul Halloween éjszakáján, hogy három kiszemelt áldozatával végezzen... És ezenkívül bárkivel, aki az útjába kerül. több»