Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
51
Szereplők
4
Vélemények
125
Képek
8
Videók
 
Anti007   2020. 11. 13.

legújabb vélemény

2
Egy klassz örökség, ahol...

A 80-as években igazán sok film vált kultikussá. Milyen jó is volt az a korszak... (E.T., Rocky, Terminátor, Kincsvadászok stb. Hosszasan lehetne sorolni.) Gyerekkoromban láttam az 1984-ben készült Karate kölyköt is. Persze a film után be... teljes kritika»

 
rainman   2018. 06. 28.

1
Kihagyhatatlan!

Kinek is szól igazán ez a sorozat? A háttérben egy tini dramedy, de valójában egy tömény nosztalgiahullám a 30-40 éves korosztálynak, azaz, például nekem. Egy tökéletesen megágyazott nosztalgiahullám remek zenékkel, remek alakításokkal és szinte töké... teljes kritika»


 
spikeZ   2019. 05. 05.

0

Nagyon meglepett ez a sorozat. Amikor először hallottam róla, nem is értettem, hogy minek vágnak bele A karate kölyök folytatásába, de igen kellemes csalódást okozott. Jól megírt, humoros és szórakoztató széria lett, és az első két évad után már alig... több»

 
Bendegúz   2018. 11. 16.

0

Talán nehezen fogod elhinni, de ez a sorozat sokkal jobb, mint az várnád tőle. Kész, pont, nincs mit hozzáfűzni, kezdd el nézni, és te is látni fogod. :)

Galéria (125)

Videók (8)

 

Ralph Macchio 57 éves volt, amikor kijött a sorozat első évada. A színész öt évvel volt idősebb, mint Pat Morita A karate kölyök bemutatásának idején.

(hp )
 

A Larusso-ház ugyanaz a ház, amiben a Walsh család is élet a Beverly Hills 90210 című sorozatban.

(hp )
 

A sorozatban felcsendülnek a széria alapjául szolgáló film dalai is, melyeket Bill Conti szerzett.

(hp )
 

A Cobra Kai növendékeinek többsége civilben is hódol a harcművészeteknek illetve a táncnak.

(hp )