Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
92%

Cobra Kai - A karate kölyök öröksége (2018-2022)

Cobra Kai
Filmadatlap
 
51
Szereplők
9
Vélemények
125
Képek
9
Videók

Galéria (125)

Videók (9)

 
BDJN   2022. 11. 25.

legújabb vélemény

0

Imádom! Nagyon szeretem a sorozatot, már megnéztem az 5. évadot is, és úgy tűnt, hogy lesz következő évad. Nagyon várom.

 
rainman   2018. 06. 28.

4
Kihagyhatatlan!

Kinek is szól igazán ez a sorozat? A háttérben egy tini dramedy, de valójában egy tömény nosztalgiahullám a 30-40 éves korosztálynak, azaz, például nekem. Egy tökéletesen megágyazott nosztalgiahullám remek zenékkel, remek alakításokkal és szinte töké... teljes kritika»

 
Bendegúz   2018. 11. 16.

4

Talán nehezen fogod elhinni, de ez a sorozat sokkal jobb, mint az várnád tőle. Kész, pont, nincs mit hozzáfűzni, kezdd el nézni, és te is látni fogod. :)

 
spikeZ   2019. 05. 05.

3

Nagyon meglepett ez a sorozat. Amikor először hallottam róla, nem is értettem, hogy minek vágnak bele A karate kölyök folytatásába, de igen kellemes csalódást okozott. Jól megírt, humoros és szórakoztató széria lett, és az első két évad után már alig... több»

 
Anti007   2020. 11. 13.

1
Egy klassz örökség, ahol...

A 80-as években igazán sok film vált kultikussá. Milyen jó is volt az a korszak... (E.T., Rocky, Terminátor, Kincsvadászok stb. Hosszasan lehetne sorolni.) Gyerekkoromban láttam az 1984-ben készült Karate kölyköt is. Persze a film után be... teljes kritika»

 
jfruzsi97   2021. 10. 11.

2

Én az összes A karate kölyök részt láttam, nagyon szeretem is. Ahogy elkezdtem nézni a sorozatot, 1-2 rész után esett le, hogy a régi szereplők vannak benne, el se hittem. Nagyon jó így a "folytatása". Izgalmas, érdekes, és tele bunyóval, leköt végig. Szinte hármasával néztem a részeket egymás után.

 
BRANTON   2022. 05. 23.

0
Zseniális keveréke a tini-vígjátéknak és a felnőtt drámának

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A több évtizeddel ezelőtti Karate kölyök filmeket annyira nem szerettem. Nem rosszak, egy gyermeknek megfelelő matiné lehet, de a felnőtt korosztály szerintem többnyire unja. A mostani sorozatszerű folytatással kapcsolatosan pedig, b*sszus! Brutálisan jó ez az egész. Fantasztikus dumák, korhatáros és bevállalós minden tekintetben, nagyon jól mixelik a műfajokat. Számomra zseniális. Az eddigi 4 évad nagyon jó, habár éreztem egy apró önismétlést az utóbbi 2 évadban, de a színvonal nem csökkent. Borzasztó mód szórakoztató, és helyenként megindító ez az egész. Vicces, drámai, viszont értékelném, ha az utolsó évadra húznának valami váratlant, ami az első 2 évadban megvolt.

 

A sorozat egyik executive producere Will Smith, ahogy a 2010-es reboot esetében is, melyben fia, Jaden volt a főszereplő.

(Nk)
 

Courtney Henggeler (Amanda Larusso) csak 14 évvel idősebb, mint a lányát alakító Mary Mouser (Samantha).

(Nk)
 

Thomas Ian Griffith elutasította az ajánlatot, hogy visszatérjen Terry Silverként, ugyanis visszavonult a színészettől.

(Nk)
 

Diora Baird játsza William Zabka feleségét a Vissza a jelenbe (2010) című vígjátékban. A sorozatban Zabka exfeleségét és gyermekének anyját alakítja.

(Nk)
 

Szinte az összes Cobra Kai tanuló egy stábtag után kapta a nevét.

(Nk)