Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
93%

Cobra Kai - A karate kölyök öröksége (2018-2021)

Cobra Kai
Filmadatlap
 
51
Szereplők
4
Vélemények
125
Képek
10
Videók
 
Anti007   2020. 11. 13.

legújabb vélemény

1
Egy klassz örökség, ahol...

A 80-as években igazán sok film vált kultikussá. Milyen jó is volt az a korszak... (E.T., Rocky, Terminátor, Kincsvadászok stb. Hosszasan lehetne sorolni.) Gyerekkoromban láttam az 1984-ben készült Karate kölyköt is. Persze a film után be... teljes kritika»

 
spikeZ   2019. 05. 05.

1

Nagyon meglepett ez a sorozat. Amikor először hallottam róla, nem is értettem, hogy minek vágnak bele A karate kölyök folytatásába, de igen kellemes csalódást okozott. Jól megírt, humoros és szórakoztató széria lett, és az első két évad után már alig... több»


 
Bendegúz   2018. 11. 16.

1

Talán nehezen fogod elhinni, de ez a sorozat sokkal jobb, mint az várnád tőle. Kész, pont, nincs mit hozzáfűzni, kezdd el nézni, és te is látni fogod. :)

 
rainman   2018. 06. 28.

1
Kihagyhatatlan!

Kinek is szól igazán ez a sorozat? A háttérben egy tini dramedy, de valójában egy tömény nosztalgiahullám a 30-40 éves korosztálynak, azaz, például nekem. Egy tökéletesen megágyazott nosztalgiahullám remek zenékkel, remek alakításokkal és szinte töké... teljes kritika»

Galéria (125)

Videók (10)

 

A sorozat egyik executive producere Will Smith, ahogy a 2010-es reboot esetében is, melyben fia, Jaden volt a főszereplő.

(Nk)
 

Courtney Henggeler (Amanda Larusso) csak 14 évvel idősebb, mint a lányát alakító Mary Mouser (Samantha).

(Nk)
 

Thomas Ian Griffith elutasította az ajánlatot, hogy visszatérjen Terry Silverként, ugyanis visszavonult a színészettől.

(Nk)
 

Diora Baird játsza William Zabka feleségét a Vissza a jelenbe (2010) című vígjátékban. A sorozatban Zabka exfeleségét és gyermekének anyját alakítja.

(Nk)
 

Szinte az összes Cobra Kai tanuló egy stábtag után kapta a nevét.

(Nk)
 

Amikor a jóga csoport belép a dódzsóba, az első jóga póz, amit felvesznek, a kobra póz.

(Nk)
 

Ralp Macchio 22 éves volt, mikor a Karate kölyökben egy 17 éves középiskolás tanulót alakított. Mary Mouser, aki a lányát játssza a sorozatban, szintén 22 évesen alakít egy 17 évest az első évadban.

(Nk)
 

Daniel autója a második évadban valóban az, ami az első filmben is benne volt.

(Nk)
 

Az első Karate kölyök (1984) forgatása során a rendező több órányi felvételt készített különböző beállításokkal a bajnokságról, melyekből sok nem került a filmbe. A sorozat stábja megkereste ezeket a korábban nem látott felvételeket, és felhasználták a visszaemlékezéses jelenetekhez. Ralph Macchio egy interjúban elárulta, hogy létezik három nem látott változat a híres daru rúgásos jelenetből.

(Nk)
 

Ralph Macchio 57 éves volt, amikor kijött a sorozat első évada. A színész öt évvel volt idősebb, mint Pat Morita A karate kölyök bemutatásának idején.

(hp)