Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
7
Képek
3
Videók
Ralph Macchio
Ralph Macchio
 
ZeroHero   2019. 09. 25.

legújabb vélemény

Gyerekkent imadtam, felnottkent jot mosolygok rajta, h emnnyire kis butuska az egesz. Mindenbol van egy kicsi: Egy kis csaladi drama, egy kis szerelem, egy kis kamaszharc, egy kis revans, egy kis eletbolcsesseg. Aztan persze eljutunk oda, hogy csodalatosan gyoz a jo es elbukik a gonosz, s minden boldog... Amig fel nem no es ujra nem nezi....

 
rainman   2016. 12. 05.

20 évvel ezelőtt látva eléggé homályos emlékekből egy igazán kellemes film sejlik fel. Újra néztem. Nem kellett volna. Eléggé bugyuta sztori, és sekélyes alakítások. Olyan semmilyen. Mindenből egy pici. Van benne romantika, sport, dráma, humor, bölcsesség. De egyik sem domborodik ki. Azt kell mondjam, hogy a Van Damme féle Véres sport/Kickboxer sokkal szórakoztatóbb, mert bár az is bugyuta, és teljességgel nélkülözi a drámát, de legalább az akció/sport rész erős benne. Joe Esposito – You’re the best című klasszikus nyolcvanasévekbeli dala a legnagyobb pozitívum a filmben.


 
czigler.nora   2017. 08. 09.

Kb. a legrosszabb filmek egyike, zs kategóriának is az alját súrolja...Unalmas, bugyuta, semmitmondó, se füle se farka. Nem ajánlom, kétlem, hogy bárkinek is tetszett.

 
Mr. Zero   2015. 08. 26.

Ez még a rossznál is rosszabb. Nem igazán nyerte el a tetszésemet. Kezdjük ott, hogy már maga a sztori is egy hatalmas nagy bukta. Ehhez hozzá kell még számolni, hogy a karakterek sincsennek egész rendesen kidolgozva. Nagyon nem jött be. Ez bizony 1 csillag!

 
szisziszabo   2016. 09. 05.

Igazi klasszikus! Nem lehet megunni. Tele van viccel, mégis meg van az a z érzeted a film nézése közben hogy nagyon komoly a dolog. Szuper film. Ajánlom mindenkinek.

 
Daniel szan és Mr. Miyagi verhetetlen páros, szinte nyomtalanul múltak el felettük az azóta eltelt évek! több»

A film összbevétele 90 815 558 dollár volt (imdb.com).

 

1984-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A Kobrákat irányító Sensei szerepét Chuck Norris-nak is felajánlották, de ő nem vállalta.

(dulkap)
 

Charlie Sheen nem vállalta el Daniel LaRusso szerepét.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.