Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 02. 11.

legújabb vélemény

Átlagos harcművészeti film, ami annak idején sokkal ígéretesebbnek tetszett, mint amilyen film lett belőle. A legnagyobb pofon az a film címe...A Karate japán harcművészet, a film ennek ellenére Kínában játszódik és kung-fuznak.

 
Norbi   2018. 07. 10.

Szeretem az ilyen stílusú filmeket , szóval nem volt nehéz meggyőzni. Az okítás része volt a legérdekesebb számomra, de a verekedés a végén is tetszett .


 
Orosz István   2016. 05. 27.

Tetszett a film, jó volt nem volt egy hu de nagy sztori, de tanulságos volt. Mondani valója az volt nem számít ki mit mond, hogy tör meg küzdj az álmaidért, és sikerülni fog!

 
Gigi   2017. 01. 16.

Kedves, szórakoztató családi film. Tetszett a hangulata, a mondanivalója. Egyszerű film, kiszámítható történettel, de ez nem baj, ebből a filmből szerintem kihozták a maximumot, ebben ennyi volt, és kész.

 
vivikejencikelara   2017. 05. 31.

Ez volt az első olyan film amit megnéztem, úgy hogy tudom Jackie szerepel benne. Azt kell mondjam nem bántam meg hogy megnéztem , mert jó színész. Na és Jaden Smith pedig óriási!

A film összbevétele 359 126 022 dollár volt (imdb.com).

 

Jaden Smith három hónapot edzett a filmre.

(kázsé)
 

A finálét körülbelül 800 statisztával vették fel.

(kázsé)
 

A film címe ellenére senki sem karatézik benne, az ugyanis nem egy kínai harcművészet, márpedig a film Kínában játszódik.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.