Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Warrior - A végső menet (2011)

Warrior
Filmadatlap
 
31
Szereplők
43
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Joel Edgerton
Tom Hardy
Joel Edgerton
Tom Hardy
Joel Edgerton
Tom Hardy
Tom Hardy
Joel Edgerton
Tom Hardy
Jennifer Morrison
Joel Edgerton
Tom Hardy
Nick Nolte
Kurt Angle
Joel Edgerton

Videók (2)

 
elekm90   2020. 11. 17.

legújabb vélemény

0

Remek dráma és szórakoztató sportfilm egyben (úgy is, hogy a film utolsó meccsének nem sok köze van egy valós MMA meccshez). Nick Nolte és Tom Hardy kiválóak, bár utóbbi a szokásos agresszor szerepet kapta, de van mélysége, mivel egy erős háttérsztorit írtak a karakterének.

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

0

Hardy és Nolte zsenialitása körbeölelte a filmet....dráma,feszültség,katarzis,mind-mind fellelhető a filmben.A film hosszú,de minden perce ütős,és megéri végigülni.Erősen ajánlott.

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Tom Hardy-nak nagyon remekül állnak ezek a kemény fiús szerepek. A történet maga pedig elég oda tud vágni. Az utolsó percig szórakoztat és leköti a figyelmet. Remek film.

 
HercegPeter   2019. 06. 24.

0

Komoly lélektannal rendelkező dráma, ami a nézőre hagyja az ítélkezés lehetőségét. Eldönthetjük, hogy ki az igazi áldozat. Az, aki elveszítette a családját, esetleg akinek menekülnie kellett az alkoholista apjától, vagy aki a házát bukta el és még h... több»

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

0

Nekem igazán bejött ez a nyers film. Nagyon odavágott. Rettentő sok munka volt benne ez nagyon is látszik a filmen és amellett a mentális mondanivalója is el lett találva. Szerintem egy tök jó bunyós film.

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

0

A film hossza kivételesen nem zavart, a színészek jól játszanak benne, a karakterek a végére összeálltak, talán a hotelszobás jelenet sikerült a leghatásosabbra, jól fel lett vezetve a dolog. Persze a verseny elég hihetetlenre sikerált, de kellett va... több»

 
szaka123   2018. 03. 22.

0

Egészen jó film volt. Nagyon jó színészi alakításokkal, különösen Nick Nolte. A versenyen történtek kicsit túlzóak és a vége is kicsit hihetetlen, de nem mondanám rossz filmnek. A játékidő kicsit soknak tűnhet, de minden percet megér! :)

A film összbevétele 23 057 115 dollár volt (imdb.com).

 

Az iraki helyszíneket valójában Pittsburgh külvárosában, egy elhagyott parkolóban vették fel, amelyet Dan Leigh úgy rendezett be, mintha sivatag lenne.

(dailyfilmsan)
 

Joel Edgerton a forgatás során térdszalagszakadást szenvedett, ami miatt hat hétig szünetelt a forgatás.

(hp)
 

Az írók még azelőtt választották ki a The National zenekar About Today című számát a film zárásához, mielőtt megírták volna a befejezést. Ezért az utolsó jelenetek forgatókönyve úgy született meg, hogy ez a szám szólt végtelenítve a munka alatt.

(SódóGA)
 

Tom Hardy a forgatás során eltörte a lábujját, néhány bordáját és egyik ujját is.

(SódóGA)
 

Anthony Tambakis és Gavin O'Connor kifejezetten Nick Nolte számára írták Paddy szerepét, akivel mindketten szomszédok Malibun. A stúdió nem rajongott az ötletért, Nolte alakítása viszont jó kritikákat kapott.

(SódóGA)