Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
42
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Mariann   2020. 07. 21.

legújabb vélemény

Vannak olyan filmek amiket nem lehet leminősíteni,még akkor sem, mikor nem szereti valaki az adott műfajt.aki negatív kritikát irt,valószínűleg ilyen szomszédok közt című sorozatokon szocializálódott.nincs ezzel semmi baj,de akkor viszont ott kellene kritikát írniuk,mert itt csak nevetség tárgyai a hozzászólásuk.

 
Deku   2017. 07. 15.

Tom Hardy-nak nagyon remekül állnak ezek a kemény fiús szerepek. A történet maga pedig elég oda tud vágni. Az utolsó percig szórakoztat és leköti a figyelmet. Remek film.


 
HercegPeter   2019. 06. 24.

Komoly lélektannal rendelkező dráma, ami a nézőre hagyja az ítélkezés lehetőségét. Eldönthetjük, hogy ki az igazi áldozat. Az, aki elveszítette a családját, esetleg akinek menekülnie kellett az alkoholista apjától, vagy aki a házát bukta el és még h... több»

 
dailyfilmsan   2020. 03. 17.

Nekem igazán bejött ez a nyers film. Nagyon odavágott. Rettentő sok munka volt benne ez nagyon is látszik a filmen és amellett a mentális mondanivalója is el lett találva. Szerintem egy tök jó bunyós film.

 
ZeroHero   2015. 05. 06.

A film hossza kivételesen nem zavart, a színészek jól játszanak benne, a karakterek a végére összeálltak, talán a hotelszobás jelenet sikerült a leghatásosabbra, jól fel lett vezetve a dolog. Persze a verseny elég hihetetlenre sikerált, de kellett va... több»

 
szaka123   2018. 03. 22.

Egészen jó film volt. Nagyon jó színészi alakításokkal, különösen Nick Nolte. A versenyen történtek kicsit túlzóak és a vége is kicsit hihetetlen, de nem mondanám rossz filmnek. A játékidő kicsit soknak tűnhet, de minden percet megér! :)

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 12.

Hardy és Nolte zsenialitása körbeölelte a filmet....dráma,feszültség,katarzis,mind-mind fellelhető a filmben.A film hosszú,de minden perce ütős,és megéri végigülni.Erősen ajánlott.

Tom Hardy
Joel Edgerton
Tom Hardy
Tom Hardy
Nick Nolte
Kurt Angle
Joel Edgerton

A film összbevétele 23 057 115 dollár volt (imdb.com).

 

Az iraki helyszíneket valójában Pittsburgh külvárosában, egy elhagyott parkolóban vették fel, amelyet Dan Leigh úgy rendezett be, mintha sivatag lenne.

(dailyfilmsan )
 

Joel Edgerton a forgatás során térdszalagszakadást szenvedett, ami miatt hat hétig szünetelt a forgatás.

(hp )
 

Az írók még azelőtt választották ki a The National zenekar About Today című számát a film zárásához, mielőtt megírták volna a befejezést. Ezért az utolsó jelenetek forgatókönyve úgy született meg, hogy ez a szám szólt végtelenítve a munka alatt.

(SódóGA)
 

Tom Hardy a forgatás során eltörte a lábujját, néhány bordáját és egyik ujját is.

(SódóGA)
 

és Gavin O'Connor kifejezetten Nick Nolte számára írták Paddy szerepét, akivel mindketten szomszédok Malibun. A stúdió nem rajongott az ötletért, Nolte alakítása viszont jó kritikákat kapott.

(SódóGA)
 

A forgatás első napján a stáb zajos ovációval értékelte Nick Nolte első felvett jelenetét a helyi étkezdében. Bár a jelenet nem került bele a filmbe, a DVD-kiadáson megtekinthető.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.