Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
39
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 15.

Tom Hardy-nak nagyon remekül állnak ezek a kemény fiús szerepek. A történet maga pedig elég oda tud vágni. Az utolsó percig szórakoztat és leköti a figyelmet. Remek film.

 
HercegPeter   2019. 06. 24.

Komoly lélektannal rendelkező dráma, ami a nézőre hagyja az ítélkezés lehetőségét. Eldönthetjük, hogy ki az igazi áldozat. Az, aki elveszítette a családját, esetleg akinek menekülnie kellett az alkoholista apjától, vagy aki a házát bukta el és még háborút is megjárta? Az ember észre sem veszi és már el is telt a bő két óra. Ez annak köszönhető, hogy nem nagyon vannak üresjáratok, folyamatosan jönnek az események. Bár azt kicsit nehezteltem, hogy ha már ilyen hosszú a film akkor már egy pár perces részletet rááldozhattak volna arra, hogy bemutassák a szereplőt sorsát a meccs után. A színészek kitűnően alakítanak, nekem leginkább a Hardy-Nolte páros jött be, de Edgertont is komoly dicséret illeti. Tom Hardy külön vállveregetést is érdemel amiért ilyen állattá gyúrta magát a szerep kedvéért. A sok érzelem és mélyenszántó gondolat mellett azért szerencsére jutott idő bőven a bunyókra is, amik kifejezetten jóra sikeredtek. Látszik, hogy volt vele munka rendesen.


 
ZeroHero   2015. 05. 06.

A film hossza kivételesen nem zavart, a színészek jól játszanak benne, a karakterek a végére összeálltak, talán a hotelszobás jelenet sikerült a leghatásosabbra, jól fel lett vezetve a dolog. Persze a verseny elég hihetetlenre sikerált, de kellett valami, amibe beágyazzák a történetet, a megbocsátásról, ami itt nem fordult át giccsbe. Na jó, egy kicsit igen. Nick Nolte alakitasa zsenialis.

 
szaka123   2018. 03. 22.

Egészen jó film volt. Nagyon jó színészi alakításokkal, különösen Nick Nolte. A versenyen történtek kicsit túlzóak és a vége is kicsit hihetetlen, de nem mondanám rossz filmnek. A játékidő kicsit soknak tűnhet, de minden percet megér! :)

 
andor50   2015. 02. 26.

Nálam ez a film "A dráma". Annyira jól működik az érzelmek szintjén hogy az valami hihetetlen. Többször is meghatott, főleg az utolsó jelenet. Nagyon szép film és csak ajánlani tudom, mikor először láttam utána minden ismerősömre ráparancsoltam, hogy nézze meg.

Tom Hardy
Joel Edgerton
Tom Hardy
Tom Hardy
Nick Nolte
Kurt Angle
Joel Edgerton

A film összbevétele 23 057 115 dollár volt (imdb.com).

 

Joel Edgerton a forgatás során térdszalagszakadást szenvedett, ami miatt hat hétig szünetelt a forgatás.

(hp)
 

Az írók még azelőtt választották ki a The National zenekar About Today című számát a film zárásához, mielőtt megírták volna a befejezést. Ezért az utolsó jelenetek forgatókönyve úgy született meg, hogy ez a szám szólt végtelenítve a munka alatt.

(SódóGA)
 

Tom Hardy a forgatás során eltörte a lábujját, néhány bordáját és egyik ujját is.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.