Tom Hardy megnyerte a harcművészeti bajnokságot, miután titokban benevezett, és padlóra küldte az ellenfeleit.

Tom Hardy ismét megmutatta, hogy ő egy igazi akcióhős, újabb aranyat zsebelt be egy harcművészeti bajnokságon.

Mad Max: A harag útja és a Birmingham bandája 45 éves sztárja részt vett az UMAC Milton Keynes BJJ Open 2022 versenyen, amelyet szombaton rendeztek meg a Milton Keynes-i Oakgrove Schoolban. Hardy titokban nevezett be a versenyre, ahol minden ellenfelét padlóra küldte.Hardy nem mellesleg kék öves jiu jitsuban.

Természetesen a rajongók nem hittek a szemüknek,amikor a sztár egy lenyűgöző karfeszítéssel aranyérmet szerzett. A galériában látható  képen Hardy az aranyérmével és oklevelével pózol, amelyen teljes neve, Edward Hardy szerepelt.

Az eseményt az Ultimate Martial Arts Championships szervezte, a szervezet szóvivője pedig elismerően nyilatkozott a világhírű színészről.

"Tom nagyon kedves srác volt. Mindenki felismerte, de nagyon szerény volt, és örömmel szakított időt arra, hogy az emberek lefényképezkedhessenek vele" - mondták a The MK Citizen című lapnak.

Sean Rosborough, aki az esemény szponzora volt, elmondta, hogy a szervezők néhány héttel korábban értesültek arról, hogy a híresség eljön a bajnokságra, de titokban, hogy a rajongók ne "zavarják" őt verseny közben.

A hírek szerint Hardy minden összecsapásban gyors győzelmeket aratott, így a szakosztálya bajnokaként zárta a versenyt.

A színész állítólag akkor kezdett el brazil Jiu-Jitsu-zni, amikor a Warrior - A végső menet című filmhez edzett, amelyben egy MMA-harcost alakított. Hardy a közelmúltban két aranyat nyert egy hasonló versenyen, amelyről videó is készült.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tomhardy.bae (@tomhardy.bae) által megosztott bejegyzés

akció | dráma | sportfilm

Egy volt tengerészgyalogos felbukkan a szülői háznál, hogy apja segítségét kérje, ám a helyzet nem csak erről szól. Tom Conlon (Tom Hardy) tehetséges bokszoló volt... több»