Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
50
Szereplők
6
Vélemények
200
Képek
7
Videók
 
iq.csabi   2020. 04. 09.

legújabb vélemény

Ennél jobb sorozat nincs és nem is lehet, maximum más műfajban hasonló szintet üthet. Rettentő jó sorozat, több helyen kegyetlen, de teljes mértékben emberi. Nincs benne nyáladzás, a dolgokat nem csépli el. A szereplők pedig, atya ég, tökéletes Casting.

 
neyto   2016. 01. 05.

Kiváló sorozat igazán jó színészekkel és remek zenével. Minden epizód izgalmas és érdekes volt, nem tudtam megunni a második évad után sem.


 
TPetty   2015. 06. 01.

Szerintem ez napjaink egyik legjobb sorozata. Remek forgatókönyv alapján, kiváló és aprólékos történetgondozást követően egy legendás széria született meg. Nagyszerű a szereposztás, fordulatos a cselekmény, igazán jó a zene, a kosztümök és a díszlet is a helyén van.

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

A kor amibe játszódik nem a kedvencem, de ettől függetlenül jól működtek a készítők kitalációi és a szereplők is átélték az élethelyzeteket.

 
messideco   2018. 07. 26.

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Az egyik legjobb futó sorozat, nem győzöm a környezetemben ajánlani. A színészek remekek, a story is nagyon jó, a hangulat magáért beszél. Nem jelentkezik mint sok sorozat esetén a színvonalcsökkenés, itt szvsz mindig sikerül magasan tartani.

 

A filmbeli megoldással ellentétben, mely szerint fejfedőjükbe rejtették volna a Peaky-banda tagjai zsebkésüket, a valóság egészen másként festhetett, hiszen ez a megoldás eléggé költséges lett volna a banda számára.

(erare)
 

Birmingham városa is kivette részét az első világháborúból: az itt gyártott sípoknak nagy hasznát vették a csatatéren. Ezenkívül Thomas Hudson napjainkban is stabilan működő gyára készítette sípokat a Titanicon is használták.

(erare)
 

Tom Hardy (Alfie Solomons) és Charlotte Riley (May Carleton) a való életben házasok; első gyermeküket 2016 októberére várják.

(erare)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.