Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
50
Szereplők
8
Vélemények
200
Képek
7
Videók

Vélemények: Birmingham bandája (2013)

 
moviemafia   2020. 08. 02.

legújabb vélemény

A valaha volt legjobb sorozat amit láttam, a színészi játék, történet és zenei aláfestés is közel áll a tökéleteshez. Az ikonikus Thomas Shelby megszólalásai, jelleme nagy hatással volt rám is, már csak miatta is megéri egy próbát adni a Peaky Blinde... több»

 
mamiéstöti2   2019. 02. 12.

A kor amibe játszódik nem a kedvencem, de ettől függetlenül jól működtek a készítők kitalációi és a szereplők is átélték az élethelyzeteket.


 
Varga_Júlia   2020. 07. 22.

Érdekes tapasztalat ez a sorozat, mert adott egy elég erős történet, egy igen jó szereplőgárda, és nyilván a keret is, amiből nem csak valami okosat, hanem látványosat is ki lehetett volna hozni - ennek ellenére a Birmingham bandája minden egyes zicc... több»

 
neyto   2018. 07. 17.

Kiváló sorozat igazán jó színészekkel és remek zenével. Minden epizód izgalmas és érdekes volt, nem tudtam megunni a második évad után sem.

 
TPetty   2015. 06. 01.

Szerintem ez napjaink egyik legjobb sorozata. Remek forgatókönyv alapján, kiváló és aprólékos történetgondozást követően egy legendás széria született meg. Nagyszerű a szereposztás, fordulatos a cselekmény, igazán jó a zene, a kosztümök és a díszlet is a helyén van.

 
messideco   2018. 07. 26.

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Az egyik legjobb futó sorozat, nem győzöm a környezetemben ajánlani. A színészek remekek, a story is nagyon jó, a hangulat magáért beszél. Nem jelentkezik mint sok sorozat esetén a színvonalcsökkenés, itt szvsz mindig sikerül magasan tartani.

 
szabomarc   2019. 01. 07.

A színészi gárda nagyon jól lett összeválogatva, a környezet nagyon jól van megcsinálva illetve kiépítve, viszont valahogy nem tudott magával rántani a sorozat. Egyelőre nem jött be, lehet újrapróbálkozom majd vele idővel.

 
iq.csabi   2020. 04. 09.

Ennél jobb sorozat nincs és nem is lehet, maximum más műfajban hasonló szintet üthet. Rettentő jó sorozat, több helyen kegyetlen, de teljes mértékben emberi. Nincs benne nyáladzás, a dolgokat nem csépli el. A szereplők pedig, atya ég, tökéletes Casting.