Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
76
Szereplők
7
Vélemények
40
Képek
6
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Deku   2017. 08. 22.

legújabb vélemény

Nagyon lassan haladt a történet ezért nem lett a kedvencem. Sokáig húzták a történetet. A főhős sem a legjobb, eléggé egysíkúnak tűnik, nem érzem rajta, hogy kidolgozott lenne.

 
Gigi   2017. 01. 15.

Lassan építkező sorozat, de hamar megfogott a hangulata. Szeretem az ilyen típusú krimiket, nem kell, hogy minden percben ezerrel pörögjenek az események.


 
Potoczkie   2016. 12. 30.

Klassz kis sorozat, aki szereti a krimiket, az adjon neki egy esélyt, mert érdemes. A főszereplő karaktere nagyon jól kitalált figura, a színész pedig kiváló választás volt a megformálására.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

A Bosch egy igazán remek, átívelős krimisorozat, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Az első perctől az utolsóig rabig tudott ejteni, kíváncsivá tett, ki követte el a gyilkosságot. Könnyen rabul ejt.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

Titus Welliver a lehető legjobb választás volt a főszereplő karakter megformálására, tökéletes megtestesítője annak a karakternek, melyet az alkotók megálmodtak. Rabjává váltam a sorozatnak.

Titus Welliver
Annie Wersching
Titus Welliver
Titus Welliver
Jamie Hector
Jamie Hector
Titus Welliver
Titus Welliver
Jamie Hector
Jamie Hector
Jamie Hector
Titus Welliver
Titus Welliver
Amy Aquino
Lance Reddick
 
Nincs annál izgalmasabb, mint amikor a detektív leguggol egy forró, vagy esetleg és elvileg régen kihűlt nyom mellé, aztán felnéz és kérdez valamit a társától. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.