Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Harry Bosch - A nyomozó (2014-2021)

Bosch
Filmadatlap
 
76
Szereplők
8
Vélemények
250
Képek
7
Videók

Galéria (250)

Videók (7)

 
hemish   2021. 10. 16.

legújabb vélemény

0
A legjobb nyomozós sorozat

Engem nagyon berántott ennek a sorozatnak a hangulata. Titus Welliver pedig tökéletes erre a karakterre. Minden évad egy bizonyos történetszálat göngyölít fel, lassan építkezik, van idő kibontani a szereplők közötti dinamikát és ok-okozati összefüggéseket. Nincs elhamarkodva semmi, szépen lassan történnek a dolgok. Vannak részek, amelyek visszacsatolnak fontos részletekhez, ahogy általában a valóságban is. Alig várom a 6. évadot, ami azt hiszem, a befejező évad is lesz. Remélem, azért egyszer még – másik szereplőgárdával – előveszik majd ezt a történetsorozatot.

 
Gigi   2017. 01. 15.

1

Lassan építkező sorozat, de hamar megfogott a hangulata. Szeretem az ilyen típusú krimiket, nem kell, hogy minden percben ezerrel pörögjenek az események.

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nagyon lassan haladt a történet ezért nem lett a kedvencem. Sokáig húzták a történetet. A főhős sem a legjobb, eléggé egysíkúnak tűnik, nem érzem rajta, hogy kidolgozott lenne.

 
Péter   2017. 03. 21.

1

Teljesen véletlenül akadtam rá erre a sorozatra, de az első pillanattól fogva volt benne valami, ami függővé tett. A főszereplő karakterét nagyon bírtam, igazán különc figura.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

0

Titus Welliver a lehető legjobb választás volt a főszereplő karakter megformálására, tökéletes megtestesítője annak a karakternek, melyet az alkotók megálmodtak. Rabjává váltam a sorozatnak.

 
Potoczkie   2016. 12. 30.

0

Klassz kis sorozat, aki szereti a krimiket, az adjon neki egy esélyt, mert érdemes. A főszereplő karaktere nagyon jól kitalált figura, a színész pedig kiváló választás volt a megformálására.

 
Pappcsino   2016. 12. 09.

0

A Bosch egy igazán remek, átívelős krimisorozat, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Az első perctől az utolsóig rabig tudott ejteni, kíváncsivá tett, ki követte el a gyilkosságot. Könnyen rabul ejt.

 
Nincs annál izgalmasabb, mint amikor a detektív leguggol egy forró, vagy esetleg és elvileg régen kihűlt nyom mellé, aztán felnéz és kérdez valamit a társától. több»