Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
60
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 23.

Nekem már rögtön az első évad nagyon elvette a kedvem ettől az egésztől. A karakterek nagyon kesze-kuszán vannak felépítve a történet pedig nagyon untatott.

 
ipszilon   2018. 07. 12.

Az első évadon nem tudom, hogyan rágtam át magam, de a másodiktól.. Uramatyám, de zseniálissá vált. Pamela Rabe, mint Joan Ferguson egyszerűen fantasztikus, ő adja meg a lelkét az egész sorozatnak. Azt viszont fontos megjegyezni, hogy ezt vétek szinkronnal nézni, mert iszonyatosan sokat ront az amúgy sem túl erős első évadon...


 
Edii   2015. 09. 16.

Az első évad talán még kissé lagymatag, de aztán szerencsére beindul. Nagyon érdekes karaktereket vonultat fel és tetszik, ahogy bepillantást enged az egyes szereplők háttértörténetébe, korábbi életébe.

 
Gigi   2016. 12. 28.

Eleinte nagyon lekötött, jó sok részt megnéztem belőle, volt, hogy egymás után egy huzamban többet. Aztán valahogy elfogyott a lelkesedésem, de újra nekirugaszkodok majd. Alapvetően tetszik, csak voltak részek, amiken kifejezetten felbosszantottam magam. Mindig kiveri a biztosítékot még filmben is az ilyen fokú aljasság és szemétkedés, ami néha folyik ebben a sorozatban. De mivel pont ez a szándéka az alkotóknak, így jelentem, nálam elérte a célját. Jó kis sorozat ez!

 
Richard.   2016. 02. 26.

nagyon nagy sorozat,tele izgalmakkal ,érzelmekkel ameddig nem láttam a szökést addig ez volt a kedvenc sorozatom.remélem lesz folytatása.

 

A sorozat egy valódi börtön nevét viseli, a Wentworth Gaolét, ami egy ausztrál börtön volt 1881 és 1928 között, azonban manapság már csak turistalátványosság.

(rbernadett)
 

Bea Smith ugyanazt a rabszámot viseli (329460), mint névrokona a Prisoner (1979) című filmben

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.