Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
96%

Maffiózók (1999-2007)

The Sopranos
Filmadatlap
 
82
Szereplők
26
Vélemények
74
Képek
3
Videók

Galéria (74)

Lorraine Bracco
Steven Van Zandt
Edie Falco
Lorraine Bracco
Steven Van Zandt
Edie Falco
Steven Van Zandt
James Gandolfini
James Gandolfini
Steven Van Zandt
Steven Van Zandt
James Gandolfini

Videók (3)

 
JRD   2023. 03. 08.

legújabb vélemény

1

Inkább érdekes, mint jó. Bevallom, számtalanszor elmentem mellette, ugyanis nem igazán vagyok oda a maffiás sorozatokért, filmekért. De úgy gondoltam, nosza, adok egy esélyt. Nem bántam meg, de nem gondolom, hogy többször meg fogom nézni. Érdekes, pö... több»

 
Kazydo   2020. 08. 19.

2

Ez az egyetlen maffiózókról készített sorozat, ami szerintem hitelesen és jól mutatja be ezt a közösséget és nem csak a nagy hatalomról szól meg a sok pénzről, hanem a gyengeségeikről, olykor nagy bukásaikról, kínjaikról. A Tony Sopranot alakító Jame... több»

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

2

Minden idők legjobb MAFFIA sorozta ehhez kétség sem fér én nagyon szeretem :) Nem lehet megunni!

 
Deku   2017. 08. 17.

1

Remek kis sorozat, tele szerethető és kiváló karakterrel melyben nincs egy unalmas perc sem számomra. Élethűen bemutatja a maffiózó lét minden pillanatát.

 
Zoltán384279   2022. 03. 02.

0

Azért vettem fel ezt az HBO-n a megnézendő sorozatok közé, mert láttam, hogy ez a legjobb sorozat a Mafabon. Aztán elkezdtem nézni, és rájöttem, hogy valamikor régen már adták ezt a filmet valahol a TV-ben. És bizony arra is, hogy már akkor is utálta... több»

 
szkodvig   2017. 06. 05.

0

Remek krimisorozat. Rengeteg jó résszel és jó szereplőkkel. Nagyon jól mutatja be ezt a maffiózó életstílust és bemutatja,hogy üzletben semmilyen színben nincs barátság.

 
deneslau   2016. 05. 10.

0

Szerettem a sorozatot, mert minden része tartogatott izgalmat, és jól vegyíti a humort a drámába. szerethetők a karakterek, jó a feldolgozás, és a színészi játék. Nem megy nagy mélységekbe, de pont ilyennek kell lennie.

 

A Maffiózók 15 Emmy díjával a második legeredményesebb díjhalmozó a sorozatok közül, egyedül a Modern család előzi meg. Azonban lehetne több díjazása is, hiszen 39 jelöléssel is büszkélkedhet.

(GedyPapa)
 

A második és a harmadik évad alatt a szerep miatt Steve Schirripanak olyan ruhát kellett viselnie, melytől kövérebbnek látszódik.

(hp)
 

Az HBO aggódott, hogy a cím alapján a nézők azt fogják gondolni, hogy a széria zenés tematikájú. Hogy egyértelműsítsék a helyzetet, a Maffiózók logójában egy pisztolyt helyeztek el.

(hp)
 

A főbb karakterek közül egyedül , Robert Iler, David Proval, Nancy Marchand és Jerry Adler nem rendelkezik olasz felmenőkkel.

(hp)
 

A Maffiózók volt az első kábeltévés sorozat, mely a legjobb dráma kategóriában Emmy-díjat nyert.

(hp)