Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
91
Filmadatlap
 
82
Szereplők
20
Vélemények
74
Képek
2
Videók
 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

Talán GOAT

 
Deku   2017. 08. 17.

Remek kis sorozat, tele szerethető és kiváló karakterrel melyben nincs egy unalmas perc sem számomra. Élethűen bemutatja a maffiózó lét minden pillanatát.


 
Edii   2015. 09. 15.

Nagyon jó sorozat, szórakoztató, jók a karakterek és fordulatos is. Az események elég jól pörögnek és minden egy bűntett elkövetése is kiválóan megmagyarázott ...

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Minden idők legjobb MAFFIA sorozta ehhez kétség sem fér én nagyon szeretem :) Nem lehet megunni!

 
szkodvig   2017. 06. 05.

Remek krimisorozat. Rengeteg jó résszel és jó szereplőkkel. Nagyon jól mutatja be ezt a maffiózó életstílust és bemutatja,hogy üzletben semmilyen színben nincs barátság.

Lorraine Bracco
Steven Van Zandt
Edie Falco
Lorraine Bracco
Steven Van Zandt
Edie Falco
Steven Van Zandt
James Gandolfini
James Gandolfini
Steven Van Zandt
Steven Van Zandt
James Gandolfini
 
Mivel idén nincs Trónok harca, ha valaki hamisítatlan HBO minőségre vágyik, feltétlenül pótolja a sorozatot, és nemcsak azért, mert megkerülhetetlen alkotás. Hogy a klasszikus szlogent idézzem: ez nem tévé. 9/10 több»
 

A Maffiózók 15 Emmy díjával a második legeredményesebb díjhalmozó a sorozatok közül, egyedül a Modern család előzi meg. Azonban lehetne több díjazása is, hiszen 39 jelöléssel is büszkélkedhet.

(GedyPapa)
 

A második és a harmadik évad alatt a szerep miatt Steve Schirripanak olyan ruhát kellett viselnie, melytől kövérebbnek látszódik.

(hp)
 

Az HBO aggódott, hogy a cím alapján a nézők azt fogják gondolni, hogy a széria zenés tematikájú. Hogy egyértelműsítsék a helyzetet, a Maffiózók logójában egy pisztolyt helyeztek el.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.