Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
94%

Maffiózók (1999-2007)

The Sopranos
Filmadatlap
 
82
Szereplők
23
Vélemények
74
Képek
2
Videók

Galéria (74)

Lorraine Bracco
Steven Van Zandt
Edie Falco
Lorraine Bracco
Steven Van Zandt
Edie Falco
Steven Van Zandt
James Gandolfini
James Gandolfini
Steven Van Zandt
Steven Van Zandt
James Gandolfini

Videók (2)

 
Karelerzsi   2021. 06. 01.

legújabb vélemény

0
Felejthetetlen sorozatom

Zseniális élmény volt, minden szereplő tetszett, de Gandolfini lenyűgözött, nagyon hiányzik a filmes palettáról, imádtam őt.

 
Deku   2017. 08. 17.

0

Remek kis sorozat, tele szerethető és kiváló karakterrel melyben nincs egy unalmas perc sem számomra. Élethűen bemutatja a maffiózó lét minden pillanatát.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Minden idők legjobb MAFFIA sorozta ehhez kétség sem fér én nagyon szeretem :) Nem lehet megunni!

 
Edii   2015. 09. 15.

0

Nagyon jó sorozat, szórakoztató, jók a karakterek és fordulatos is. Az események elég jól pörögnek és minden egy bűntett elkövetése is kiválóan megmagyarázott ...

 
szkodvig   2017. 06. 05.

0

Remek krimisorozat. Rengeteg jó résszel és jó szereplőkkel. Nagyon jól mutatja be ezt a maffiózó életstílust és bemutatja,hogy üzletben semmilyen színben nincs barátság.

 
deneslau   2016. 05. 10.

0

Szerettem a sorozatot, mert minden része tartogatott izgalmat, és jól vegyíti a humort a drámába. szerethetők a karakterek, jó a feldolgozás, és a színészi játék. Nem megy nagy mélységekbe, de pont ilyennek kell lennie.

 
Kazydo   2020. 08. 19.

1

Ez az egyetlen maffiózókról készített sorozat, ami szerintem hitelesen és jól mutatja be ezt a közösséget és nem csak a nagy hatalomról szól meg a sok pénzről, hanem a gyengeségeikről, olykor nagy bukásaikról, kínjaikról. A Tony Sopranot alakító Jame... több»

 

A Maffiózók 15 Emmy díjával a második legeredményesebb díjhalmozó a sorozatok közül, egyedül a Modern család előzi meg. Azonban lehetne több díjazása is, hiszen 39 jelöléssel is büszkélkedhet.

(GedyPapa)
 

A második és a harmadik évad alatt a szerep miatt Steve Schirripanak olyan ruhát kellett viselnie, melytől kövérebbnek látszódik.

(hp)
 

Az HBO aggódott, hogy a cím alapján a nézők azt fogják gondolni, hogy a széria zenés tematikájú. Hogy egyértelműsítsék a helyzetet, a Maffiózók logójában egy pisztolyt helyeztek el.

(hp)
 

A főbb karakterek közül egyedül , Robert Iler, David Proval, Nancy Marchand és Jerry Adler nem rendelkezik olasz felmenőkkel.

(hp)
 

A Maffiózók volt az első kábeltévés sorozat, mely a legjobb dráma kategóriában Emmy-díjat nyert.

(hp)