Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

A férjem védelmében (2009-2016)

The Good Wife
Filmadatlap
 
108
Szereplők
9
Vélemények
23
Képek
1
Videók

Galéria (23)

Videók (1)

 
MAYA   2019. 09. 14.

legújabb vélemény

0
A ÚJ AMERIKAI SOROZATOK SZELLEMISÉGE

AZ AMERIKAI FILMEK FORGATÓ KÖNYV ÍRÓI MÁR NEM CSAK A RÉGMÚLT VAGY ESETLEG KÖZELMÚLT ESEMÉNYEIRŐL KÉSZÍTENEK FILMEKET. A JÓ SOROZATOK ANNYIRA A JELENBEN JÁTSZÓDNAK,HOGY MÁR JÖVŐ FORMÁLÓ SZEREPÜK IS FIGYELEMRE MÉLTÓ. ALICIA ÜGYVÉD, CSALÁD ANYA MINDKÉT SZEREPBEN . A FÉRJE ÚGY VISZONYUL HOZZÁ MINT EGY ALFA HÍM .A SAJÁT.TÉVEDÉSEIT HIBÁIT HANGOSAN SZÁNJA BÁNJA UGYAN DE CSAK IDŐT AKAR NYERNI. .ÉS ISMÉT NEM TEKINTI A FELESÉGÉT EGYENRANGÚ PARTNERNEK..A SOROZAT BEMUTATJA,HOGY HOGY A NŐKNEK MÉG SOKÁIG ÉS SZÍVÓSAN ÉS KÖVETKEZETESEN KELL KÜZDENIÜK AZ EGYEN JOGÚSÁGÉRT.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 15.

0

Nagyon izgalmas és impulzív sorozat, mely olyan érzelmi szálakat is megmozgat az emberben, amit előtte lehet fel sem fedezett önmagában.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Veszettül jó ügyvédes sorozat, tele krimivel és cselszövéssel. Nagyon komoly a maga nemében. Ugyan az elején járok de minden lépéssel egyre bonyolultabbá válnak a dolgok. Remek.

 
trixxy   2016. 06. 11.

0

Igazán jó sorozat, aki szereti az ügyvédes-bíróságos-peres témát, annak igazi csemege. Még a politikai szál is le tud kötni. Sajnos most fejeztem be a 6. évadot, és már csak az utolsó évad van hátra. Sajnálom, ha vége lesz:)

 
padfoot8925   2015. 06. 23.

0

Nagyszerű sorozatnak tűnik bár még csak most kezdtem. Van egy erősen megkapó stílusa amit nem tudok hova tenni. Mégis nézem sorra a részeket és kíváncsi leszek mégis mit fognak kikerekíteni a történetből.

 
notimoni   2015. 11. 07.

0

Izgalmas, fordulatos, mindig van benne valami csavar! Szeretem :)

 
danny   2015. 06. 26.

0

Ha szereted/szeretted a Scandalt, akkor a Férjem védelmébent imádni fogod. Nem sok hasonlóan erős drámát tudok mondani a mai kínálatból, nálam bármilyen top10-es listán helye van, ráadásul még ott is az élmezőnyben. A karakterek komplexek, kidolgozot... több»

 

Julianna Margulies napi 14 órát, heti öt napot, összesen kilenc hónapot tölt a sorozat forgatásával, és a szerep miatt mindvégig parókát kell viselnie.

(hp)
 

Mindegyik rész címe az évad számával megegyező számú szóból áll.

(hp)
 

Julianna Margulies egy 2014-es interjúban elárulta, ő mindössze a harmadik jelölt volt a Alicia szerepére, és csak azért kaphatta meg, mert Ashley Judd és Helen Hunt visszautasította a felkérést.

(hp)
 

A sorozatot Eliot Spitzer, John Edwards és Bill Clinton szexbotránya ihlette.

(hp)
 

Bár a sorozat Chicagóban játszódik, a forgatási munkálatok New Yorkban zajlottak. A pilotot Kanadában vetté fel, és az eredeti tervek szerint itt is készült volna a sorozat, azonban mivel ekkoriban született meg Julianna Margulies gyermeke, a színésznő arra kérte a sorozat készítőit, hogy tegyék át a forgatás székhelyét New Yorkba, hogy ne kelljen kilenc hónapot távol töltenie a családjától.

(hp)