Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
108
Szereplők
9
Vélemények
23
Képek
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 15.

Nagyon izgalmas és impulzív sorozat, mely olyan érzelmi szálakat is megmozgat az emberben, amit előtte lehet fel sem fedezett önmagában.

 
Deku   2017. 08. 23.

Veszettül jó ügyvédes sorozat, tele krimivel és cselszövéssel. Nagyon komoly a maga nemében. Ugyan az elején járok de minden lépéssel egyre bonyolultabbá válnak a dolgok. Remek.


 
padfoot8925   2015. 06. 23.

Nagyszerű sorozatnak tűnik bár még csak most kezdtem. Van egy erősen megkapó stílusa amit nem tudok hova tenni. Mégis nézem sorra a részeket és kíváncsi leszek mégis mit fognak kikerekíteni a történetből.

 
trixxy   2016. 06. 11.

Igazán jó sorozat, aki szereti az ügyvédes-bíróságos-peres témát, annak igazi csemege. Még a politikai szál is le tud kötni. Sajnos most fejeztem be a 6. évadot, és már csak az utolsó évad van hátra. Sajnálom, ha vége lesz:)

 
notimoni   2015. 11. 07.

Izgalmas, fordulatos, mindig van benne valami csavar! Szeretem :)

 

Julianna Margulies napi 14 órát, heti öt napot, összesen kilenc hónapot tölt a sorozat forgatásával, és a szerep miatt mindvégig parókát kell viselnie.

(hp)
 

Mindegyik rész címe az évad számával megegyező számú szóból áll.

(hp)
 

Julianna Margulies egy 2014-es interjúban elárulta, ő mindössze a harmadik jelölt volt a Alicia szerepére, és csak azért kaphatta meg, mert Ashley Judd és Helen Hunt visszautasította a felkérést.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.