Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
104
Szereplők
18
Vélemények
616
Képek
1
Videók
 
Deku   2017. 08. 22.

legújabb vélemény

Nekem nem igazán tetszett ez az új Watson megvalósítás. Maga a történet és Sherlock karaktere kedvelhető, bár hozzátenném, hogy nem annyira rigolyás mint azt elvárná tőle az ember.

 
beero88   2016. 01. 17.

Nagyon kellemes megközelítése ez a Sherlock történeteknek. Érdekes, hogy megváltoztatták Watson személyét nőre. Ez a húzás erős buktatója is lehetett volna a sorozatnak mert sokan elszörnyedtek, hogy mégis ez miért. Szerintem pedig egész jól működik a dolog. Akadnak részek amivel nem értek egyet de összességében tetszik.


 
bgnz367   2017. 04. 19.

Érdekes megvalósítást fogtak meg a készítők amikor úgy döntöttek Watson karakterét egy nőnek adják. Sokakban felháborodást keltett, nekem viszont tetszett. Érdekes volt ez az ötlet és számomra be is vált.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Valahogy nem találtam meg a közös hangot ezzel a sorozattal. Megnéztem már elvétve néhány részt, de nem lettem a rajongója. Az a bajom vele, hogy a karakterek nagyon kitaláltak, és nagyon egy valamilyenek. Mindig ugyanazok a reakciók, ugyanaz a stílu... több»

 
hell.l   2016. 06. 15.

Ez a sorozat nem igazán nyerte el a tetszésemet. A főszereplők valahogy zavaróak benne és a történet sem túlságosan kiforrott. Ez valahogy nagyon nem jól sikerült.

 
czigler.nora   2017. 08. 09.

Teljesen esélytelennek tartottam, hogy ez a sorozat jó lehet, de abszolút kellemes, pozitív csalódás ért vele kapcsolatban. Izgalmas, jól összerakott kis sorozat.

 
kabel   2015. 08. 16.

Nincs értelme összehasonlítani a BBC-s Sherlock-kal, mert az fényévekre van ettől a középszerű amerikai változatról. Az Elementary leginkább a Mentalistát próbálja másolni sikeresen, azonban ennél több kell, hogy egy Sherlock karaktert és egy Watson ... több»

Lucy Liu
Lucy Liu
Lynn Collins
 

Danny Boyle 2011-ben a National Theatre színpadán mutatta be a Frankenstein című darabot, melynek főszerepit Jonny Lee Miller és Benedict Cumberbatch játszották. Mint ismeretes, később mindkét színész egy modern korban játszódó Sherlock Holmes-sorozatban kapta meg a legendás mesterdetektív szerepét.

(hp )
 

A sorozat alkotója, Robert Doherty a forgatás megkezdése előtt számos pszichológiai tanulmányt elolvasott Sherlock Holmesról.

(hp )
 

Sem Jonny Lee Miller, sem Lucy Liu nem olvasott Sherlock Holmes-történeteket a sorozat előtt.

(hp )
 

A sorozatban Sherlock hobbiból méhészkedik. A "His Last Bow" című Holmes-történetben a detektív visszavonul Sussex Downsba, hogy a méhészettel foglalkozzon.

(hp )
 

Tobias Gregson figurája nem a sorozat alkotóinak kitalációja, ugyanis a karakter több rövid Sherlock Holmes-történetben is megjelenik (A Study in Scarlet).

(hp )
 

A "Diogenese", a klub, melyet a detektív bátyja, Mycroft alapított (a sorozatban egy étterem), több eredeti Sherlock Holmes-történetben is említést kap.

(hp )
 

A tetőn játszódó jeleneteket a Silvercap stúdió épületének tetején vették fel, Long Islanden.

(hp )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.