Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
104
Szereplők
18
Vélemények
616
Képek
1
Videók
Lucy Liu
Lucy Liu
Lynn Collins
 
Deku   2017. 08. 22.

legújabb vélemény

Nekem nem igazán tetszett ez az új Watson megvalósítás. Maga a történet és Sherlock karaktere kedvelhető, bár hozzátenném, hogy nem annyira rigolyás mint azt elvárná tőle az ember.

 
beero88   2016. 01. 17.

Nagyon kellemes megközelítése ez a Sherlock történeteknek. Érdekes, hogy megváltoztatták Watson személyét nőre. Ez a húzás erős buktatója is lehetett volna a sorozatnak mert sokan elszörnyedtek, hogy mégis ez miért. Szerintem pedig egész jól működik a dolog. Akadnak részek amivel nem értek egyet de összességében tetszik.


 
bgnz367   2017. 04. 19.

Érdekes megvalósítást fogtak meg a készítők amikor úgy döntöttek Watson karakterét egy nőnek adják. Sokakban felháborodást keltett, nekem viszont tetszett. Érdekes volt ez az ötlet és számomra be is vált.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Valahogy nem találtam meg a közös hangot ezzel a sorozattal. Megnéztem már elvétve néhány részt, de nem lettem a rajongója. Az a bajom vele, hogy a karakterek nagyon kitaláltak, és nagyon egy valamilyenek. Mindig ugyanazok a reakciók, ugyanaz a stílus, ami nekem egy kicsit ráadásul erőltetett is. Pedig pörgős, jó film lenne, de van az úgy, hogy "nem működik a kémia".

 
hell.l   2016. 06. 15.

Ez a sorozat nem igazán nyerte el a tetszésemet. A főszereplők valahogy zavaróak benne és a történet sem túlságosan kiforrott. Ez valahogy nagyon nem jól sikerült.

 

Danny Boyle 2011-ben a National Theatre színpadán mutatta be a Frankenstein című darabot, melynek főszerepit Jonny Lee Miller és Benedict Cumberbatch játszották. Mint ismeretes, később mindkét színész egy modern korban játszódó Sherlock Holmes-sorozatban kapta meg a legendás mesterdetektív szerepét.

(hp)
 

A sorozat alkotója, Robert Doherty a forgatás megkezdése előtt számos pszichológiai tanulmányt elolvasott Sherlock Holmesról.

(hp)
 

Sem Jonny Lee Miller, sem Lucy Liu nem olvasott Sherlock Holmes-történeteket a sorozat előtt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.