Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
79%

Sherlock és Watson (2012-2019)

Elementary
Filmadatlap
 
103
Szereplők
19
Vélemények
616
Képek
1
Videók

Galéria (616)

Lucy Liu
Lucy Liu
Lynn Collins

Videók (1)

 
Alexa   2022. 01. 02.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Eleinte furcsa volt Watson női mivolta, de pár rész után egészen megszokja az ember. Sherlockot elképesztően jól játssza Jonny Lee Miller (lényegtelen megjegyzés: aki egyébként Angelina Jolie férje is volt). Sokszor megnevettetett a cinizmus, az egoi... több»

 
Deku   2017. 08. 22.

0

Nekem nem igazán tetszett ez az új Watson megvalósítás. Maga a történet és Sherlock karaktere kedvelhető, bár hozzátenném, hogy nem annyira rigolyás mint azt elvárná tőle az ember.

 
beero88   2016. 01. 17.

0

Nagyon kellemes megközelítése ez a Sherlock történeteknek. Érdekes, hogy megváltoztatták Watson személyét nőre. Ez a húzás erős buktatója is lehetett volna a sorozatnak mert sokan elszörnyedtek, hogy mégis ez miért. Szerintem pedig egész jól működik a dolog. Akadnak részek amivel nem értek egyet de összességében tetszik.

 
kabel   2015. 08. 16.

0

Nincs értelme összehasonlítani a BBC-s Sherlock-kal, mert az fényévekre van ettől a középszerű amerikai változatról. Az Elementary leginkább a Mentalistát próbálja másolni sikeresen, azonban ennél több kell, hogy egy Sherlock karaktert és egy Watson ... több»

 
Gigi   2017. 01. 13.

0

Valahogy nem találtam meg a közös hangot ezzel a sorozattal. Megnéztem már elvétve néhány részt, de nem lettem a rajongója. Az a bajom vele, hogy a karakterek nagyon kitaláltak, és nagyon egy valamilyenek. Mindig ugyanazok a reakciók, ugyanaz a stílu... több»

 
bgnz367   2017. 04. 19.

0

Érdekes megvalósítást fogtak meg a készítők amikor úgy döntöttek Watson karakterét egy nőnek adják. Sokakban felháborodást keltett, nekem viszont tetszett. Érdekes volt ez az ötlet és számomra be is vált.

 
hell.l   2016. 06. 15.

0

Ez a sorozat nem igazán nyerte el a tetszésemet. A főszereplők valahogy zavaróak benne és a történet sem túlságosan kiforrott. Ez valahogy nagyon nem jól sikerült.

 

Danny Boyle 2011-ben a National Theatre színpadán mutatta be a Frankenstein című darabot, melynek főszerepit Jonny Lee Miller és Benedict Cumberbatch játszották. Mint ismeretes, később mindkét színész egy modern korban játszódó Sherlock Holmes-sorozatban kapta meg a legendás mesterdetektív szerepét.

(hp)
 

A sorozat alkotója, Robert Doherty a forgatás megkezdése előtt számos pszichológiai tanulmányt elolvasott Sherlock Holmesról.

(hp)
 

Sem Jonny Lee Miller, sem Lucy Liu nem olvasott Sherlock Holmes-történeteket a sorozat előtt.

(hp)
 

A sorozatban Sherlock hobbiból méhészkedik. A "His Last Bow" című Holmes-történetben a detektív visszavonul Sussex Downsba, hogy a méhészettel foglalkozzon.

(hp)
 

Tobias Gregson figurája nem a sorozat alkotóinak kitalációja, ugyanis a karakter több rövid Sherlock Holmes-történetben is megjelenik (A Study in Scarlet).

(hp)