Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
104
Szereplők
18
Vélemények
616
Képek
1
Videók

Vélemények: Sherlock és Watson (2012)

 
Deku   2017. 08. 22.

legújabb vélemény

Nekem nem igazán tetszett ez az új Watson megvalósítás. Maga a történet és Sherlock karaktere kedvelhető, bár hozzátenném, hogy nem annyira rigolyás mint azt elvárná tőle az ember.

 
beero88   2016. 01. 17.

Nagyon kellemes megközelítése ez a Sherlock történeteknek. Érdekes, hogy megváltoztatták Watson személyét nőre. Ez a húzás erős buktatója is lehetett volna a sorozatnak mert sokan elszörnyedtek, hogy mégis ez miért. Szerintem pedig egész jól működik a dolog. Akadnak részek amivel nem értek egyet de összességében tetszik.


 
bgnz367   2017. 04. 19.

Érdekes megvalósítást fogtak meg a készítők amikor úgy döntöttek Watson karakterét egy nőnek adják. Sokakban felháborodást keltett, nekem viszont tetszett. Érdekes volt ez az ötlet és számomra be is vált.

 
Gigi   2017. 01. 13.

Valahogy nem találtam meg a közös hangot ezzel a sorozattal. Megnéztem már elvétve néhány részt, de nem lettem a rajongója. Az a bajom vele, hogy a karakterek nagyon kitaláltak, és nagyon egy valamilyenek. Mindig ugyanazok a reakciók, ugyanaz a stílus, ami nekem egy kicsit ráadásul erőltetett is. Pedig pörgős, jó film lenne, de van az úgy, hogy "nem működik a kémia".

 
hell.l   2016. 06. 15.

Ez a sorozat nem igazán nyerte el a tetszésemet. A főszereplők valahogy zavaróak benne és a történet sem túlságosan kiforrott. Ez valahogy nagyon nem jól sikerült.

 
czigler.nora   2017. 08. 09.

Teljesen esélytelennek tartottam, hogy ez a sorozat jó lehet, de abszolút kellemes, pozitív csalódás ért vele kapcsolatban. Izgalmas, jól összerakott kis sorozat.

 
kabel   2015. 08. 16.

Nincs értelme összehasonlítani a BBC-s Sherlock-kal, mert az fényévekre van ettől a középszerű amerikai változatról. Az Elementary leginkább a Mentalistát próbálja másolni sikeresen, azonban ennél több kell, hogy egy Sherlock karaktert és egy Watson karaktert megalkosson. Mindenféle dolgokat behoznak minden epizódba, hogy újdonságot biztosítsanak, bár ezeknek nincs közük a korábbi epizódokhoz. A bűnesetek közepesen érdekesek és nem sokkal komplikáltabbak mint egy CSI epizód. Az Elementary egy amerikai sorozat és ez nagyon meglátszik rajta...

 
Mate   2015. 05. 06.

Az ember önkéntelenül is összehasonlítja a brit változattal (Sherlock) és arra jut, hogy az bizony sokkal jobb. Az amerikai változat összeszedetlen, Lucy Liu (és egyáltalán a női Watson) rossz döntés volt. A főszereplő puszta eltorzítása az eredeti karakternek, amíg Benedict Cumberbatch tiszteletben tartja az elődeit.

 
Macskínó   2016. 10. 10.

Egyik kedvenc sorozatom manapság. A második évad kicsit szenvedős szemben az első iazán pörgős fordulatos volt, a harmadikkal már belehúztak, a negyedik megközelíti az elsőt, a mostani 5. érdekesn indult, kiváncsi leszek!

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

Ha azt nézem, hogy "Elementary" akkor egy az amerikai átlagot messze meghaladóan jó krimi, és a karakterek is jók. Ha viszont azt nézem, hogy Sherlock Holmes és Watson akkor nem hiteles, sok kép torz. De jól mutat rá arra a jelenségre, hogy USAban a nagy adók akkor készítenek önmagában jó alkotást, ha azt feldolgozásként készítik el. Pedig a neveket cserélve lehetett volna ebből egy akár zseniális önálló sorozat is.

 
neeta92   2015. 06. 21.

Én először ezt a sorozatot láttam és nagyon megtetszett. Nekem azzal se volt bajom, hogy Watson nő lett ebben a verzióban. Sose baj ha változtatnak rajta hisz nincs semmi se kőbe vésve. Aztán persze én is belefogtam a brit Sherlock-ba és persze az fényévekkel jobban tetszett. Azonban ez is kitűnően megállja a helyét és szórakoztat.

 
holnaputan   2017. 01. 13.

Nem rossz, csak ezekből a nyomozós sorozatokból már kezd egy kicsit sok lenni nekem. Nem kiemelkedő.

 
house354   2015. 04. 30.

Én nem nagyon szerettem Sherlock Holmest, míg nem láttam ezt a sorozatot. Nagyon szeretem Jonny Lee Miller alakítását. A kedvenceim közé tartozik és várom a 3. évad szinkronját.

 
giorgio600   2016. 06. 12.

izgalmas, érdekes és végig leköti az ember figyelmét. Johnny Lee Miller játéka hihetetlen, annyira hitelesen és jól hozza az örült- zsenit. A cím azért lehet félrevezető, mert nem a klasszikus Sherlock, de mint feldolgozás, szenzációs.

 
srktmt   2016. 01. 05.

Egy újabb érdekes Sherlock és Watson feldolgozás. Ez rugaszkodik el legjobban az alapanyagtól, ami már önmagában érdekessé teszi. A sorozat maga váltakozó minőségű. Vannak benne erős észek sé vannak unalmasak is. Mindenenesetre érdemes belenézni.

 
nikesz   2015. 02. 20.

Az egyik legjobb Sherlock átdolgozás! Jonny Lee Miller szerepjátéka már önmagában is bravúrossá teszi a sorozatot, ezek mellé a rejtélyes és a nehezen megfejthető ügyek csak hab a tortán. Jók a történetek, a zenei aláfestések, operatőri vágások és képek. Egyedüli "hibaként" talán Lucy Liu szerepjátékát találom. Olykor úgy érzem kényelmi zónáján belül mozog, nem hozza ki magából azt a maximumot, ami egyébként ott rejlik benne. Összességében egy lehengerlően átszőtt és kidolgozott sorozat, remek háttértörténettel és izgalmas, különc nyomozásokkal.

 
tamas84   2015. 12. 13.

Először is azzal kezdeném, hogy nem érdemes ezt a sorozatot összehasonlítani a brit Sherlockkal. Ebből egy évad több mint húsz rész, az pedig mindössze három epizódból áll. Teljesen más tészta a kettő. Nekem a Sherlock az egyik kedvenc sorozatom, de nagyon bírom az Elementaryt is. Jonny Lee Miller remek színész, és bár a sorozat elején általában az egy epizód per egy ügy dramaturgiát követik a részek, szép lassan beépül az egész évadon átívelő szál, az évad vége pedig kimondottan erős lett. Szerencsére ez a színvonal megmaradt a második évadra is. Jó a sztori, jók a színészek, nem kell ehhez sok mindent hozzátenni. Egy nagyon erős négyes, majdnem ötös, szóval csak ajánlani tudom.

 
Zsombi   2015. 03. 27.

Pofás kis sorozat lett az Elementary, ami képes volt megújulni, és fejlődni, ezt pedig nagyon értékelem. Pedig belefuthatott volna abba, hogy ebből sem lesz más, csak egy olyan széria, amivel már tele van a padlás, de az alkotók ügyesen egyensúlyoztak, és rátaláltak a receptre. Ha a klasszikus egész évados formátumú krimiről van szó, és ezt javasolnám. A végére még annyit, hogy Miller egy nagy király!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.