Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Peremvidék (2016-2019)

Sorjonen
Filmadatlap
 
42
Szereplők
6
Vélemények
90
Képek
2
Videók

Galéria (90)

Videók (2)

 
Emmersson   2021. 06. 09.

legújabb vélemény

0
Ócska

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az első sztorit – Babaház 1-2-3 – néztem meg, de ennyi elég is volt ebből egyelőre. Valami nagyon gagyi. Ócska színészek, förtelmes vágás, a főszereplőn kívül más karakter szinte nem is játszik. A történet kidolgozatlan, és a végére sem áll össze teljesen. Mert ha tényleg csak egy idióta fogorvos gyilkolászik (ki tudja, miért, mert ez nem derül ki), akkor kár volt leforgatni ezt a f*st. Hogy a kaszinónak és a prostitúcióra kényszerített lányoknak mi közük egymáshoz, vagy hogyan fenyegeti a Babaház a leendő kaszinót, na, ez sem derül ki. Nagy divatja van a "skandináv thrillernek". Csakhogy ahhoz nem elég egy szociopata nyomozó, a komor és/vagy sivár vidék, valamint a lassú mélyhegedű. Kéne történet, kellenének karakterek... Ha ilyen ócska a felütés, milyen lehet a folytatás?!

 
ollggaalek   2017. 07. 09.

1

Minden nyomasztó eleme ellenére Peremvidék nézeti magát. Nagyon rá lehet kattanni, és ezt ritkán tudja egy ilyen sorozat. Imádom, és csak bízom benne, hogy jönnek a további folytatások!

 
Ibolya R Tothne   2020. 06. 21.

0
Nagyon tetszett az összes évad.

Végig izgalmas, igazi skandináv krimi/thriller sorozat volt.Várom a folytatást.

 
achyles77   2017. 01. 17.

1

Ritkán fog meg engem annyira egy krimi, mint a Peremvidék. Nagyon jó hangulata van, a karakterek pedig elképesztően jól ki vannak találva. Egyszerűen berántja az embert, és ez persze mély nyomot is hagy benne, de az érzés, hogy ennyire otthonosan tud mozogni egy fiktív filábban, egyszerűen fantasztikus!

 
Fabix11   2017. 08. 08.

0

Hűvös skandináv légkör jellemzi a sorozatot, a remek főszereplő és a magánszektor bevonása a nyomozásba folyamatosan fokozza a feszültséget. Van egy kis hiányérzetem, mintha néhány lehetőséget kiaknázatlanul hagytak volna a készítők. Viszont az esetek szórakoztatók, ami mindenképp előnyére válik a sorozatnak.

 
Tom   2017. 04. 03.

0

Rengeteg perverziót és sötét bűncselekményt sűrítettek az egyórás epizódokba, az egész sorozatot a sajátos hangulata miatt szeretem. Meleg időszakban igazán hűsítőként hat.

1
 
A Peremvidék igazán autentikus, és méltán népszerű finn televíziós krimisorozat, amelyet Miikko Oikkonen kreátor-író-rendező hárommillió euróból álmodott meg. A forgatás Helsinkiben, Lappeenrantában és egy litván stúdióban zajlott. A főszereplő Kari Sorjonen (Ville Virtanen) felügyelő, aki az orosz–finn határ mentén fekvő Lappeenranta városában, Dél-Karéliában oldja meg a rejtélyesebbnél rejtélyesebb gyilkossági ügyeket – részenként közel egy órában. több»