Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
96
Szereplők
3
Vélemények
340
Képek
1
Videók
 
Solsy   2019. 06. 02.

legújabb vélemény

Imádom ezt a sorozatot! Annyira jó, hogy nem amerikai. Minden részben külön eset után nyomoznak, és van amikor egyszerre két eset is történik párhuzamosan. Időnként előbukkan egy-egy főgonosz is, aki több részen át izgalomban tartja a nézőket. Rengeteg híres embert és tudományos felfedezést láthatunk a századfordulós évekből. Kedvencem George Crabtree közrendőr és a felügyelő párosa, mindig jókat nevetek rajtuk. Ennyi évadon keresztül is tudja tartani a színvonalát.

 
indingo   2019. 05. 29.

Több évadot megélt és nem ok nélkül, főleg az egyedisége miatt kedveljük sokan. A kor amelyben a történetek játszódnak vagy az egyszerű közrendőr figurája és hát persze a patológusnő karaktere is hozzá ad a filmhez. Egy- egy epizódba is bekapcsolódhatunk.


 
titra   2015. 05. 29.

Azt nem lehet rá mondani, hogy nagyon mozgalmas lenne, de azért unalmasnak egyáltalán nem unalmas. Kicsit régimódi a rendezés, néha belassulnak a párbeszédek, de a sztori miatt nézhető, amolyan klasszikus nyomozós.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.