Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Vera (Vera – A megszállott nyomozó) (2011-2022)

Vera
Filmadatlap
 
104
Szereplők
5
Vélemények
33
Képek
1
Videók

Galéria (33)

Videók (1)

 
indra666   2021. 04. 19.

legújabb vélemény

0

Minden rész jól fel van építve, nem az a film, amelyiknél pár perc után tudni lehet, ki a tettes. Anglia olyan tájain játszódik ahova nem járnak turisták, valósághűen bemutatva. Minden rész jól kitalált, izgalmas a történetek miatt. Milyen a nyomozó... több»

 
Sonny   2020. 09. 11.

2

Nem egy első vonalbeli sorozat, és látszólag nem is kínál semmi újat, mégis van benne valami, ami megfogott. Minden a morcos, magányos Vera körül forog, ő viszi előre a cselekményt, és valóban minden nyomozása meglepően ötletesen van felépítve. A zor... több»

 
stif   2016. 10. 20.

1

Már elsőre megnyert magának a sorozat, a főszereplőnő karakterét nagyon jól felépítették. Az eredetisége miatt részemről csakis az öt csillag jöhet szóba.

 
kakukkmanci   2020. 09. 19.

0
tartalom

Egy idősebb, kissé mogorva főfelügyelőnő a főszereplő, aki a kollégáival sem jön ki a legjobban, viszont ezért cserébe jól kombinál és következtet a bűnügyekben. Az eseteket felgöngyölíti és elcsípi a gyilkosokat, még akkor is, ha a régi, ex-nyomozó kollégája lezárta és látszólag megoldotta az ügyet. Kiváló krimi sorozat, várom a többi részt. Fordulatos, általában váratlan megoldásokkal záródó 110 perces részek, a kisvárosi gyilkossági sorozatokra oly jellemző részenkénti több halottal. Ajánlom.

 
Cutiessa   2020. 11. 02.

0
Mit is mondhatnánk egyebet a jajnál...

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Várakozással kezdtem neki, de ez gyorsan abbamaradt, sőt... A főszereplő (hölgy) a nyomozás kellős közepén egy feltételezett gyanúsított lakásán, szolgálatban bort kortyolgat...? Aztán a zsarugyűlésen kritikátlan módon hőbörög. A társát fogyatékosként kezeli. Amikor eltűnik egy kamaszlány, hisztérikusan omlik össze. A gyilkos üldözésénél egyiküknél sincs fegyver...? Katasztrófa. Úgy, ahogy van. Vagy én szoktam igényesebb forgatókönyvekhez, rendezéshez.