Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Easttowni rejtélyek (2021)

Mare of Easttown
Filmadatlap
 
32
Szereplők
31
Vélemények
22
Képek
3
Videók

Galéria (22)

Videók (3)

 
kabel   2022. 05. 30.

legújabb vélemény

0
Karakterdráma

Kisváros, fura gyilkosságok, kétes alakok, de hangsúly végig főszereplő és családja konfliktusán marad. A sorozat teret enged elhúzódó családi konfliktusok, szőnyeg alá söpört problémák, és generációs különbségek bemutatására. A főszereplő sztoikus világlátása is próbára tétetik, a sorozat azonban nem marad búskomor. A lezárás érzelmes és magával ragadó, itt nincsennek olcsó cliffhangerek vagy lezáratlan szálak. A színészi játék magával ragadó, a forgatókönyv pontos.

 
Szilonka   2022. 01. 06.

1

Szuggesztív és sallangmentes volt Kate Winslet játéka. Már csak ezért is érdemes az időt rászánni a sorozatra. A történet nagyon jól összerakott, megrázó.

 
TomÁcs   2021. 10. 15.

2

Evan Petest imádom. Kate Winslet semleges számomra, de ebben remek volt. A történet mély és felkavaró, bár helyenként hatásvadász.

 
VvV   2021. 10. 21.

2

Nekem nagyon tetszett, ahogy építkezett a sorozat, és folyamatosan adagolta az infókat. Meglepett.

 
Gábor390920   2022. 01. 31.

2

Már korábban el akartam kezdeni Kate Winslet új sorozatát, valahogy mégsem tettem mostanáig. Két nap alatt ledaráltam, mert annyira beszippantott a története. Szinte már együtt nyomoztam Winslet karakterével, folyamatosan azon kattogott az agyam, ho... több»

 
Timcsi   2021. 10. 24.

3

Nagyon kerek volt a történet. Leginkább az tetszett, hogy a rossz döntések milyen hatással lehetnek környezetünkre, és az hogyan tud kicsúcsosodni egy borzalmas tettben.

 
MP170506   2022. 02. 20.

0

Nagyon jó sorozat, Kate Winslet remek alakításával fűszerezve. Mély érzelmeket feldolgozó, felkavaró, megrázó alkotás. Mindig azt hittem, hogy na most már tudom, hogy ki a tettes, és akkor hopp, mégsem! Beszippantja a nézőt, kattog az agy rendesen, h... több»

 

Kate Winslet ragaszkodott hozzá, hogy ne sminkeljék a forgatáson, mert már csak a korához (45 volt a forgatáskor) hűen kinéző szerepeket vállal. Nem akart "csinos nyomozónő" lenni.

(Alexa)
 

Evan Peters egyszerre forgatta az Easttowni rejtélyeket és a WandaVíziót.

(hp)
 

Ez a második HBO sorozat, melynek főszerepeit Kate Winslet és Guy Pearce alakítják. Az első a Mildred Pierce volt, melyért mindkét színész Emmy-díjat nyert.

(hp)
 

A sorozatot a COVID19-járvány idején forgatták, és az összes stábtagot minden nap letesztelték.

(hp)
 
Az Easttowni rejtélyek, még hibáival együtt is, úgy kerek, ahogy van. több»
 
Az Easttowni rejtélyek nemcsak méltó, de kiemelkedő darabja is a jelenleg a streamingfelületeken futó műfaji sorozatoknak, amelyben a nagyon emberi történetek és a gyarló, de jóravaló karakterek mellett a cliffhanger már csak hab a tortán. több»
 
Filmek és sorozatok kedvelt helyszíne a kisváros (esetleg kertváros), amelynek idilli felszíne alatt bűnös titkok lapulnak. Ezek általában egy sokkoló esemény (legtöbbször gyilkosság) hatására bukkannak fel a mélyből, és általuk jókat lehet szörnyülködni, hogy hű, micsoda helyek (meg emberek) vannak. Jó móka, nem vitás, de aki ilyen élményt várna az Easttowni rejtélyek című minisorozattól, készüljön fel, hogy pont az ellenkezőjét kapja. több»