Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
89%

Easttowni rejtélyek (2021)

Mare of Easttown
Filmadatlap
 
32
Szereplők
27
Vélemények
22
Képek
3
Videók

Galéria (22)

Videók (3)

 
yaka   2022. 01. 23.

legújabb vélemény

0
Tíz pont

Krimi kategóriában nem nagyon lehet ennél jobbat csinálni, max. ugyanilyen jót. 10/10

 
Timcsi   2021. 10. 24.

3

Nagyon kerek volt a történet. Leginkább az tetszett, hogy a rossz döntések milyen hatással lehetnek környezetünkre, és az hogyan tud kicsúcsosodni egy borzalmas tettben.

 
VvV   2021. 10. 21.

2

Nekem nagyon tetszett, ahogy építkezett a sorozat, és folyamatosan adagolta az infókat. Meglepett.

 
Szilonka   2022. 01. 06.

1

Szuggesztív és sallangmentes volt Kate Winslet játéka. Már csak ezért is érdemes az időt rászánni a sorozatra. A történet nagyon jól összerakott, megrázó.

 
TomÁcs   2021. 10. 15.

1

Evan Petest imádom. Kate Winslet semleges számomra, de ebben remek volt. A történet mély és felkavaró, bár helyenként hatásvadász.

 
Timon   2021. 11. 23.

1

Szerintem ennek az a különlegessége, hogy magát a társadalmi megjelenítést is igyekszik a lehető legreálisabban bemutatni, azaz nem túlszépíteni, ezzel egy szupermély atmoszférát kerít az egésznek. Kendőzetlenül mutatja be a helyszíneket, életstílust... több»

 
Dorkateo   2022. 01. 03.

1

A borotvád tedd jó messzire, különben eret vágsz magadon, mire végignézed a sorozatot. Ennyi szomorúság, fájdalom, hazugság, tragédia, titok... Nyomorúságos életek, el nem sírt gyászok. Sajnos Kate Winslet nagyon élethűen alakította a szerepét, ezért kénytelen voltam végignézni, de soha többé!

 

Kate Winslet ragaszkodott hozzá, hogy ne sminkeljék a forgatáson, mert már csak a korához (45 volt a forgatáskor) hűen kinéző szerepeket vállal. Nem akart "csinos nyomozónő" lenni.

(Alexa )
 

Evan Peters egyszerre forgatta az Easttowni rejtélyeket és a WandaVíziót.

(hp)
 

Ez a második HBO sorozat, melynek főszerepeit Kate Winslet és Guy Pearce alakítják. Az első a Mildred Pierce volt, melyért mindkét színész Emmy-díjat nyert.

(hp)
 

A sorozatot a COVID19-járvány idején forgatták, és az összes stábtagot minden nap letesztelték.

(hp)
 
Az Easttowni rejtélyek, még hibáival együtt is, úgy kerek, ahogy van. több»
 
Az Easttowni rejtélyek nemcsak méltó, de kiemelkedő darabja is a jelenleg a streamingfelületeken futó műfaji sorozatoknak, amelyben a nagyon emberi történetek és a gyarló, de jóravaló karakterek mellett a cliffhanger már csak hab a tortán. több»
 
Filmek és sorozatok kedvelt helyszíne a kisváros (esetleg kertváros), amelynek idilli felszíne alatt bűnös titkok lapulnak. Ezek általában egy sokkoló esemény (legtöbbször gyilkosság) hatására bukkannak fel a mélyből, és általuk jókat lehet szörnyülködni, hogy hű, micsoda helyek (meg emberek) vannak. Jó móka, nem vitás, de aki ilyen élményt várna az Easttowni rejtélyek című minisorozattól, készüljön fel, hogy pont az ellenkezőjét kapja. több»