Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
88%

Easttowni rejtélyek (2021)

Mare of Easttown
Filmadatlap
 
32
Szereplők
10
Vélemények
22
Képek
3
Videók

Galéria (22)

Videók (3)

 
flankezredes   2021. 07. 18.

legújabb vélemény

0

Unalmas, csöpögős, erőltetett... Több karaktert nem is pazarlok erre.

 
Az amatőr   2021. 07. 17.

1
Az HBO tavaszi nagy dobása

Éjsötét emberi drámákkal átszőtt kisvárosi história, melyhez foghatót az Éles tárgyak óta nem láthattunk az HBO-n. Bár nem vagyok túlzottan oda az 1 órás játékidőért, itt tényleg hamar elrepül, és minden képkockának jelentősége van. A csavarok is a m... teljes kritika»

 
akela70   2021. 06. 10.

1

Egy kicsit kezd már unalmas lenni, a lecsúszott hősnő megoldja..., persze tele okos négerekkel, aljas fehérekkel és az elmaradhatatlan buzi (leszbi) vonal...

 
Jackynee   2021. 06. 27.

0

Jó kis minisorozat volt, nem túl hosszú vagy rövid, egy percig sem éreztem, hogy vontatott lenne. Amikor láttam, hogy Kate Winslet a főszereplője, megörültem, a Titanic óta követem a munkáját. A történet sablonosnak indul, kiégett hősnő, aki túl sok ... több»

 
Krisztina Serfőző   2021. 05. 01.

1
Kate Winslet örök

Kate Winslet mindig zseniális, ha valakit meglep ezzel az alakításával, akkor az nem ismeri az életművét, maximum csak a Titanicot. A ruhakészítő, A felolvasó, a Szabadság útjai, a Mildred Pierce, Szentek és álszentek, Egy makulátlan elme örök ragyogása... stb. Azt nem mondom, hogy minden film jó volt, amiben játszott, de ő mindegyikben zseniális volt. És annyira jó, hogy nem lett egy hollywoodi színésznőcske, hanem megmaradt igazi, emberi színművésznek.

 
Lóri Ádámcsik   2021. 06. 03.

0
Fordulatos..

Egy üde színfolt az idei krimi palettán. A karakterek nagyon eltaláltak, Kete Winslet brillírozik a szerepben. Izgalmas sztori, csupa-csupa nem várt fejlemény. Az idei év egyik kötelező darabja. :)

 
csenge   2021. 04. 19.

0

Az első rész után is ki merem jelenteni, hogy ez a széria zseniális lesz. Kate Winslet lenyűgöző, mindenképp adjatok neki egy esélyt, garantáltan nem fog csalódást okozni.

 

Evan Peters egyszerre forgatta az Easttowni rejtélyeket és a WandaVíziót.

(hp)
 

Ez a második HBO sorozat, melynek főszerepeit Kate Winslet és Guy Pearce alakítják. Az első a Mildred Pierce volt, melyért mindkét színész Emmy-díjat nyert.

(hp)
 

A sorozatot a COVID19-járvány idején forgatták, és az összes stábtagot minden nap letesztelték.

(hp)
 
Az Easttowni rejtélyek, még hibáival együtt is, úgy kerek, ahogy van. több»
 
Az Easttowni rejtélyek nemcsak méltó, de kiemelkedő darabja is a jelenleg a streamingfelületeken futó műfaji sorozatoknak, amelyben a nagyon emberi történetek és a gyarló, de jóravaló karakterek mellett a cliffhanger már csak hab a tortán. több»