78% 40 szavazat
Az eltűnt lány

Az eltűnt lány

La chica de nieve
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
4
Képek (4)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

A Mágusok kavalkádjának felvonulása alatt eltűnik a Martín család lánya, Amaya. Miren újságíró elvállalja az ügyet, és elhatározza, hogy megtalálja a lányt.

(Hupka Adrián)

Ország: Spanyolország
Premier: 2023 | Netflix (2023.01.27.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

José Coronado
Milena Smit
Raúl Prieto
Loreto Mauleón
Milena Smit
 
2024.01.06 CsakEgyCsajszi

legújabb vélemény

A feszültséget megteremtette, és végig fenn is tartotta. Volt egy-két kivédhetetlen butaság a filmben, de ez előfordul. A színészi alakítás nem rossz. A lényeg részemről, ajánlom... Puszi!

0
 
2023.01.27 szemtelen

Gyermekrablás és erőszak

Számomra meglepetés a spanyol sorozat, ugyanis elég jó felütéssel indul, majd belassul (itt szokták sokan bealudni és feladni), de a végállomáshoz közeledve megkapod a várt jutalmat, feszültséget, izgalmat, meglepetést. Én nem fáradtam bele, kitartott a figyelem, ahogy jöttek az epizódok, tették a dolgukat. A film egy bűnügyi történet, gyermekrablás és erőszak témakörben. Az alap a nálunk is megjelent Snow Girl című könyv. Nem olvastam, de sok pozitív dolgot hallottam róla. A filmes adaptáció nem hozza azt a „sok jót”, a forgatókönyv fordulatai kiszámíthatóak, érzésem szerint nem elég kidolgozottak, néhány párbeszéd nagyon erőltetett. Az átlagos színészi alakítások mellet feltűnt a főszereplő Miren kiemelkedően túljátszott, túlzó, fárasztó játéka (pedig Milena Smith remek képességű színésznő). Ennek ellenére a végére összeáll a film, egy fogyasztható, hagyományos bűnügyi thriller, ami kellemes kikapcsolódás. Valószínűleg pár év múlva nem fogok emlékezni rá, de a legtöbb netflixes filmmel így vagyok – és még az is lehet, hogy a könyv elolvasására ösztönöz majd!

0
 
2023.12.17 SzimikeésBéci

Kellemes csalódás volt számunkra ez a spanyol sorozat. Olyan atmoszférát teremtettek, hogy részről részre szippantott be bennünket a történet. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

0