Rólam

Rövid véleményt fogok írni, ált.ban én is azokat olvasom, ha filmet keresek :) 

Nem dobálózom nagy dolgokkal, mint néhány vélemény alkotó, hiszen akad itt olyan "szakértő" aki azt is tudja hány tekercs fogyott a forgatás alatt.  :D 

Imádom a horror, pszichothriller, katasztrófa, természetfilmeket. Néha nézek sci-fi-t, háborúst és bizony rajzfilmeket is. Elvétve az összes többi. 

Egy a lényeg számomra...állatokat ne bántsanak. Nagyon ritka az a film amelyik meg tud törni, vagy nem bírom nézni, gyomrom is bírja de ahol állatot bántanak ott a szívem tépik ki....főleg ha kutyákról van szó,  hiába csak egy film...

Mindenkinek jó filmezést, puszi-pacsi :)

Üdv: CsakEgyCsajszi

2024. 04. 15.
Ez egyszerűen a nézhetetlen kategória. Horrornak egyáltalán nem mondható! Erre az időt, energiát és legfőképp a pénzt is felesleges volt költeni. Béna a története, a szí... több»

84 Széttörve  (2016)

2024. 04. 13.
Zseniális James McAvoy alakítása! Nem is tudnám elképzelni, hogy ezt valaki jobban el tudta volna játszani! Maga a sztori nem rossz, a kivitelezés sem rossz. Néhány dolgo... több»

78 U-571  (2000)

2024. 03. 06.
Néztem, IMDb-n 6,6... Olvastam véleményeket... Kezdem úgy érezni, bennem van a hiba. Nem nagyon dicséri senki, de szerintem nagyon jó film. Mit várunk egy olyan filmtől, ... több»

77 Semmelweis  (2023)

2024. 03. 04.
Nagyon tetszett a film, különösen örültem, hogy rábeszéltek, hogy moziban nézzük meg! Egészségügyi dolgozóként tanultuk Semmelweis Ignác nagyszerű munkásságát, a történet... több»
2024. 02. 19.
Ha van mondanivalója, ha nincs... beteg elme, amely képes ilyen filmet akár megálmodni is! Voltak benne olyan gyomorforgató jelenetek, amit az én agyam már nem tudott fel... több»
2
Insidious (2010)