48% 84 szavazat
Senki nem szabadul élve

Senki nem szabadul élve

No One Gets Out Alive
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
23
Szereplők (23)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
2
Filmkritika (2)
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy bevándorló az amerikai álom nyomába ered, viszont arra kényszerül, hogy szobát vegyen ki egy nagy házban. Rövid időn belül olyan szörnyűségek részese lesz, amelyek karmai közül képtelen menekülni.

(Hupka Adrián)

Forgatókönyvíró: Fernanda Coppel, Jon Croker
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2021.09.29.
 
2023.12.17 SzimikeésBéci

legújabb vélemény

Ez a film számunkra kínszenvedés volt. Végig untuk az egész alkotást. Mindig törekszünk pozitívumot találni az adott produkcióban, de most nem sok sikerrel jártunk egy-két jelenetet leszámítva.

0
 
2021.10.03 Interfectorem Sabnock

a nap véleménye

Nyakon váglak, kézen állsz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Santiago Menghini nagyon meg akart ijeszteni minket. Ehhez képest a film első egyharmada rettentő unalmasra és sablonosra sikerült, néminemű világító szemű lényekkel és furcsa suttogásokkal, halk neszekkel és egy kétségbeesett, mexikói származású fia... Teljes kritika

6
 
2021.09.29 tomtom

Egy bizonyos szinten lefoglalt, feltett egy csomó kérdést, amire úgy gondoltam, a végén választ kapok, de nem történt semmi. Csak félrevezetések és hibák a sztoriban. Hanyag egy film, nem nevezném félelmetesnek.

4
 
2021.10.10 Caravaggio1978

Unalmas és értelmetlen

Lenne egy történet, de nem találtam sehol, van a láda, a történetéről és a szereplőkről semmit sem tudunk meg, valahogy a fő sztori az elveszik, azaz meg sem jelenik, épp ezért az egész film egy vontatott, unalmas, horrornak nem mondható, játékfilm kategóriájú alkotás lett. Minden tök jó benne, de az értelmetlenül összecsapott fő történet lenullázza az egészet. Fogalmunk sincs, ki kicsoda és mi a szerepe. Borzasztóan unalmas volt sajnos.

2
 
2021.11.02 stevepisti

Az első fele nagyon unalmas, vontatott, a második felétől kezd beindulni, de aztán csak újabb kérdések merülnek fel, a vége meg egy nagy katyvasz. Ez nálam a nagyon gyenge kategóriába tartozik!

2
 
Értékelés: 6.8/10
(2022. 01. 06.)
A filmet azoknak ajánlom, akik egy kellemes, de felejthető esti kikapcsolódásra vágynak, illetve csak ismerkednek még a horror műfajával. A veterán és tapasztalt rajongóknak csalódás lehet, hiszen a szívverésünk egyszer sem fog felgyorsulni ettől az alkotástól. Több
 
Értékelés: 8/10
(2021. 12. 16.)
A „szörnyeteg” meglehetős hasonlóságokat mutat az azték mitológia Ītzpāpālōtl nevű istennőjével (mi több, szemfüles nézők ki is szúrhatják a nevét egy Red asztalán fekvő papíroson), akinek egyik jelképe a pávaszemes Rotschildia lepkék egyik fajtája, ami magyarázza az áldozati szobában látható temérdek lepkét is, amiket értelmezhetünk a korábban fe... Több