Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
33%

Senki nem szabadul élve (2021)

No One Gets Out Alive
Filmadatlap
 
23
Szereplők
6
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Videók (1)

 
stevepisti   2021. 11. 02.

legújabb vélemény

1

Az első fele nagyon unalmas, vontatott, a második felétől kezd beindulni, de aztán csak újabb kérdések merülnek fel, a vége meg egy nagy katyvasz. Ez nálam a nagyon gyenge kategóriába tartozik!

 
Sabnock Sanatory   2021. 10. 03.

a nap véleménye

5
Nyakon váglak, kézen állsz

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Santiago Menghini nagyon meg akart ijeszteni minket. Ehhez képest a film első egyharmada rettentő unalmasra és sablonosra sikerült, néminemű világító szemű lényekkel és furcsa suttogásokkal, halk neszekkel és egy kétségbeesett, mexikói származású fia... teljes kritika»

 
tomtom   2021. 09. 29.

3

Egy bizonyos szinten lefoglalt, feltett egy csomó kérdést, amire úgy gondoltam, a végén választ kapok, de nem történt semmi. Csak félrevezetések és hibák a sztoriban. Hanyag egy film, nem nevezném félelmetesnek.

 
Caravaggio1978   2021. 10. 10.

1
Unalmas és értelmetlen

Lenne egy történet, de nem találtam sehol, van a láda, a történetéről és a szereplőkről semmit sem tudunk meg, valahogy a fő sztori az elveszik, azaz meg sem jelenik, épp ezért az egész film egy vontatott, unalmas, horrornak nem mondható, játékfilm kategóriájú alkotás lett. Minden tök jó benne, de az értelmetlenül összecsapott fő történet lenullázza az egészet. Fogalmunk sincs, ki kicsoda és mi a szerepe. Borzasztóan unalmas volt sajnos.

 
Eszter387282   2021. 10. 19.

1

A filmben az egyetlen értékelhető pont számomra, hogy legalább megpróbáltak egy új fajta szörnyet kreálni, nem a sablonos démon figurát hozták. Az igaz, hogy nem tudunk meg róla az égvilágon semmit, pedig úgy akár még izgalmas is lehetett volna.

 
Kiss   2021. 09. 30.

1

Unalmas, egy pillanatig sem volt képes fenntartani az érdeklődésemet. Színtiszta időpocsékolás.

 
A filmet azoknak ajánlom, akik egy kellemes, de felejthető esti kikapcsolódásra vágynak, illetve csak ismerkednek még a horror műfajával. A veterán és tapasztalt rajongóknak csalódás lehet, hiszen a szívverésünk egyszer sem fog felgyorsulni ettől az alkotástól. több»
 
A „szörnyeteg” meglehetős hasonlóságokat mutat az azték mitológia Ītzpāpālōtl nevű istennőjével (mi több, szemfüles nézők ki is szúrhatják a nevét egy Red asztalán fekvő papíroson), akinek egyik jelképe a pávaszemes Rotschildia lepkék egyik fajtája, ami magyarázza az áldozati szobában látható temérdek lepkét is, amiket értelmezhetünk a korábban feláldozott lelkek szimbólumaiként is akár. több»