Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
19
Képek
2
Videók
A sötétség kapui
 
harnas1207   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

Kemény voltam, kitartottam és végignéztem. Nem kellett volna. Egyébként ennél a filmnél éreztem először, hogy Nicolas Cage már ki van égve.

 
indingo   2017. 04. 17.

Egy közepes alkotás valahogy nem volt benne sok feszültség. Nem rágtam le a körmeimet az izgalomtól. Egyszer meg lehet nézni, de sokat nem szabad tőle várni.


 
hsanya182   2016. 01. 22.

Elég gyenge nyomozós thriller, gyerekek tünnek el halloween éjszakáján, de Nicolas Cage nem törődik bele fia eltünésébe és addig keres-kutat míg valami nyomot nem talál, majd megfejti a misztikus haloweeni éjszaka rejtélyét! Életszerűtlen dolgok kics... több»

 
Lonka   2017. 07. 29.

Az alaptörténet, a hangulat és látvány, a szereposztás adva volt egy jó filmhez. Sajnos sok helyen leült a sztori és csak egy helyben toporogtak nem ment előre a történet.

 
zsozsesz   2018. 01. 31.

Elaludtam a filmen, azt hiszem ez mindent megmagyaráz. Szerencsétlen Nicolas Cage -nek sem kéne ennyire mélyre süllyednie, hogy egy ilyen "zs" kategóriás horrort bevállaljon. A megmentő sztori, hogy a fia után indul a sötétségen túli világba, annyira röhejes, hogy csak szántam, amiért ebbe pénzt fektettek.

 
notimoni   2016. 02. 04.

Nekem sem tetszett a film. Az a tipikus pszichos, hogy gyerek tűnik el, és az ember aggódik, de a történet nem nagy szám. És nem is kerek (legalábbis nekem). Egyszer nézhető, de moziban nem fizetnék érte.

 
azurou   2017. 10. 13.

Vannak ennek a filmnek erős és ijesztő pillanatai, de legalább ennyi jut az ásítozásból is.

Nicolas Cage
Veronica Ferres
Nicolas Cage
Veronica Ferres
Nicolas Cage
Lyriq Bent
Jack Fulton
Nicolas Cage
Jack Fulton
Nicolas Cage
Jack Fulton
Nicolas Cage
Sarah Wayne Callies
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Veronica Ferres
Nicolas Cage
Lyriq Bent
Nicolas Cage
Sarah Wayne Callies
Nicolas Cage
 
Megtekintés: Még nem az igazi Cage-től, de egészen érdekes kis szellemtörténet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.