Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
53%

A sötétség kapui (2015)

Pay the Ghost
Filmadatlap
 
26
Szereplők
9
Vélemények
19
Képek
2
Videók
A sötétség kapui

Galéria (19)

Nicolas Cage
Veronica Ferres
Nicolas Cage
Veronica Ferres
Nicolas Cage
Lyriq Bent
Jack Fulton
Nicolas Cage
Jack Fulton
Nicolas Cage
Jack Fulton
Nicolas Cage
Sarah Wayne Callies
Nicolas Cage
Nicolas Cage
Veronica Ferres
Nicolas Cage
Lyriq Bent
Nicolas Cage
Sarah Wayne Callies
Nicolas Cage

Videók (2)

 
harnas1207   2018. 12. 06.

legújabb vélemény

0

Kemény voltam, kitartottam és végignéztem. Nem kellett volna. Egyébként ennél a filmnél éreztem először, hogy Nicolas Cage már ki van égve.

 
hsanya182   2016. 01. 22.

1

Elég gyenge nyomozós thriller, gyerekek tünnek el halloween éjszakáján, de Nicolas Cage nem törődik bele fia eltünésébe és addig keres-kutat míg valami nyomot nem talál, majd megfejti a misztikus haloweeni éjszaka rejtélyét! Életszerűtlen dolgok kics... több»

 
indingo   2017. 04. 17.

0

Egy közepes alkotás valahogy nem volt benne sok feszültség. Nem rágtam le a körmeimet az izgalomtól. Egyszer meg lehet nézni, de sokat nem szabad tőle várni.

 
zsozsesz   2018. 01. 31.

0

Elaludtam a filmen, azt hiszem ez mindent megmagyaráz. Szerencsétlen Nicolas Cage -nek sem kéne ennyire mélyre süllyednie, hogy egy ilyen "zs" kategóriás horrort bevállaljon. A megmentő sztori, hogy a fia után indul a sötétségen túli világba, annyira röhejes, hogy csak szántam, amiért ebbe pénzt fektettek.

 
notimoni   2016. 02. 04.

0

Nekem sem tetszett a film. Az a tipikus pszichos, hogy gyerek tűnik el, és az ember aggódik, de a történet nem nagy szám. És nem is kerek (legalábbis nekem). Egyszer nézhető, de moziban nem fizetnék érte.

 
Roman   2016. 07. 09.

0

Volt ebben némi igyekezet, de ez még mindig csak egy B-mozi, csak ez már nem VHS-re, vagy DVD-re, hanem egyenesen VOD-ra készül. Hát okés, de kösz nem.

 
SztarkTóni   2016. 01. 26.

0

Én most már komolyan sajnálom Cage-t. Neki valami iszonyú nagy tartozása van, hogy minden ilyen utolsó szemetet elvállal? Ne már, ő nem egy rossz színész, de az utóbbi években egyre csökken az ázsiója, és ebben szerintem neki is alaposan benne van a keze.