Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
18
Képek
3
Videók
 
romcul   2019. 07. 20.

Azt gondoltan, hogy valamilyen Trier utóérzés lesz ez a film, de nem. A színes és fényes képi világa és a sötét sztori annyira kontrasztban van egymással, hogy még most is kiráz tőle a hideg. Nagyon merész alkotás, aki szereti ezt a műfajt, annak garantáltan be fog jönni majd.

 
Torres9   2019. 07. 18.

A mindenit, gyerekek, hát ez valami eszeveszetten jól sikerült, csak úgy kapkodok a levegő után. Annyira formabontó és annyira képes kilépni a műfaji behatároltságok közű, hogy meg merem kockáztatni, hogy ez az elmúlt évek legjobb horroralkotásai közé fog kerülni. Egyszerűen látni kell!


 
jazzy   2019. 07. 03.

A fehér éjszakák több, mint egy jó horror, és ezt a lehető legkomolyabban mondom. Simán az év egyik legjobb filmje, nagyon meglepődnék, ha nem végezné az év végén a top10-es listámon. Egyszerre hátborzongató és elgondolkodtató, feszes, de hagy időt az eseményeknek. Nem tudom máshogy mondani, tényleg le voltam nyűgözve. Kötelező, és nem feltétlenül csak a horror műfajának rajongóinak.

 
DJluki   2019. 06. 24.

Hát dicsérjék bármennyire is a kritikusok, ez nálam nagyon nem talált be. Nagyon hasonló a helyzet, mint a rendező előző filmjével, az Örökséggel kapcsolatban, azt is agyonajnározták, de közepesnél nem igazán volt jobb. A Fehér éjszakák számomra még azt sem hozza, unalmas, középszerű, egyszerűen időpazarlás. Kíváncsi voltam rá, vártam is, de csalódott vagyok.

 
Abban biztosak lehetünk, hogy még évek, évtizedek múlva is hivatkozási alapként beszélünk majd róla. Ezt hány film mondhatja el magáról? több»
 
A Fehér éjszakák okos, vitára ingerlő, felkavaró film, amely amellett, hogy elmeséli Dani bizarr fejlődéstörténetét, képes a nézőt saját kultúrájának alapértékeiben is elbizonytalanítani. több»
 
Akik viszont értékelik ha egyedi filmnyelvvel, intellektuális kihívásokkal, explicit, mégis esztétikus erőszakkal és nem utolsó sorban érzelmi hullámvasúttal találkoznak, azok számára kötelező darab Ari Aster második remekműve is. több»

A film 9 936 015 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

rendező olyan filmeket jelölt meg vizuális inspirációként, mint a Fekete nárcisz, a Trudno byt bogom, a Macbeth és az Egy tiszta nő.

(hp)
 

az Örökség premierjét követően azonnal bejelentette, hogy újabb horrort forgat.

(hp)
 

elmondta, hogy eredetileg a Fehér éjszakák lett volna az első horrorja, mivel az Örökséget családi drámának tervezte.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.