Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  

Rólam

Jelenések 13:1 És láttam, hogy a tengerből feljön egy fenevad, tíz szarva és hét feje volt, szarvain tíz korona, és a fejein istenkáromló nevek. Jelenések 13:2 Ez a fenevad, amelyet láttam, párduchoz hasonlított, lába, mint a medvéé, szája, mint az oroszláné: a sárkány átadta neki erejét, trónját és nagy hatalmát. Jelenések 13:3 Láttam azt is, hogy az egyik feje szinte halálosan megsebesült, de halálos sebe meggyógyult. Az egész föld csodálta a fenevadat: Jelenések 13:4 imádták a sárkányt, hogy átadta a hatalmat a fenevadnak, imádták a fenevadat is, és így szóltak: "Ki hasonló a fenevadhoz, és ki tudna vele harcra kelni?"Az emberiség olyanná vált,mint egy sáskajárás,ami mindent letarol,ami az útjába kerül,és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem.Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez,mint az előttünk élő generációk összesen,évezredek alatt.

Vélemények (137)

2021. 05. 30.
Five nights at Freddy sztori koppintás
Nem tudom, tudja-e valaki a Five Nights at Freddy történetét, erről a filmről ez jut eszembe, azaz szinte majdnem olyan is ez az egész. Mindig lenullázom a véleményeimmel... több»
2021. 05. 29.
Már neki is abba kellene ezt hagynia
Ahogy telik az idő az ember felett, úgy el kellene gondolkodnia dolgokon... Vagy éppen az ember teljesen egy szemüvegben, azaz egy torzító tükörben nézi magát, és azt his... több»
2021. 05. 23.
Kíváncsi lennék, hányan nézték végig
Ez olyan, mint az első Szputnyik, tökéletes, ikonikus, legenda, történelem. Akkor ehető volt, de már nem okoz semmilyen impulzust az emberben. El kell fogadni, hogy erre ... több»
2021. 05. 23.
Túlmisztifikált
Túl sok változatosság nem volt akkoriban, nyilván ezért favorizálta mindenki. Utána meg éppen csak azért, mert azt hallottam, hogy tuti stb. stb. Tény, hogy ikonikus film... több»
2021. 05. 23.
Nézhetetlen
Mindig van leljebb...
Sajnos Willis is beleesett abba, amibe Cage, hogy egyszerűen minősíthetetlen mozikban szerepel, nem is tudom, nem létezik, hogy ennyire kell a pénz, bár azt is kétlem, ho... több»
Hannibal (2013)
Bellevue (2017)
A tettes (2017)
Az idegen (2020)