Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

 

Korán nőttem fel, de örökké gyerek maradok,
Rossz úton járok, mégis jó irányba haladok.

 

 

Az emberiség olyanná vált,mint egy sáskajárás,ami mindent letarol,ami az útjába kerül,és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem.Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez,mint az előttünk élő generációk összesen,évezredek alatt.

Vélemények (236)

52 365 nap  (2020)

2022. 08. 13.
Nézhetetlen
A filmkészítéshez érteni kell... itt nem értett senki.
Hiába minden ha semmi cselekmény, már nem a nyolcvanas években vagyunk ahol egy meztelen comb látványától rosszul lettek az emberek. Ez itt egy idegesítő film, nem tudtam... több»
2022. 08. 13.
Mindennapos téma, de ez valahogy más volt
Talán nem is a zombiság a legfontosabb elem ebben a sorozatban, inkább a jellemek, emberek a mai világban, ebben a korban. A szereplők többsége kedvelhető, mindegyikük má... több»

85 Az Erdő  (2020)

2022. 08. 07.
Szinte ott voltam a történetben...
Annyira természetes volt az egész, hogy szinte az egész történetet úgy átéreztem, mintha én is ott lettem volna. A másik idősík amibe bepillantunk, annyira közel állt hoz... több»

54 Morbius  (2022)

2022. 07. 24.
Nem agyaltam de jót szórakoztam
Nem vagyok Marveles, nem gondolkodtam, leültem megnéztem végül is jól szórakoztam, természetesen a fél film egy kicsit túlzás volt számomra... Melyik nem az? Megnéztem, j... több»
2022. 07. 24.
Nézhetetlen
Harrelson ezzel elindult a lejtőn lefelé.....
Hát erről pontosan nem tudok teljes kritikát írni, mert nem bírtam végignézni. Borzalom az egész, borzalom. Nem is tudom hogy akik ezt leforgatták pontosan mire gondoltak... több»