Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

 

Korán nőttem fel, de örökké gyerek maradok,
Rossz úton járok, mégis jó irányba haladok.

 

 

Az emberiség olyanná vált,mint egy sáskajárás,ami mindent letarol,ami az útjába kerül,és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem.Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez,mint az előttünk élő generációk összesen,évezredek alatt.

Vélemények (202)

2022. 01. 16.
A történet jó lett volna, de ismét nem jókat fogok írni...
A film története szerint Georgia kétségbeesve döbben rá, hogy terhes, pedig az gyerek apját egy baleknak tartja, és ennek megfelelően megállás nélkül piszkálja. Az emberb... több»

30 Lulli  (2021)

2022. 01. 16.
Nézhetetlen
Úristen...
Túl sokat nem is fogok erről a borzalomról írni, szappanopera-hatású, tartalmatlan, gagyi film. El sem tudom képzelni, mi motiválta a film készítőit.... több»
2022. 01. 16.
Vontatott, unalmas, de sajnos igaz.
Maga a film nagyon-nagyon életszerű, semmi cicomázás, olyannak látjuk az embereket, amilyenek az életben, semmi smink, semmi hibajavítás. Beesett, kialvatlan arcok, életn... több»
2021. 12. 26.
A történet zseniális
Hatalmas sztori, igazándiból nekem nem esett le a végééig... Eltekintek a színészek öregedésétől meg kinézetétől, mert én is csak öregszem, és néha a színészeket látva vi... több»
4
Inkább a játék...
Aki esetleg nem játszotta végig a PS-sorozatot, az talán nem is fogja értékelni ezt a mozit... Amúgy a helyszínek, emberek öltözete stb. tényleg ugyanaz, nagyon-nagyon t... több»
Hannibal (2013)