Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  

Rólam

Jelenések 13:1 És láttam, hogy a tengerből feljön egy fenevad, tíz szarva és hét feje volt, szarvain tíz korona, és a fejein istenkáromló nevek. Jelenések 13:2 Ez a fenevad, amelyet láttam, párduchoz hasonlított, lába, mint a medvéé, szája, mint az oroszláné: a sárkány átadta neki erejét, trónját és nagy hatalmát. Jelenések 13:3 Láttam azt is, hogy az egyik feje szinte halálosan megsebesült, de halálos sebe meggyógyult. Az egész föld csodálta a fenevadat: Jelenések 13:4 imádták a sárkányt, hogy átadta a hatalmat a fenevadnak, imádták a fenevadat is, és így szóltak: "Ki hasonló a fenevadhoz, és ki tudna vele harcra kelni?"Az emberiség olyanná vált,mint egy sáskajárás,ami mindent letarol,ami az útjába kerül,és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem.Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez,mint az előttünk élő generációk összesen,évezredek alatt.

Vélemények (175)

68 Idő  (2021)

2021. 09. 20.
Ötlet volt, megvalósítás nem
Összességében egy nézhető film, igaz, nagyon nem jött lázba senki, aki nézte itt, unalmas, jó, jó, néha-néha fel-felkapja a fejét egy-egy eseményre... Maga az alapötlet e... több»
2021. 09. 19.
Gyenge történet
Dafoe szerepe hozza fel két csillagra ezt a filmet, én párszor jót nevettem a jeleneteken. A lány inkább más szerepekben mutat jól...... több»

74 Mártírok  (2008)

2021. 09. 19.
Mi ebben a durva?
Nem sok értelme van ennek a történetnek, van egy 20 másodperc, ami miatt elkönyvelték annak, ami. A legszomorúbb, hogy unalmas nagyon a története.... több»
2021. 09. 19.
Sajnos nem nagyon lehet összehasonlítani az első résszel, valahogy másképpen kellett volna ezt összehozni, hogy ne legyen ennyire unalmas és vontatott. Annabell másolat-g... több»
2021. 09. 19.
Nézhetetlen
El kellene fogadni, hogy vége...
Willisnek is el kellene fogadni, hogy ezt már be kell fejezni. Teljesen lejáratta magát ezzel a filmmel. Nyugdíjba kell menni, nincs mese.... több»
Hannibal (2013)
Bellevue (2017)