Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Rólam

 

Korán nőttem fel, de örökké gyerek maradok,
Rossz úton járok, mégis jó irányba haladok.

 

 

Az emberiség olyanná vált,mint egy sáskajárás,ami mindent letarol,ami az útjába kerül,és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem.Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez,mint az előttünk élő generációk összesen,évezredek alatt.

Vélemények (280)

76 A bálna  (2022)

2023. 03. 19.
A túl sok hype a fellegekbe emelte ezt a színházi darabot
1990 óta baromi sok év eltelt, jó volt A múmia, (?) sztár lett, mi meg megvénültünk vele együtt. Felemelkedés? 30 év után dobni egy valamirevaló mozit nem nagy felemelked... több»
1
2023. 03. 19.
Kellemes kis matiné sztori
Carrie Coon miatt néztem igazándiból, amúgy meg részletesen utána is olvastam az eredeti történetnek. Szerintem az tényleg érdekes és talányos, lévén, hogy lehet, hogy a ... több»

52 Cyst  (2020)

2023. 03. 19.
Igazi modern-retro gore vígjáték
Péntek este kicsi szesz után, amikor már meguntátok a társasjátékot, bátran ajánlom ezt a mozit, szerintem kicsit becsiccsentve dőlni fog a társaság a nevetéstől. Voltaké... több»
2023. 03. 19.
Jó ötleten alapul, éppen időszerű lenne
Biztosan már megpróbálkoztak hasonlókkal évtizedekkel ezelőtt. A sztori nekem amúgy tetszett, csak néha kicsit zűrzavarosnak éreztem az egészet, agyalni kellett, mi miért... több»
2023. 03. 10.
Egy nagy kihagyott ziccer ez az egész
Igen, ez egy kihagyott lehetőség volt. Játszottam mindkét résszel többször is, nem hozom fel azokat a dolgokat, amit mindenki, hallottuk elégszer. Nekem nem is ezek miatt... több»
1