Rólam

 

Korán nőttem fel, de örökké gyerek maradok,
Rossz úton járok, mégis jó irányba haladok.

 

 

Az emberiség olyanná vált,mint egy sáskajárás,ami mindent letarol,ami az útjába kerül,és nem hagy meg egyetlen élőlényt sem.Az elmúlt ötven évben több pusztítást vittünk véghez,mint az előttünk élő generációk összesen,évezredek alatt.

Vélemények (322)

2024. 06. 11.
Talán Cage elkezd a mélyből felszállni
Igaz, hogy nem túl sok értelme van, de úgy látom, a főhős talán visszatér a jó filmek világába. Nagyon tömören elmondják, mi is a lényege ennek az egésznek, de nagyon nem... több»
2024. 05. 01.
Tipikus semmi
Jó, rendben, szép, színes, aranyos stb... de nem szól semmiről, megnézed, azt elfelejted. A rendező körülbelül úgy van vele, hogy megnézik a kölkök, jót szórakoznak, és k... több»
2024. 04. 28.
Sajnos a film lényege a végére elveszik
Jól indul, de kb. a 4.-5. rész körül már elvesztettem majdnem a fonalat, hogy ki kicsoda, hol van stb... Kuszaság lett. Az alaptéma a végére már szinte el is veszik... A ... több»

58 Clarice  (2021)

2024. 04. 17.
Milyen bárányok hallgatnak???
Hát megmondom őszintén, nem bírtam végigvinni a szériát, így is az idegrendszerem tönkretette teljesen... A borzasztó gagyiságok tömkelege zúdul az ember arcába, logikátl... több»
2024. 03. 24.
Kifejezetten tetszett, ez nagyon ritka
Nem kellett agyalni napokon keresztül, hogy mit láttam... Abszolút szórakoztató volt ez a film, nem kellett bosszankodnom, hogy már megint egy hulladékra ment el két óra.... több»
Gyilkosság (2011)