Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Valaki a túloldalon (2020)

Andra sidan
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Dilan Gwyn
Dilan Gwyn
Dilan Gwyn
Dilan Gwyn

Videók (3)

 
Caravaggio1978   2021. 05. 09.

legújabb vélemény

1
Pont ezért ülünk be az ilyen filmekre

N,s, aki elkezd egy horrort, az pont erre vágyik, hogy néha felugorjon a kanapéról. Nagyon tetszett a film, nem volt nagyon túlkomplikálva, és végre nem úgy kezdődött, hogy szexelnek az első percben. A nő nagyon bájos, jól adja a szerepet, hamar beférkőzik a természetessége a szívünkbe. A kis srác nagyon jól lett kiválasztva a szerephez. Aki egy kis borzongást szeretne, és nem agyalni, hogy most ki kicsoda, meg miért, hogyan stb. stb, annak bátran ajánlom. Nincs benne kaszabolás, meg felesleges időpazarlás, csak a történet van, amit percről percre követünk, figyelünk, mert kíváncsiak vagyunk a végkifejletre.

 
boda34   2021. 05. 03.

0

Én egy irtó hangulatos thrillert vártam ettől az egésztől, de a sztorinál nálam teljesen elcsúszott. A színészi alakítások egyszerűen nevetségesek voltak, sehogy sem jön át mindaz, amit a karaktereiknek hozniuk kellett volna. Nálam nagyon levizsgázott.

 
boda34   2021. 05. 02.

0

Én egy irtó hangulatos thrillert vártam ettől az egésztől, de a sztorinál nálam teljesen elcsúszott. A színészi alakítások egyszerűen nevetségesek voltak, sehogy sem ját mindaz, amit a karkatereiknek hozniuk kellett volna. Nálam nagyon levizsgázott.

 
Tibi   2021. 04. 28.

0

Szerintem ez a film simán kihagyható, teljesen sablonos, amit csak el kell felejteni, ha mégis látta az ember.

 
A két rendező valószínűleg komoly megfelelési kényszer alatt dolgozott, és egy tisztességes iparosmunkát akartak kiadni kezeik közül, ami sikerült is, ám a kreativitás hiánya fájóan érződik a végeredményen. több»
 
Hatalmas csalódás volt számomra a film, ami talán csak a mondanivalójával tudott valamennyit javítani sanyarú helyzetén. Azonban ez sem valami olyasmi, amit sokkal jobb prezentációban ne láthattunk volna már a korábbiakban. több»
 
Mindent egybevetve tehát nem értem, mi szükség volt a Valaki a túloldalon című filmre, azon túl, hogy a svédek kipróbálták, képesek-e lemásolni a hollywoodi horrorfilmeket. több»