Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
58%

Valaki a túloldalon (2020)

Andra sidan
Filmadatlap
 
23
Szereplők
11
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Galéria (11)

Dilan Gwyn
Dilan Gwyn
Dilan Gwyn
Dilan Gwyn

Videók (3)

 
BoBamburg   2022. 01. 04.

legújabb vélemény

0

Sajnos minden várakozásomat alulmúlta a film. Semmi újat nem mutat, a vége pofátlanul egyszerűen el van varrva, az pedig külön zavart, hogy soha senki nem kapcsol lámpát abba a rohadt elátkozott házban.

 
Sabnock Sanatory   2021. 11. 26.

4
Egy igazi IKEA horrormozi. Sivár és szétszórt.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Lehet öregszem... Vagy csak spontán kukacoskodom? De valamit nem értek? Most komolyan? Oké, nyomok egy kis spoilert... A kissrác, aki elviszi a gyerekeket, az most szellem, démon vagy entitás? A csontvázfejűre ugyanez a kérdés vonatkozik? És a kopasz... teljes kritika»

3
 
Caravaggio1978   2021. 05. 09.

3
Pont ezért ülünk be az ilyen filmekre

N,s, aki elkezd egy horrort, az pont erre vágyik, hogy néha felugorjon a kanapéról. Nagyon tetszett a film, nem volt nagyon túlkomplikálva, és végre nem úgy kezdődött, hogy szexelnek az első percben. A nő nagyon bájos, jól adja a szerepet, hamar beférkőzik a természetessége a szívünkbe. A kis srác nagyon jól lett kiválasztva a szerephez. Aki egy kis borzongást szeretne, és nem agyalni, hogy most ki kicsoda, meg miért, hogyan stb. stb, annak bátran ajánlom. Nincs benne kaszabolás, meg felesleges időpazarlás, csak a történet van, amit percről percre követünk, figyelünk, mert kíváncsiak vagyunk a végkifejletre.

 
drg0602   2021. 11. 10.

1

Egész jó kis film. Nekem tetszett. Folyamatosan lekötött! Igaz, van hasonlóan elkészített film, de szerintem nem volt rossz alkotás. Helyeként izgalmas, a vége a filmnek meg kimondottan tetszett. Nem szokványos vérengzős horrorfilm. A színészi teljes... több»

 
CsakEgyCsajszi   2021. 11. 10.

2

Hát nem számítottam sokra a kritikák miatt. Pozitívan csalódtam. Végig lekötött a film, végig izgalmas volt, és végre volt borzongás is, amit nem ért el nálam mostanában horrorfilm. Ajánlom!

 
indingo   2021. 12. 22.

0

Millió és egy ilyen film készült már, és ezt sem emeli ki semmi a többi közül. Én már az elejétől fogva untam, és a csaj is elég idegesítő volt.

 
Vesco   2021. 10. 24.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az ilyen filmek miatt mondják a horrorra, hogy a legönismétlőbb, megújulásra legképtelenebb műfaj. Jelen alkotásban minden műfaji elem össze van mixelve, ami kellemetlen ízkavalkádot és keserű szájízt hagy maga után. Nálam legalábbis. A négyszáznegyv... több»

 
A két rendező valószínűleg komoly megfelelési kényszer alatt dolgozott, és egy tisztességes iparosmunkát akartak kiadni kezeik közül, ami sikerült is, ám a kreativitás hiánya fájóan érződik a végeredményen. több»
 
Hatalmas csalódás volt számomra a film, ami talán csak a mondanivalójával tudott valamennyit javítani sanyarú helyzetén. Azonban ez sem valami olyasmi, amit sokkal jobb prezentációban ne láthattunk volna már a korábbiakban. több»
 
Mindent egybevetve tehát nem értem, mi szükség volt a Valaki a túloldalon című filmre, azon túl, hogy a svédek kipróbálták, képesek-e lemásolni a hollywoodi horrorfilmeket. több»