Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
28
Szereplők
26
Vélemények
33
Képek
1
Videók
 
dulkap   2017. 04. 27.

Az utóbbi időben mintha hiány lenne a hasonló hangulatú kvázi sorozatgyilkosos filmekből, vagy csak az én figyelmemet kerülték el. Mindenesetre ez a film remekül indul, mind az atmoszférát tekintve, mind a karakterek kiválasztásában. Aztán sajnos szép lassan úgy a film felétől elkezdenek tobzódni a klisékbe így az összhatás eléggé leromlik és inkább csak a színészek karizmája viszi előre a filmet. Nem rossz film, csak talán többet kilehetett volna hozni belőle, ahogy elindultak a dolgok.

 
Berto49   2017. 12. 07.

Jobbnak találtam, mint az értékelések többsége. Ugyan furcsa keveréke a zsarutörténeteknek és az ördögűző sztoriknak, de volt benne érdekfeszítő cselekmény, jó színészgárda, sötét – a témához jól illő – fényképezés. A Doors sokak által odaillőnek ítélt zenéje még nekem is elviselhető volt. A nyomozó, Eric Bana és az ördögűző jezsuita, „unortodox” pap figurája is érdekes volt. Egy megnézést nagyon megért.


 
Szilonka   2017. 10. 17.

Korrekt a film, talán ez a legjobb szó rá. A története egy erős közepes, voltak benne jó ötletek, amit tudok díjazni. Normálisan lezárták a sztorit, már ez is valami.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

Ahhoz képest, hogy ebben a témában már mindent láttunk ne is volt rossz a film. Az állatkertes téma tetszett, és a története is egész élvezhető volt.

 
hsanya182   2016. 12. 13.

Szerintem is korrekt jól felépített film, de valamiért mégsem fogott meg, mert a felétől valamiért úgy éreztem lankad a feszültség, lehet ez a spirituáis téma túl lett eröltetve, és egy démonűzős filmmé változott...Erős 3-ast talán megér!

 

A film elején Sarchie kezén kötés látható. Az ezt követő jelentben a bronxi állatkertben már kötés és sérülés nélkül jelenik meg. Otthonában megint kötéssel a kezén láthatjuk.

(ps )
 

Joel McHale hónapokig gyakorolt, hogy kaszkadőr nélkül vehesse fel a késes jeleneteket.

(ps )
 

A film főszerepére a producerek eredetileg Mark Wahlberget szerették volna leszerződtetni.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.