Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Távozz tőlem, Sátán! (2014)

Deliver Us from Evil
Filmadatlap
 
29
Szereplők
32
Vélemények
33
Képek
1
Videók

Galéria (33)

Videók (1)

 
kabel   2022. 07. 30.

legújabb vélemény

0
Hangulatos film, de tartalom és karaktermentes

A film hangulata és általános ijesztgetései eggyel jobbak az átlagnál, de ezt nem használta fel a rendező semmi izgalmasra. A sztori egyáltalán nem érdekes vagy mély, és nem vezet sehová, pedig minden lehetőség megvolt rá. Állatkertes horrorjelenet, egy pap aki undercover ördögűzéseket végez, rendőr aki furcsa hangokat hall a rádióján, amerikai katonák Afganisztánban. Annyi érdekes elem, hogy aztán a legátlagosabb, semmilyen horrorsztori születhessen.

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Eric Bana jól hozza a karaktert a filmben. Érdekes megközelítés,és újszerű darab.Lebilincsel,megfog,és borzongat is egyben. Nem sok csavar van benne, de megy, zakatol, és teszi a dolgát. Jó horror! Ajánlott.

 
dulkap   2017. 04. 27.

0

Az utóbbi időben mintha hiány lenne a hasonló hangulatú kvázi sorozatgyilkosos filmekből, vagy csak az én figyelmemet kerülték el. Mindenesetre ez a film remekül indul, mind az atmoszférát tekintve, mind a karakterek kiválasztásában. Aztán sajnos szé... több»

 
Berto49   2017. 12. 07.

0

Jobbnak találtam, mint az értékelések többsége. Ugyan furcsa keveréke a zsarutörténeteknek és az ördögűző sztoriknak, de volt benne érdekfeszítő cselekmény, jó színészgárda, sötét – a témához jól illő – fényképezés. A Doors sokak által odaillőnek íté... több»

 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

0

Eric Bana nagyon jó a filmben és kb itt be is tudom fejezni a film értékesnek mondható elemeit. Az egész ha tényleg megtörtént ahogyan azt a készítők állították a film elején akkor megeszem a kalapom. Egy idő után szinte mókás ahogy a démon után futk... több»

 
MoviesChris   2022. 03. 01.

0

Párom ajánlotta nagyon ezt a filmet. Horrorrajongó, és azt mondta, ez azért tetszik neki, mert van benne valami más, nem tucatfilm. És igaza volt. Ez az akciófilmes szál benne nagyon különlegessé tette. Emellett ott volt a természetfeletti rész is. M... több»

 
Szilonka   2017. 10. 17.

0

Korrekt a film, talán ez a legjobb szó rá. A története egy erős közepes, voltak benne jó ötletek, amit tudok díjazni. Normálisan lezárták a sztorit, már ez is valami.

A film összbevétele 87 937 815 dollár volt (imdb.com).

 

Eric Bana első horrorfilmje.

(dailyfilmsan)
 

A film elején Sarchie kezén kötés látható. Az ezt követő jelentben a bronxi állatkertben már kötés és sérülés nélkül jelenik meg. Otthonában megint kötéssel a kezén láthatjuk.

(ps)
 

Joel McHale hónapokig gyakorolt, hogy kaszkadőr nélkül vehesse fel a késes jeleneteket.

(ps)
 

A film főszerepére a producerek eredetileg Mark Wahlberget szerették volna leszerződtetni.

(ps)
 

Ez a film volt Jerry Bruckheimer első R korhatár-besorolású filmje a 2003-as a Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk után.

(ps)