Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
75%

Távozz tőlem, Sátán! (2014)

Deliver Us from Evil
Filmadatlap
 
29
Szereplők
28
Vélemények
33
Képek
1
Videók

Galéria (33)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 10. 23.

legújabb vélemény

0

Eric Bana nagyon jó a filmben és kb itt be is tudom fejezni a film értékesnek mondható elemeit. Az egész ha tényleg megtörtént ahogyan azt a készítők állították a film elején akkor megeszem a kalapom. Egy idő után szinte mókás ahogy a démon után futk... több»

 
dulkap   2017. 04. 27.

0

Az utóbbi időben mintha hiány lenne a hasonló hangulatú kvázi sorozatgyilkosos filmekből, vagy csak az én figyelmemet kerülték el. Mindenesetre ez a film remekül indul, mind az atmoszférát tekintve, mind a karakterek kiválasztásában. Aztán sajnos szé... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Eric Bana jól hozza a karaktert a filmben. Érdekes megközelítés,és újszerű darab.Lebilincsel,megfog,és borzongat is egyben. Nem sok csavar van benne, de megy, zakatol, és teszi a dolgát. Jó horror! Ajánlott.

 
Berto49   2017. 12. 07.

0

Jobbnak találtam, mint az értékelések többsége. Ugyan furcsa keveréke a zsarutörténeteknek és az ördögűző sztoriknak, de volt benne érdekfeszítő cselekmény, jó színészgárda, sötét – a témához jól illő – fényképezés. A Doors sokak által odaillőnek íté... több»

 
Szilonka   2017. 10. 17.

0

Korrekt a film, talán ez a legjobb szó rá. A története egy erős közepes, voltak benne jó ötletek, amit tudok díjazni. Normálisan lezárták a sztorit, már ez is valami.

 
Norbert93   2018. 09. 09.

0

Na ez az a horrorfilm ami nem ijesztő, de ellenben jól megírt és egyszerű sztori és karakterek jellemzik. Igazán élvezhető és kellemes darab.

 
Bazzzsi   2017. 11. 20.

0

Ahhoz képest, hogy ebben a témában már mindent láttunk ne is volt rossz a film. Az állatkertes téma tetszett, és a története is egész élvezhető volt.

A film összbevétele 87 937 815 dollár volt (imdb.com).

 

Eric Bana első horrorfilmje.

(dailyfilmsan)
 

A film elején Sarchie kezén kötés látható. Az ezt követő jelentben a bronxi állatkertben már kötés és sérülés nélkül jelenik meg. Otthonában megint kötéssel a kezén láthatjuk.

(ps)
 

Joel McHale hónapokig gyakorolt, hogy kaszkadőr nélkül vehesse fel a késes jeleneteket.

(ps)
 

A film főszerepére a producerek eredetileg Mark Wahlberget szerették volna leszerződtetni.

(ps)
 

Ez a film volt Jerry Bruckheimer első R korhatár-besorolású filmje a 2003-as a Bad Boys 2. - Már megint a rosszfiúk után.

(ps)