2016.08.24   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Marvel ismét képes lesz valami újat előhúzni a kalapból?

Keressünk az állunk a Doktor Strange új szinkronos előzetesétől

Befutott a Benedict Cumberbatch nevével fémjelzett Doctor Strange második szinkronos előzetese, mely alapján nem kockázat kimondani, hogy a varázsló-szuperhős párosítás nagyon is működőképesnek tűni. 

A történet szerint egy sikeres, de meglehetősen nehéz természetű idegsebész egy autóbaleset során súlyos kézsérülést szenved, ami miatt nem tud többé műteni. Magánélete sem alakult rózsásan, szülei és testvére is meghaltak.  Strange elindul, hogy gyógymódot találjon, azonban a kutatása során kitanulja a fekete mágia módszereit, melynek köszönhetően ő lesz a bolygó legnagyobb varázslója, aki a Bosszúállók csapatát erősítve a Föld védelmezésére esküszik fel. A karakter 1963-ban jelent meg először a képregényekben, azóta állandó alakja lett a Marvel univerzumának.

A filmet a horror műfajának egyik kiemelkedő alakja, Scott Derrickson (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Távozz tőlem, Sátán!) rendezi, a forgatókönyvet pedig Jon Spaihts (A legsötétebb óra, Prometheus) írja. A további főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Rachel McAdamsMads MikkelsenTilda Swinton és Chiwetel Ejiofor

Doktor Strange 2016. november 4-én debütál a mozikban.