Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
52%

A legsötétebb óra (2011)

The Darkest Hour
Filmadatlap
 
21
Szereplők
10
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 10. 07.

legújabb vélemény

0

Na ez az a film, ahol semmi sem sikerül. Sem látványban, sem történetben nem hozza a minimumot. Gagyi színészi teljesítmény jellemzi a mozit, és az űrlények ábrázolása, bemutatása sem sikerült. Összecsapott, gagyi fércmunka.

 
Hámori Balázs   2020. 09. 14.

3
Hát...

Mit mondjak, nem vártam sokat a filmtől már a trailer alapján láttam hogy max egy B kategóriás film de a megnézése után már ebben se vagyok biztos. A zene és a hangok nem voltak a helyzet magaslatán mintha kiselejtezett cuccokkal dolgoztak volna a film egésze alatt. A színészi játék épphogy megütötte az átlagost ami kicsit sokkolt, oké hogy nem Oscar díjasokat vonultattak fel de ilyesmit utoljára a gimis színjátszáson láttam. A CGI is elég low-budget szagot eresztett bár azon nem voltam meglepve, sőt az nem is zavart volna ha úgy amúgy jó lett volna a film. A sztori egyébként nem nagy cucc, de simán elment volna ha az idegen faj kicsit összetetteb lett volna mert őszintén szólva a random villanó-szikra izék inkább voltak röhejesek mintsem félelmetesek. A karakterek eléggé sablonosakt voltak ezért se ment fel a pulzsom egy-egy halál eset esetén. Az alap ötleten túl ebben a filmben minden gyenge volt, őszintén és nyugodt szívvel senkinek sem tudom ajánlani, ha csak nem tartozol az ördögnek egy filmmel nyugodt szívvel tovább állhatssz, egyik kategória rajongói se lesznek szegényebbek ha kihagyják.

 
Szilonka   2017. 05. 26.

0

Nekem tetszett a filmben az űrlények újfajta feldolgozása. A történet pörgős volt, az orosz-amerikai összhang kicsit pikért.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Emile Hirsch nagy kedvencem, úgyhogy nem hagyhattam ki a filmet. Nem a legjobb a műfajában, helyenként üres a történet. A haderő egy raktárban bujkál, pár amcsi pedig meg akarja menteni a világot.

 
Lonka   2017. 07. 26.

0

Nem feltétlenül azt vártam a cm és a leírás alapján, de összességében nem csalódtam a filmben. 90 percre remek kikapcsolódást biztosított, megvolt az izgalom és a feszültség.

 
Timcsi   2019. 01. 20.

0

Örülnék neki, ha Emile Hirsch végre egy komolyabb filmben is főszerephez jutna. Ez nem olyan, de szerintem korrekt a története.

 
kabel   2015. 08. 04.

0

Amikoe már a nyolcvanhetedik kézi kamerás film jön ki, a rendezőknek tényleg bele kéne gondolni, hogy kinek kell ez egyáltalán. Egy eredeti gondolat vagy ötlet nem volt a filmben, látványvilága pedig nulla volt, hasonlóan a szinészek teljesítményéhez.

A film összbevétele 64 626 786 dollár volt (imdb.com).

 

Emile Hirsch és Max Minghella nagyon jó barátok lettek a forgatás alatt, és a mai napig is azok.

(Hámori Balázs)
 

A premier hetén a film közel 3 millió dollár bevételt produkált Amerikában, egész pontosan 2 993 519 dollárt.

(Hámori Balázs)
 

A film 30 millió dollárból készült el, és több mint 64 millió dollárt eredményezett, a kritikusok nagyon lesújtó véleménnyel voltak róla.

(Bogi87)
 

A forgatást három hétre le kellett állítani a Moszkva körüli erdőkben pusztító tűz miatt, mert a füst mindent borított, a felvételekről utólag el kellett tüntetni a füstöt.

(Bogi87)