Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
77
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 04. 18.

Olyan igazi globális zombi film. Szerintem minőségi lett a film, bár ezt csak halkan mondom. A látvány, a vágás a szereposztás jobb az átlagnál. Történetben látványos volt és izgalmas.

 
Deku   2017. 08. 31.

Nem tudok semmi okosat vagy jót mondani erről a filmről. Konkrétan nézhetetlennel volt egyenlő ez az egész produktum. Nagyon egyszerű és unalmas a története. A színészek sem jobbak.


 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nekem tetszett, jól volt megcsinálva. A vége is nagyon jól lett, vannak benne fordulatok a történet is izgalmas, sok zombis film van, és sokan úgy gondolják ez már unalmas, de ez a film nem az.

 
szaka123   2018. 07. 27.

Aki szereti a zombis filmeket, annak kötelező darab. Én már régóta halogattam a megnézését, bár ne tettem volna. Mármint a halogatást. :D Nagyon jó film, erős 8-at mindenképpen megér! Egyből belecsap a közepébe, és utána sem lassít! Külön jó, hogy több helyszín is feltűnik, ami jól mutatja, hogy a járvány tényleg globális méretű. Egyszer érdemes megnézni, de akár többször is nézhető. Sokan várnak egy második részt, de én nem erőltetném, nem hiányzik! :)

 
puffancshercegnő   2016. 09. 20.

A beharangozása jobb volt, mint maga a film, de aki szereti a zombis témájú filmeket, az úgyis meg fogja nézni. Összességében szerintem nem volt rossz, leköti az embert egy estére, amikor megnézi, de többet nem ad. Vannak benne izgalmas és látványos jelenetek. EL tudnék képzelni folytatást is hozzá, biztos megnézném, de csak hogy a történet végére járjak.

Brad Pitt
Brad Pitt
 

Szép bevételt, összesen 540 millió dollárt hozott a film.

(LionelMessi10 )
 

A filmet 190 millió dollárból készítették el.

(LionelMessi10 )
 

A stáblistán Who Doctorként van feltüntetve Peter Capaldi, és nem sokkal később megkapta az 1963 óta futó Doctor Who sorozat címszerepét.

(mamiéstöti2 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.