Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
84
Vélemények
15
Képek
2
Videók
 
HanGa   2020. 10. 13.

legújabb vélemény

Nagyon ütős zombi film lett, amelyet még komolyan is tudtam venni. A 2 órás játékidő hamar elrepült, mert végig nagyon akciódús a film.

 
indingo   2017. 04. 18.

Olyan igazi globális zombi film. Szerintem minőségi lett a film, bár ezt csak halkan mondom. A látvány, a vágás a szereposztás jobb az átlagnál. Történetben látványos volt és izgalmas.


 
Deku   2017. 08. 31.

Nem tudok semmi okosat vagy jót mondani erről a filmről. Konkrétan nézhetetlennel volt egyenlő ez az egész produktum. Nagyon egyszerű és unalmas a története. A színészek sem jobbak.

 
Orosz István   2017. 07. 28.

Nekem tetszett, jól volt megcsinálva. A vége is nagyon jól lett, vannak benne fordulatok a történet is izgalmas, sok zombis film van, és sokan úgy gondolják ez már unalmas, de ez a film nem az.

 
dailyfilmsan   2019. 04. 15.

Szerintem egy igazán jó Zombie apokalipszis tematikájú film, az elmúlt idők egyik legösszeszedettebb történetével. Nincsenek lyukak nincsenek homályos foltok. Amit nem mondanak ki arra rávezetnek és nyílvánvalóan nem csak sejtetés szintjén. Egyetlen ... több»

 
szaka123   2018. 07. 27.

Aki szereti a zombis filmeket, annak kötelező darab. Én már régóta halogattam a megnézését, bár ne tettem volna. Mármint a halogatást. :D Nagyon jó film, erős 8-at mindenképpen megér! Egyből belecsap a közepébe, és utána sem lassít! Külön jó, hogy tö... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

Brad Pitt horrorfilmben, és ráadásul zombisban? Na gyerünk,nézzük. Olyan érzés,mintha ezt már vártuk volna, hogy meg fog történni,csavaros kis film, és még van egy kis morbid bája is. Izgalmas,és borzongató, és tanulságos film is egyben. Ennek el tudnám képzelni a folytatását.

Brad Pitt
Brad Pitt

A film összbevétele 540 007 876 dollár volt (imdb.com).

 

Szép bevételt, összesen 540 millió dollárt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A filmet 190 millió dollárból készítették el.

(LionelMessi10)
 

A stáblistán Who Doctorként van feltüntetve Peter Capaldi, és nem sokkal később megkapta az 1963 óta futó Doctor Who sorozat címszerepét.

(mamiéstöti2)
 

A philadelphiai zombitámadás jelenetét Glasgow-ban vették fel. A két város kinézete között nagy a hasonlóság, de annak érdekében, hogy autentikusabb legyen, körülbelül 80 amerikai autót hoztak át az Egyesült Államokból, valamint lecserélték a reklámtáblákat is.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A filmben Daniella Kertesz katonát játszik, de egy interjúban elmondta, hogy sosem vett részt az egyébként kötelező katonai szolgálaton az izraeli hadseregben, ennek okát azonban nem árulta el.

(SódóGA)
 

Marc Evans és Adam Goodman, a Paramount produkciós vezetői megnézték a megvágott film első verzióját, és úgy érezték, hogy az orosz befejezés lezáratlanul hagyja a történetet, inkoherenssé teszi a filmet. Behívták a forgatókönyvet író Damon Lindeloft, hogy meghallgassák a véleményét, azonban ő is azt javasolta, hogy vagy toldjanak még be további jeleneteket, vagy írjanak újra részeket. Evans és Goodman inkább a második felé hajlott, Lindelof pedig azt gondolta magában: „Sok szerencsét hozzá, hogy ezt beadjátok a Paramountnak”.

(SódóGA)
 

A 2013 márciusában közzétett trailerben Gerry és családja épp reggelizik, a mögöttük látható rádióban arról adnak hírt, hogy engedély nélkül landolt Oroszországban egy repülőgép. Ez utalás a film hírhedt 575-ös járatára, melynek utasai a leszállás idejére már mind zombivá változtak.

(SódóGA)
 

85 gépfegyvert, pisztolyt és puskát foglaltak le a terrorelhárítók, mikor azok Londonból Magyarországra érkeztek. Hiába volt engedély rájuk, van egy olyan szabály, hogy teljesen működésképtelenné kell a fegyvereket ahhoz, hogy bejuthassanak az országba. Ugyan Brad Pitt háborgott az eljáráson, a film készítői szerint nem keletkezett emiatt csúszás.

(SódóGA)
 

Mielőtt Lane és Segen behatolnak a B-szárnyba, választhatnak egy fejsze és egy baseball ütő között. Ekkor hangzik el, hogy „mindkettőnek megvannak az előnyei”. Ez egy belső poén a Zombi Túlélési Kézikönyvből, ami a Z világháború előzményregénye, melyben többek közt arról is értekeznek, mi a legideálisabb zombiölő fegyver. A könyv szerint mindkettő jobb, mint a lőfegyver, bár Segen azt is visz magával a biztonság kedvéért.

(SódóGA)
 

Max Brooks, azt nyilatkozta, hogy a központi történetszálon kívül nincs túl sok hasonlóság a regényén alapuló film, és a World War Z: A zombi világháború története című könyve között.

(SódóGA)