Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
 
30
3
12
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Brad Peyton
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Naomie Harris
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
Naomie Harris
Dwayne Johnson
Naomie Harris
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson
 

Bred Peyton rendező harmadszor dolgozik együtt Dwayne Johnson-nal. Az Utazás a rejtélyes szigetre és a Törésvonal után a Rampage – Tombolás (Rampage, hazai bemutató: április 12.) mindkettejük számára az eddigi legnagyobb film: a Chicagóra támadó, óriásira növő gorilla, szárnyas farkas és krokodil történetének elmeséléséhez kellett az eddigi legnagyobb látvány, legtöbb trükk és a legbonyolultabb akciójelenet. De a rendező azt állítja, hogy számára és Dwayne Johnson számára is a barátságról szól a film: a gyilkos gorilla ugyanis eredetileg – egy titokzatos génkísérlet előtt – a Johnson játszotta figura barátja volt. – A gorillát performance capture-ben vettük fel – magyarázza a rendező újságíróknak. – Vagyis akármekkora is éppen, ott volt egy színész, Jason Liles. Az ő szeme, az ő mozdulatai, az ő grimaszai láthatók a filmben, csak épp egy gorillában. Amikor a gorilla már hatalmas, mi egy óriásdaruval akkor is felhúztuk Jasont a megfelelő magasságba, hogy Dwayne a szemébe nézhessen, és ő színésszel játszhasson, ne csak egy zöld vászon előtt grimaszoljon. A forgatás nagyon kemény volt, nagyon nehéz akciójeleneteket forgattunk stúdióban, levegőben, kábeleken lógva, de ez csak jobban összehozta Dwayne-t és Jasont: és ez nagyszerűen látszik is a filmben – csak ott úgy tűnik, mintha a főhősnek egy emberszabású majom volna a legjobb haverja. (IC Press)

(hp )
 

Nem biztos, hogy ez a hír igaz. Bred Peyton, a Törésvonal rendezője, akinek legújabb filmje, a Rampage – Tombolás (hazai bemutató: április) és a főszereplője Dwayne Johnson mellett egy óriásira nőtt gorilla, farkas és vízi sárkány, azt állítja, hogy még sosem hallott a videójáték-megfilmesítés átkáról. Arról, hogy a videójátékok alapján készült filmek valamiért nem tudnak áttörni. Pedig a Rampage is egy 1986-os Arcade-játék alapján készült. De Peyton azután sem ingott meg, amikor – állítólag két héttel a forgatás befejezése után – valaki elárulta neki, hogy sok filmes és filmrajongó hisz ebben a babonában. Szerinte az ő filmje más. A Rampage-ben a játékosok a mutáns lényeket irányították, és az elpusztított városok (a filmben: Chicago) és házak után járt a pont; a játékosok nem azonosultak egy-egy főhőssel, aki azután a filmvászonra visszatérve csalódást okozhatott, nála viszont van saját, izgalmas sztori. És egy bizonyíték máris van rá, hogy az átok nem fog Peytonon: a Warner Bros. máris leszerződtette a következő, nagy költségvetésű látványfilmje elkészítésére: ebben a bolygók gyarmatosítása során egy fiatal űrhajósnő magára marad egy ellenséges bolygón. Talán még óriásgorillával is találkozik… (IC Press)

(hp )
 

„Pokolbeli buliban táncolunk” – írta az Instagramján nemrég Dwayne Johnson, és nem azért, mert költőnek állt, hanem mert javában zajlik az egykori videójáték alapján készülő Rampage – Tombolás és rombolás (Rampage, hazai bemutató: 2018 tavasza) című akciófilm forgatása. Dwayne Johnson 2017. júniusában megosztott néhány képet a készülő produkcióból, és úgy tűnik, a filmesek valóban nem aprózzák el: hatalmas, változatos pusztítás várható. A képeken ráadásul Naomie Harris is látszik, aki szintén szörnyvadászt alakít majd: az egyik fotón az izomkolosszus éppen a színésznő combját ragadja meg: „Bocs, a mozdulat nem volt szándékos – mentegetőzik a színész. – De hát a szerepem szerint meg kell Naomie-t mentenem. Egyébként szerencsés disznó vagyok, hogy egy ilyen ragyogó színésznő lett a partnerem a túlélésben.” (IC Press)

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.