Játssz egy LG Q6-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
NA

Jurassic World: Bukott birodalom

(Jurassic World: Fallen Kingdom)
 
30
9
15

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
Jeff Goldblum
Chris Pratt
BD Wong
Bryce Dallas Howard
Chris Pratt
Bryce Dallas Howard
Chris Pratt
 

A film készítői Jeff Goldblum karakterének, Ian Malcolmnak a felbukkanását összekötő kapocsnak szánták a régi és az új széria között.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A moziőrültek kezdhetnek spórolni. A Jurassic World: Bukott birodalom közelgő premierje elé időzítve megnyílt a filmes relikviákat áruló Fandango Fan Shop netes áruház új részlege, a Fandango Prop Shop, ahonnan kellékeket lehet rendelni, egyelőre elővételben a Bukott birodalom kínálatából. A Fandango a filmet gyártó Universal stúdióval szerződve sorszámmal és tanúsítvánnyal elátott hiteles másolatokat ajánl a rajongóknak, ami azt jelenti, hogy a relikvia különösen értékes lesz pár év múlva. A legnagyobb érdeklődést alighanem az Indominus Rex 25 ezer dolláros – 6,7 millió forint – feje váltja majd ki, amely természetesen limitált szériában várja a jelentkezőket. Az sem távozik lógó orral a cég weboldaláról, aki nem akar kisebb vagyont elkölteni. Jóval olcsóbban kapható például a bébi velociraptor hiteles másolata, van feltört dinótojás – ami a bébi raptorral párosítva négyzetre emeli a felhasználói élményt –, gazdára vár Isla Nublar térképe és sok más ínyencség. A Universal marketingesei igazán megdolgoznak a fizetésükért, mert a Prop Shop mellett elindult a Dinosaur Protection Group, azaz a Dinóvédő Csoport honlapja is, ahol veszélyeztett őshüllőket lehet jelképesen örökbe fogadni. A Bukott Birodalomban ugyanis kitör Isla Nublar vulkánja, és az ott lakó dinók a kihalás szélére kerülnek. Az örökbefogadó néhány kattintás és képének feltöltése után már nyomtathatja is a tanúsítványt, amit bekeretezve elhelyezhet az ágya fölött. A Dinóvédő Csoportot egyébként a narratíva szerint a filmbeli Claire (Bryce Dallas Howard) alapította, és a neten ő buzdítja adoptálásra a rajongókat. (UIP-Duna)

(hp )
 

Bryce Dallas Howard 8 millió dollárt kapott szerepéért.

(Hetedik )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.