Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
59

Godzilla: A szörnyek királya (2019)

Godzilla: King of the Monsters
Filmadatlap
 
33
Szereplők
21
Vélemények
14
Képek
16
Videók
 
drg0602   2020. 03. 03.

legújabb vélemény

Szerintem nagyon gyenge eresztés. Hiába látványos, nem segít az sem rajta. Én csodálkozom miért kellett ilyen rossz filmet készíteni. Csak a pénz motíválta a rendezőt meg színészeket. Ez a film nagyon gyenge.

 
Thibo84   2019. 06. 02.

a nap véleménye

Szerintem jobb, mint a 2014-es verzió

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Olvastam pár negatív cikket a filmről, de állítólag az összes lehúzza a filmet. Nem tudom, lehet, én ültem be másik filmre, de számomra még jobb lett, mint a 2014-es verzió. Godzilla felbukkanására nem kell egy órát várni, már az elején megmutatja magát, ráadásul a legerősebb fegyverét, a szájából kilövellt atomsugárzást sem a legvégsőkig tartogatják. Eleinte azt olvastam, hogy Godzillának három lénnyel kell megküzdenie, és megdöbbenve láttam a sorok között, hogy Mothrát is az ellenségei közé sorolják, pedig a japán filmekben ő mindig is az embereket védte, majd a filmet látva kellemesen csalódtam, mert a jó oldalon hagyták. Ráadásul a film... több»

1

 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 06. 03.

Borzalmas film, életem legrosszabb mozis élménye. Még soha nem jöttem ki moziteremből idő előtt, de most majdnem megtörtént. 2 óra tömény visongás és üvöltés, miközben a látvány alulról súrolja egy videójáték grafikáját. A történet gyerekesen idióta, a szereplők pedig irritálóbbak mint Godzilla súlyfeleslege.

 
HETEDIK   2019. 06. 04.

Azt hittem a 2014-es Godzillát már nem lehet alulmúlni és onnan csak feljebb van. Tévedtem. Mert ez a rész mint sztoriban, mint látványban elmarad elődjétől. Sőt, akció is sokkal kevesebb van, a végére jut egy kis csihi-puhi Godzilla és a háromfejű sárkány között, de abból se sok látszik. Valami nyakatekert történetet próbáltak rittyenteni ehhez a béna koncepcióhoz, de az ember kínosan érzi magát nézése közben, akkora baromság. A színészek játéka pedig egyenlő a nullával. Eddig az év csalódása!

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

Kifejezetten látványosak voltak a titánok és az harcuk, de az emberi tényező a filmben minden szempontból gyenge volt. A Stranger Things-es Milli Boby Brown is szörnyű és hiteltelen volt, pedig benne volt minden bizodalmam, mert a sorozatban nagyon minőségit alkotott. Gagyi történet de látvány és zene rendben. Egyszernézős is csak sajnos.

2
Ken Watanabe
Millie Bobby Brown
Vera Farmiga
Kyle Chandler
 
A Godzilla II: A szörnyek királya egy kívül monumentális és gyönyörű harcokat kínáló, de belül rothadó és üres, a nézőket semmitmondó maszlaggal tömő nyári blockbuster. Tipikus minta példája annak, hogyan rontsunk el egy filmet beleerőltetett morális mondanivalóval, ha az különösebben nem igényli. több»
 
Háromfejű repülő sárkánykígyó, felhőkarcoló méretű molylepke, vulkánból kikelő főnixmadár, és persze a címszereplő szörnykirály, Godzilla egymással való hadakozása borítja lángba a világot. Ez tényleg érdekes tud lenni egy felnőtt ember számára is? több»
 
Ez egy nyári blockbuster annak minden előnyével és megszámlálhatatlanul sok hátrányával egyetemben. De ez kell a népnek, úgyhogy csak annyit mondanék végszó gyanánt, hogy meghalt ugyan a király, de éljen a király! Éljen Godzilla! több»

A film összbevétele 385 895 191 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 248 792 forintot termelt.

 

A Godzilla: A szörnyek királya a Stranger Thingsből megismert Millie Bobby Brown első mozifilmje.

(hp)
 

A Godzilla: A szörnyek királya a 2014-es Godzilla folytatása.

(hp)
 

A szörnyek királya a Godzilla franchise 35. filmje.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.