Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
61%

Godzilla: A szörnyek királya (2019)

Godzilla: King of the Monsters
Filmadatlap
 
31
Szereplők
23
Vélemények
14
Képek
17
Videók

Galéria (14)

Ken Watanabe
Millie Bobby Brown
Vera Farmiga
Kyle Chandler

Videók (17)

 
Maver17   2020. 12. 26.

legújabb vélemény

0

Nézhető kategória. Látvány és plusz mese, mint mostanság minden ilyen film. De akciódús.

 
Thibo84   2019. 06. 02.

a nap véleménye

2
Szerintem jobb, mint a 2014-es verzió

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Olvastam pár negatív cikket a filmről, de állítólag az összes lehúzza a filmet. Nem tudom, lehet, én ültem be másik filmre, de számomra még jobb lett, mint a 2014-es verzió. Godzilla felbukkanására nem kell egy órát várni, már az elején megmutatja m... teljes kritika»

1
 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 06. 03.

2

Borzalmas film, életem legrosszabb mozis élménye. Még soha nem jöttem ki moziteremből idő előtt, de most majdnem megtörtént. 2 óra tömény visongás és üvöltés, miközben a látvány alulról súrolja egy videójáték grafikáját. A történet gyerekesen idióta, a szereplők pedig irritálóbbak mint Godzilla súlyfeleslege.

 
7ETEDIK   2019. 06. 04.

1

Azt hittem a 2014-es Godzillát már nem lehet alulmúlni és onnan csak feljebb van. Tévedtem. Mert ez a rész mint sztoriban, mint látványban elmarad elődjétől. Sőt, akció is sokkal kevesebb van, a végére jut egy kis csihi-puhi Godzilla és a háromfejű s... több»

 
Ms. Akárki   2019. 05. 31.

1

Kifejezetten látványosak voltak a titánok és az harcuk, de az emberi tényező a filmben minden szempontból gyenge volt. A Stranger Things-es Milli Boby Brown is szörnyű és hiteltelen volt, pedig benne volt minden bizodalmam, mert a sorozatban nagyon m... több»

2
 
Orosz István   2019. 05. 31.

0
Látvány elvitte a filmet.

Maga a látvány nagyon is jó volt, az alap sztori se lett volna rossz azonban nem érzem azt a nagy bummot. Valahogy nekem a régi Godzilla kúlső, és sztori is sokkal jobban tetszett értem én ez az eredeti el is fogadom. De sejtem, hogy a folytatás Godzilla vs Kong lesz.

 
MMcFly2015   2019. 06. 24.

1
Magam sem értem, mit vártam a 2014-es Godzilla után, de ez számomra élvezhetetlen volt

Sok embertől megkaptam a 2014-es Godzilla után, hogy nekem azért nem tetszettek az akkor látottak, mert nem is szeretem a szörnyfilmeket. Ez nem teljes mértékben igaz, hisz a Kong: Koponya sziget a műfaj egyik legjobbja, de Godzilla rendhagyó amerika... teljes kritika»

A film összbevétele 385 895 191 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 71 248 792 forintot termelt.

 

A Godzilla: A szörnyek királya a Stranger Thingsből megismert Millie Bobby Brown első mozifilmje.

(hp)
 

A Godzilla: A szörnyek királya a 2014-es Godzilla folytatása.

(hp)
 

A szörnyek királya a Godzilla franchise 35. filmje.

(hp)
 

A Godzilla: A szörnyek királya forgatása 2017. június 19-én kezdődött meg Atlantában, Georgia államban Fathom munkacím alatt. A film rendezője, Michael Dougherty 2017. szeptember 27-én jeletette be, hogy véget ért a forgatás.

(hp)
 

Rodannak van egy belső égésű magmarendszere, amely az egész testén áramlik.

(Thibo84)
 
Háromfejű repülő sárkánykígyó, felhőkarcoló méretű molylepke, vulkánból kikelő főnixmadár, és persze a címszereplő szörnykirály, Godzilla egymással való hadakozása borítja lángba a világot. Ez tényleg érdekes tud lenni egy felnőtt ember számára is? több»
 
A szörnyek királyát követően senki nem fog petíciókat írni, és valószínűleg a stábtagokat sem éri majd online zaklatás, de ez nem azért lesz, mert egy kiemelkedően jó film lenne. Azért lesz, mert pontosan azt adja, amit a rajongók elvárnak. több»
 
A Godzilla II: A szörnyek királya egy kívül monumentális és gyönyörű harcokat kínáló, de belül rothadó és üres, a nézőket semmitmondó maszlaggal tömő nyári blockbuster. Tipikus minta példája annak, hogyan rontsunk el egy filmet beleerőltetett morális mondanivalóval, ha az különösebben nem igényli. több»