74% 145 szavazat
Godzilla x Kong: Az új birodalom

Godzilla x Kong: Az új birodalom

Godzilla x Kong: The New Empire
Filmadatlap
11
Vélemények (11)
33
Szereplők (33)
25
Képek (25)
5
Videók (5)
5
Érdekességek (5)
Díjak
1
Filmkritika (1)
24
Cikkek (24)
Fórum
Dan Stevens
Rebecca Hall
Kaylee Hottle
Kaylee Hottle
Kaylee Hottle
Rebecca Hall
Brian Tyree Henry
Rebecca Hall
Dan Stevens
Rebecca Hall
Brian Tyree Henry

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3
Hivatalos tartalom

A végső, mindent átfogó harc nem ért véget Kong és Godzilla monumentális összecsapásával. Most az emberiség kénytelen beismerni sebezhetőségét, felismerve, hogy nem ő a legfőbb erő a Földön.
A világ továbbra is rejtélyes marad, beláthatatlan meglepetéseket rejtegetve. Valami baljóslatú… Több


Rendező: Adam Wingard
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2024.03.28.
Forgalmazó: InterCom
Több
 
2024.04.06 drg0602

legújabb vélemény

Sablonos, unalmas baromság!

Nagyon gyenge eresztés, amely sajnos nem olyan film, amit érdemes moziba megnézni. Borzalmas látványos (ezért kapott tőlem két csillagot), de ezen kívül sajnos nagyon, de nagyon unalmas és sablonos! Elképesztő, hogy nem tudnak újat mutatni mostanság a filmvásznon! Akció, látvány, történet nulla, értelmetlen, és persze az is unalmas, hogy ilyen típusú filmeket mindig csak CGI technológiával akarnak megoldani. A film nagyrészt CGI technológiával van elkészítve, amely persze nem lenne baj, ha nem lenne ilyen eszeveszett baromság az alaptörténete. Ilyen típusú filmeknek nem szabadna elkészülnie! Csak kizárólag a bevételről van szó. Kedves olvasók, ha lehet, ne nézzék meg moziba, mert szerintem nem érdemes, maximálisan egyszer otthon, de azt is kipihenten. Borzalom! Értékelés: 3/10, de csak a látványvilág véget. Csalódott vagyok sajnos nagyon!

0
 
2024.03.30 Jocpappa

10/8

Nagyon ciki, de rég szórakoztam ilyen k*va jól moziban utoljára. Fájdalmasan óriási ostobaság az egész, de annyira epic, hogy halálra flesseltük magunkat. Az új Godzilla és Kong-univerzum eddigi legpotensebb része szerintem. Godzilla bármikor vászonra kerül, ÜVÖLT!! AZ ÖSSZES LÉNY FOLYAMATOSAN ÜVÖLT!!! Be nem áll a pofájuk egy másodpercre sem, folyamatosan ÜVÖLTENI és ROMBOLNI kell! Annyira rohadt vicces az egész, végigröhögtük a filmet, ugyanakkor elképesztően hálás vagyok, hogy olyan korban élek, ahol ~52 milliárd forintnyi lóvét fordítanak arra, hogy ordító óriásszörnyek verjék sz*rrá egymást és ilyeneket lehessen nézni.

1
 
2024.04.02 HE7EDIK

Már az előzetes sem ígért sok jót, de a végeredmény minden várakozást alulmúl. Az előző résznek legalább volt az ilyen filmekhez képest elfogadható sztorija, valamint annak a varázsa, hogy Kong és Zilla először feszül egymásnak, nem is akárhogyan, a ... Több

0
 
2024.03.29 Zsolt Szabó

MonsterVerse újabb darabja

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mostanság az alkotók rendesen ellátják a jónépet Godzilla és Kong történeteivel. Tavaly érkezett sorozat formájában a Monarch: A szörnyek hagyatéka, illetve a Godzilla Minus One, amit idehaza széles körben sajnos nem mutattak be. Most pedig berombolt... Teljes kritika

0
 
2024.04.04 The Critic

Egy ZS kategóriás mese gagyi kivitelben

A King Kong-filmeket szeretem: tetszett az 1976-os feldolgozás (Jessica Lang és Jeff Bridges főszereplésével), aztán a 2005-ös látvány verzió is (Naomi Watts és Adrien Brody játékával), illetve a 2017-es Koponya-sziget is (Brie Larson tündöklésével). Éppen ezért vállaltam be, hogy megnézem a Kong x Godzilla: Az új birodalom című feldolgozást is, a legújabb változatot is. Bár az kicsit intő jel volt, hogy a rendező: Adam Wingard nem éppen élvonalbeli direktor. Meg is bántam elhamarkodott döntésemet, hogy beültem a fimre, mert annyira gyenge az egész, hogy leginkább egy ZS kategóriás meséhez tudnám hasonlítani. A történet is vérszegény (teljes katyvasz), és a kivitelezés is nagyon gagyi. Sztárokat ezúttal nem tudtak rávenni, hogy szerepeljenek benne, bár Brian Tyree Henry szerepeltetése ígéretesnek tűnt, hiszen A gyilkos járatban (Bullet Train) óriási volt szerintem. A végeredmény a godzillás-kongos filmet illetően azonban az ő szereplése dacára is egy katasztrófa. Értékelésem alig 2 csillag csupán. Még éppen nem nézhetetlen kategória.

0

A film 141 120 488 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 55 011 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Rebecca Hall és Dan Stevens korábban a 2017-es Megcsalási engedély című filmben szerepeltek együtt.Szerző: csd

#2
 

Dan Stevens és Adam Wingard először dolgozik újra a 2014-es The Guest óta.Szerző: csd

#3
 

Ebben a filmben egy új, Kong fajhoz tartozó titán fog szerepelni.Szerző: csd

#4
 

Az első MonsterVerse-film, amelyet teljes egészében IMAX 1.90:1 képarányban forgattak.Szerző: csd

#5
 
Értékelés: 5/10
(2024. 04. 11.)
Godzilla Kong elleni újabb szörnypankrációja elég punnyadtra sikerült
A 2021-es Godzilla vs. Kong után az óriásszörnyek immár az őket megillető hatalmas mozivászonra tértek vissza. A recept azonban az előző felvonáshoz képest nem sokat változott. Amiben mégis, abban pedig nem biztos, hogy előnyére. A Godzilla X Kong: Az Új Birodalom még a titánok tömegét figyelembe véve is iszonyat súlytalan marad. Egy ponton mondjuk... Több