Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja (2005)

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith
Filmadatlap
 
28
Szereplők
53
Vélemények
24
Képek
3
Videók
Star Wars III. rész - A Sith-ek bosszúja

Galéria (24)

Ewan McGregor
Hayden Christensen
Natalie Portman
Jimmy Smits
Ian McDiarmid
Ewan McGregor
Hayden Christensen

Videók (3)

 
Gyorvik   2022. 06. 24.

legújabb vélemény

0

Az első három rész megoldása nagyjából kijön, mint egy egyenlet. Szinte kizárólag azok számára élvezhető maradéktalanul, akik nem az echte Csillagok háborúján nőttek fel.

 
Artemisia   2018. 08. 12.

7

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Az előzmény trilógia legeseménydúsabb epizódja. Sötét, egyben ünnepélyes a hangulata ; ünnepélyes komorsággal tudósít a jedik kiirtásáról, különösen Windu mester megölése szomorú és megrázó jelenet. Érzékletesen mutatja be Anakyn lélekrajzát. A legn... több»

 
Deku   2017. 07. 18.

1

Akciódús és elég komoly lett a hangulata. Talán a három közül ez a legjobb rész. Nem fogom megunni soha. Szerintem ennél jobban sikerült filmet nem sokat láttam.

 
Orosz István   2017. 08. 01.

1

Nekem az összes Star Wars film közül, ez tetszett a legjobban. Itt kiderül, miért lett gonosz a kis Anakin, mi vezetett ehhez. Nagyon látványos, és izgalmas volt számomra.

 
HE7EDIK   2019. 10. 20.

1

Legjobb rész az összes közül. Egy igazi dráma, parádés csatákkal és Vader megszületésével. Zseniális!

 
Norbert93   2019. 05. 05.

2

Az előzmény trilógia legerősebb darabja. A karakterek rengeteg morális kérdéssel és vívódással szembesülnek, az eddig megismert világ a feje tetejére áll, s mindennek a középpontjában egy páholyszékben Darth Sidious ül, kézben és vezényel szinte min... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 30.

0

Az eredeti trilógiához nem ér,és nem is érhet fel.Nem rossz,de nem is hozza azokat az élményeket,mint amit először megálmodtak.Leülök,megnézem,és?A felére tuti nem is emlékszem tíz perc múlva.

A film összbevétele 848 754 768 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben George Lucas lánya is kapott egy rövid szerepet, azonban a jelenetei végül nem kerültek be a film végleges változatába.

(Artemisia )
 

Bai Ling, kínai származású színésznő is szerepet kapott a filmben mint Bana Breemu szenátor, a jeleneteit azonban kivágták, állítólag azért, mert levetkőzött a Playboy magazinnak. George Lucas azonban azt állítja, hogy már az ominózus fotózás előtt kivágták Ling jeleneteit.

(Artemisia )
 

A filmvégi kardcsatában, mikor Kenobi azt állítja, nyert helyzetben van, az Állítólag stábja letesztelte, és arra jutottak, a magassági pozíció nem jelentett előnyt Obivannak.

(HE7EDIK)
 

Ebben a részben láthatjuk Vader megszületését.

(HE7EDIK)
 

A filmvégi lézerkard csata a leghosszabb a franchise-ban.

(HE7EDIK)