Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
73%

Star Wars II. rész - A klónok támadása (2002)

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
Filmadatlap
 
29
Szereplők
41
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Star Wars II. rész - A klónok támadása

Galéria (18)

Natalie Portman

Videók (1)

 
PadmeAmidala   2021. 06. 03.

legújabb vélemény

0

Az első résztől kicsivel izgalmasabb, de kb. egy szinten van vele. Nekem nem volt gondom a romantikás jelenetekkel sem, ez lehet azért van, mert Natalie Portmant alapból imádom, aki ebben a részben még gyönyörűbb, mint az elsőben, és vagány is. 8/10

 
Artemisia   2018. 08. 12.

5

A hosszú játékidő ellenére hiányérzetem volt a a filmmel kapcsolatban. Bár vannak benne izgalmas és érdekes részek is (az arénabeli összecsapás a a jedik és a klónok között egyenesen zseniális), de a cselekmény nagyrészt eseménytelen, unalmas. Szerin... több»

 
Orosz István   2017. 08. 01.

2

Nagyon izgalmas, jó látványú Star Wars epizód. Itt már Anakint láthatjuk erős ifjuként, kapunk szerelmi szálat, és jobbnál jobb csata jeleneteket is.

 
Thibo84   2019. 05. 16.

0

Vader és Maul után Darth Tyranust, vagy is Dooku grófban semmi olyat nem véltem felfedezni, ami maradandó nyomot hagyna bennem és így nem is válik belőle ikonikus karakter, mint a többi Sithből, hiába sikerült megnyerni egy ekkora színészt a szerepne... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 17.

0

Samuel. L. Jackson és Natalie Portman messze kiemelkedik ebből a részből, ami azért, valljuk be, szépen alulmúlta önmagát. Inkább érzem időhúzásnak, mint önálló egységnek, ami szépen beilleszkedne az egészbe. A gonosz ábrázolása, mármint Doku grófé, ... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 05.

0

Ha lenne 2,5 csillag, akkor erre azt adnék. Mivel jobb mint a baljós árnyak egy kicsivel. De Hayden Christiansen ebben a részben elront mindent, amit lehet. Tartalmatlan gyenge párbeszédek, elfuserált szerelmi szál, erőtlen "főgonosz" (?). Többet vártam volna ettől is...

 
Filmelemző   2018. 05. 31.

1

A 2018 májusa óta 10 részesre bővült Star Wars dekalógia egyik leginkább szidott és bírált része, a Klónok támadása, nálam egyáltalán nem a legrosszabb Csillagok háborúja epizód. Három fejezetet is megelőz: a Baljós árnyakat a Solo filmet és a Zsivá... több»

A film összbevétele 649 398 328 dollár volt (imdb.com).

 

Anakin szerepére szóba került Paul Walker, Ryan Phillippe illetve Colin Hanks is, végül Hayden Christensen kapta meg a szerepet, ugyanis a készítők szerint jól néztek ki Natalie Portmannal.

(stevepisti )
 

A kaminóiak kinézete feltűnően hasonlít a 3. típusú találkozásokból ismert alienekre, ami egyfajta főhajtás a klasszikus film előtt.

(stevepisti )
 

A kritikusok az előzménytriológia leggyengébb részének tartják.

(7ETEDIK )
 

Yoda első fénykardpárbaja.

(7ETEDIK )
 

Az aszteroida mezős résznél a Szaturnusz gyűrűit modellezték le.

(7ETEDIK )