Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
64

Hegylakó 2. (1991)

Highlander II: The Quickening
Filmadatlap
 
20
Szereplők
2
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Hegylakó 2.
 
gennaddifix   2018. 04. 05.

legújabb vélemény

Nagyon jól néz ki ez a film, szerintem még ma is megállja a helyét, a hangulata, maga az atmoszféra szerintem egyenesen zseniális. Még a sztori is eléggé érdekes, de a pocsék dramaturgia, a dilettáns alakítások, az a ripacskodás, ami ebben a filmben megy, egyszerűen teljesen szétzúzza az élvezhetőségét. Vérzik a szívem ezért a filmért, egyszerűen méltatlan folytatása az eredetinek.

 
zeus1000   2016. 02. 08.

Emlékszem, nagyon szerettem ezt a filmet, de valahogy így évekkel később, nagyon megkopott, és inkább megmaradtam az első résznél, ami igazán kiemelkedő. Itt látszik, hogy rossz irányba ment el a koncepció, és hiába pumpáltak bele több pénzt, ez nem segített rajta. Sőt.

A film összbevétele 15 556 340 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Argentínában forgatták, azonban eközben az Argentin állam becsődölt és ezért az egész produkció finanszírozása veszélybe került. A producerek átvették a teljes irányítást, kizárva a rendezőt minden kreatív döntésből, többek közt a teljes utómunkából. Mikor Russel Mulcahy szembesült a kész filmmel, úgy döntött, nem adja hozzá a nevét (helyette a szokásos álnevet, az Alan Smithee-t használja), ezt azonban a szerződése nem engedte. Mulcahy végül 15 perc után kisétált a premierről.

(phanzetomox)
 

Christopher Lambertnek annyira nem tetszett a forgatókönyv, hogy forgatás közben ki akart szállni a filmből, de a szerződése ezt nem engedte.

(phanzetomox)
 

Sean Connery 3 és fél millió dollárt kapott a filmért.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.