Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Ragadozók (2010)

Predators
Filmadatlap
 
22
Szereplők
23
Vélemények
29
Képek
3
Videók

Galéria (29)

Adrien Brody
Topher Grace
Alice Braga
Adrien Brody
Alice Braga
Adrien Brody
Adrien Brody
Laurence Fishburne

Videók (3)

 
Gauss   2021. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Hát a casting hagy kívánnivalót maga után. :) A főszereplő elég rossz választás, abszolút nem erre a szerepre való. A szereplőket (Laurence Fishburne-ön kívül persze, ő jó választás) és egy egy-két gagyibb jelenetet is leszámítva nem rossz, jó kis mozi. A hibáival együtt simán többször is nézhető.

 
Deku   2017. 09. 24.

2

Ez a film végre valami újat tudott mutatni, eszméletlen. Kifejezetten szép lett a látvány amit elénk tártak és a történet is borzasztó jó lett. Mindenképpen ajánlom ezt mindenkinek. Nagyon király.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 14.

1

Voltak olyan jelenetek, amik nagyon tetszettek és elég sokat foglalkoztatták a predatorokat, arról nem is beszélve, hogy egy magyar rendező keze is benne van. Maga az elképzelés a story az új környezet elég érdekes és szerintem jó lett.

 
indingo   2018. 03. 14.

0

Sok kérdőjel maradta bennem amire a film nem adott választ! Miért pont őket vitték arra a bolygóra, ki/kik álltak az egész mögött. Mi volt ez a kétféle UFOKA harc?

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 08. 23.

0
Egy igazi vadásszal van dolgunk

A Ragadozók egy érdekes film abból a szempontból, hogy folyatásként van aposztrofálva, mégis, mivel 23 év telt el az első, és 20 év a második óta, így nem csoda, óhatatlanul is megidézi néhány képkocka és gesztus erejéig az elődöket (főképp az 1987-e... teljes kritika»

 
HE7EDIK   2019. 02. 23.

0

Nimród Amcsiban megkapta élete lehetőségét, de nem tudott élni vele. Unalmas, vontatott, nincs kellő vér és brutalítás benne, ami azért egy Predator filmnél alap. Adrien Brodyt pedig nem tudom ki választotta ki a főszerepre, annyira illet rá mint Áder Jancsira a röhögő görcs...

 
Szilonka   2018. 04. 11.

0

Ki is vitte oda ezeket a szuper katonákat arra a bolygóra? Erről sok szó nem esett. Eléggé erőltetett volt a története, kiszámítható a vége és a karakterek sem jöttek át nálam.

A film összbevétele 127 233 108 dollár volt (imdb.com).

 

A vadászkutyák feje arról a koponyáról lett mintázva, ami a Predátor 2 végén látható koponyák között is megtalálható.

(stevepisti)
 

Hanzonak két ujja is hiányzik. Ez utalás arra, hogy ő Jakuza, a Jakuzáknak az ujjuk elvesztése megnehezíti a kardforgatást.

(stevepisti)
 

Hanzo neve a híres szamurájra, Hattori Hanzora és a Kill Billre utal.

(stevepisti)
 

A film legfontosabb jeleneteit Hawaiin forgatták le, de a legtöbb jelenetet Texasban vették fel, hogy ezzel is csökkentsék a költségvetést.

(respect the movies)
 

A film készítése során felkérték a zene megkomponálására Alan Silvestrit, aki az előző két résznek készítette a zenéjét, de mivel Mr. Silvestri épp egy másik filmnél dolgozott, a választás John Debney-re esett.

(respect the movies)