Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
72%

Ragadozók (2010)

Predators
Filmadatlap
 
22
Szereplők
21
Vélemények
29
Képek
2
Videók
 
Timcsi   2020. 09. 13.

legújabb vélemény

0

A műfaj kedvelőinek számára kötelező film. Izgalmas és látványos jelenetekkel tűzdelt vérbeli sci-fi.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 11. 14.

0

Voltak olyan jelenetek, amik nagyon tetszettek és elég sokat foglalkoztatták a predatorokat, arról nem is beszélve, hogy egy magyar rendező keze is benne van. Maga az elképzelés a story az új környezet elég érdekes és szerintem jó lett.


 
Deku   2017. 09. 24.

1

Ez a film végre valami újat tudott mutatni, eszméletlen. Kifejezetten szép lett a látvány amit elénk tártak és a történet is borzasztó jó lett. Mindenképpen ajánlom ezt mindenkinek. Nagyon király.

 
indingo   2018. 03. 14.

0

Sok kérdőjel maradta bennem amire a film nem adott választ! Miért pont őket vitték arra a bolygóra, ki/kik álltak az egész mögött. Mi volt ez a kétféle UFOKA harc?

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 08. 23.

0
Egy igazi vadásszal van dolgunk

A Ragadozók egy érdekes film abból a szempontból, hogy folyatásként van aposztrofálva, mégis, mivel 23 év telt el az első, és 20 év a második óta, így nem csoda, óhatatlanul is megidézi néhány képkocka és gesztus erejéig az elődöket (főképp az 1987-e... teljes kritika»

 
7ETEDIK   2019. 02. 23.

0

Nimród Amcsiban megkapta élete lehetőségét, de nem tudott élni vele. Unalmas, vontatott, nincs kellő vér és brutalítás benne, ami azért egy Predator filmnél alap. Adrien Brodyt pedig nem tudom ki választotta ki a főszerepre, annyira illet rá mint Áder Jancsira a röhögő görcs...

 
Szilonka   2018. 04. 11.

0

Ki is vitte oda ezeket a szuper katonákat arra a bolygóra? Erről sok szó nem esett. Eléggé erőltetett volt a története, kiszámítható a vége és a karakterek sem jöttek át nálam.

Galéria (29)

Videók (2)

A film összbevétele 127 233 108 dollár volt (imdb.com).

 

A film legfontosabb jeleneteit Hawaiin forgatták le, de a legtöbb jelenetet Texasban fették fel, hogy ezzel is csökkentsék a film költségvetését!

(respect the movies)
 

A film készítése során felkérték a zene megkomponálására Alan Silvestrit aki az előző két résznek készítette a zenéjét, de mivel Mr. Silvestri épp egy másik filmnél dolgozott, ezért került a választás John Debney-re!

(respect the movies)
 

A főszereplő Royce szerepére, esélyes volt Milo Ventimiglia, Freddy Rodríguez és Josh Brolin!

(respect the movies)
 

A filmben elhangzik a Long Tall Sally című dal, amit már a 87-es változatban is halhattunk!

(respect the movies)
 

A készítők eltervezték, hogy a film elején látható 20th Century Fox logóját megváltoztatják (amolyan Ragadozó hőlátásra gondoltak) de végül a stúdió elállt ettől az ötlettől!

(respect the movies)
 

Egyes hírek szerint az eredeti forgatókönyv tartalmazta volna az előző két Ragadozó film főszereplőit is (Schwarzeneggert és Danny Glovert) de ez végül nem került be a kész filmbe!

(respect the movies)
 

Adrien Brody közel 25 kiló izmot pakolt fel magára a szerepe miatt!

(respect the movies)
 

20 év elteltével (Ragadozó, 1987) ebben a filmben jelent meg újra a mozivásznon a klasszikus Predator.

(hp)
 

A filmet mindössze 53 nap alatt forgatták.

(hp)
 

Hanzo mindössze egy jelenetben beszél, akkor is mindössze három mondatot.

(hp)