Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
14
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Ragadozó 2(Ragadozó Los Angelesben)
 
BoBamburg   2019. 09. 08.

legújabb vélemény

0

Míg az első rész egy lassan felépített, kevés színésszel és helyszínnel operáló kaland/horror film volt, ez egy örült sebességgel pörgő, össze-vissza játszódó akció-vígjáték. De ez nem feltétlenül baj, mert tagadhatatlanul szórakoztató darab.

 
HETEDIK   2018. 08. 02.

0

Méltó folytatás emlékezetes jelenetekkel és egy kirobbanó Danny Glover-al, ha eszembe jut hogy mostanság mikben szerepel Gary Busey-val együtt....persze az első résztől még így is elmarad.


 
Sabnock Sanatory   2018. 08. 22.

0

Glover és Paxton amúgy sem egy veretes színészek, de hogy még a sztori is nagyon gyenge, így egy nagy katyvasz lett belőle, tele logikai buktatókkal,bakikkal...nem egy méltó az első részhez.....gyenge film. Remélem több ilyet ebben a témában nem dobnak ki...

 
respect the movies   2018. 01. 25.

0

Szerintem teljesen jó film volt, igaz hogy a Ragadozó első része számomra nagy kedvenc de azért ez sem marad el mögötte sokkal! Sok ember számára talán azért nem "ütött" akkorát ez a film mert itt a főszereplő azért nem egy akkora ikon mint mondjuk S... több»

 
MMcFly2015   2017. 03. 12.

0

A Schwarzenegger féle Predator után ez anno kimaradt. Pótoltam a lemaradásom, de lehet nem lett volna rá szükség. Szerintem ez a film teljesen egy másik irányba vitte a történetet, mint kellett volna. Nincs meg az az izgalom, és az a rejtély a ,,főgo... több»

 
Niki18   2015. 11. 02.

0

az első rész jobban tetszett, de ez sem okozott csalódást. Nagyon imádom a Predator filmeket, így mindenképpen meg kellett néznem Sok benne az akció. Fanoknak ajánlom

 
wirwil   2015. 04. 26.

0

A Predator után nagy csalódás. Tele rossz szöveggel, logikai bakikkal. Pl. amikor a Predator leveszi a sisakját, akkor már nem lát hőt, de itt igen... Az Alien vs. Predator univerzum mélypontja.

Galéria (9)

Videók (2)

A film összbevétele 57 120 318 dollár volt (imdb.com).

 

A film végén látható pisztoly“Raphael Adolini 1715” háttértörténete elkészült egy képregény formájában 1996-ban, Predator: 1718 címmel.

(Josef Sogorka)
 

A filmnek három változata is létezik, egy durván megvágott változat, ami 93 perces volt! Egy 103 perces változat, ez talán a legelterjedtebb és egy 108 perces változat! A 108 és a 103 perces változat közt nincsenek lényeges különbségek!

(respect the movies)
 

Danny Glover és Gary Busey már volt egy közös filmjük ez előtt, ez pedig 1987-es Halálos fegyver volt!

(respect the movies)
 

A film rendezője, eredetileg Peter Keyes szerepébe John Lithgow szerette volna, végül a film producere Joel Silver ezt elvette és ő szerette volna elsősorban, hogy ezt a szerepet Gary Busey töltse be!

(respect the movies)
 

A Ragadozó jelmezét ismételten Kevin Peter Hall öltötte magára, akárcsak az első részben!

(respect the movies)
 

A hűtőházban Predator sisak nélkül ugyanúgy lát, mint sisakban, az első részben pedig látszik a különbség.

(mamiéstöti2)
 

A film végén az űrhajón az emberi koponyák közt van egy Alien koponya is.

(mamiéstöti2)
 

John McTiernan inkább a Vadászat a Vörös Októberre című film forgatását választotta.

(mamiéstöti2)
 

Az első Ragadozó filmnek nem lett volna folytatása, de a képregénysorozat nagyon sikeres volt, ezért a producerek végül úgy döntöttek, elkészítik a második részt.

(kázsé)
 

Arnold Schwarzenegger is szerepelt volna a filmben, de a Terminator 2 forgatása miatt lemondta.

(kázsé)