Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
36
Vélemények
19
Képek
14
Videók
 
Artemisia   2018. 11. 05.
Lelketlen film az új Predator, ami szégyent hoz az eredeti franchise-ra

Nehéz nem az 1987-es és 1990-es klasszikusokhoz mérni a filmet. Azt hittem jó kezekben van a forgatókönyv Shane Blacknél, aki részese volt az eredeti, John McTiernan rendezésével és Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült produkcióban. Azt vártam, hogy emiatt a kötődés miatt jobban átérezte és átlátta az eredeti film sikerének titkát, hozzáértőbben tudja használni azokat az eszközöket, - pl.a borzongató, feszült cselekményvezetés, látványos, véres, mégis művészi gyilkolási jelenetek, bombasztikus , több mint 30 év távlatából is emlékezetes végső csata és leszámolás a Predatorral - amik naggyá tették az első Ragadozó-filmet és amiket a Alien vs.Predator-t és a 2010-es Ragadozókat jegyző... több»

 
ArpiHajdu és Réci   2018. 09. 29.
Komolytalanra sikeredett az új Predator?

Mielőtt bármit is írnék az új Predator filmről, azt leszögezném, hogy nem vagyok rajongója a franchise-nak. Azt azonban elismerem, hogy az 1987-es film egy jól építkező akciófilm volt, s Schwarzenegger ide vagy oda, meg volt a kellő izgalomfaktora annak, ahogy sorban kaszabolta le a muszklimanusokat a legyőzhetetlennek tűnő címszereplő. Aztán jöttek a folytatások (no, meg az AVP crossoverek), idén pedig megkaptuk a Shane Black által dirigált újabb etapot. Az eredmény: egy kattant katonai bagázs, amely szinte megállás nélkül durrogtatja az egysorosokat, közben pedig megy a zúzda, egy „átlagos” és egy überpredatorral, vagyis tobzódunk az erőszakban (elvégre 18-as karika van, vagy mi a szösz). ... több»


 
MMcFly2015   2018. 09. 13.
Látványban nincs hiány az új Predatorban

Bő harminc éve, hogy az első Predator megmutatkozott a vásznon. Ez örök klasszikusként fent is tudott maradni. Szörnyű abba belegondolni, hogy azóta idén láthatjuk az ötödik próbálkozást, hogy elindítsanak/tovább vigyenek egy történetet az ikonikus ragadozóról, sikertelenül. A mérce már nem túl magas, de sajnos még így sem tudnak élvezhető filmet alkotni. Majdnem biztos voltam, hogy Shane Black rendező kezében jó helyen van a projekt, már csak azért is, mert volt köze az eredeti alkotás világához. Mégis csalódást okozott. Látványban nincs hiány, a címadó lény menőn néz ki, és amerre a sztori elindul, bizakodásra ad okot. Majd szépen megkapjuk az elcsépelt, túltolt és oda nem illő egysoros be... több»

 
indingo   2019. 01. 19.

A készítők maguk se tudták, hogy egy vígjátékot csináljanak vagy a szériát vigyék tovább. Egyszer meg lehet nézni, de nem egy emlékezetes alkotás.

 
Diesel   2018. 09. 24.

Osztom azt a véleményt hogy ez a Predátor film merőben eltér az elődjeitől. Azonban azzal nem teljesen értek egyet, hogy ez rész annyira borzalmas lenne. Számomra negatívum volt egy két erőltetett karaktert Quinn (Boyd Holbrook) csapatából illetve a már már kínos poénjaik. Bár amikor az egyik Predátor dobott egy like-ot az egyik katonának a teherautóban na ott nem tudtam hogy sírjak, vagy nevessek..Pozitívum hogy teljesen más perspektívából épül fel a film. Maga a történt szerintem egészen jó volt akciódús, és néha szórakoztató. A rendező egyáltalán nem követi azt a fajta hangulatot amit a klasszikus Predátorban átélhettünk. Egyáltalán nem érezhető az a nyomasztó közeg, amelyet a 1987-es Ragadozóban láthattunk. Véleményem szerint ez a lazább, poénosabb megközelítése a filmnek pont hogy jót tesz. A színészek játéka, maga a jelenetek, és a látvány teljesen korrekt, és látványos. Minden esetre örültem neki hogy megnéztem, és kíváncsian várom majd a folytatást én biztosan megnézem majd.

Boyd Holbrook
Olivia Munn
Trevante Rhodes
Keegan-Michael Key
Jacob Tremblay
Shane Black
Sterling K. Brown
Olivia Munn
Olivia Munn
Jacob Tremblay
 
Semmi grandiózum, semmi univerzumépítés, semmi cicó, csak ami a csövön kifér. És A ragadozónak, gyerekek, iszonyú nagy csöve van. több»
 
Ajánlom annak, aki szereti a Predator karakterét, aki szerette Arnold bácsi változatát, akit nem zavar, hogy már kibogozhatatlan az összegubancolódott AVP franchise után, hogy melyik űrlény, hogy és mint is van úgy magában meg a másikhoz viszonyítva. A következő Predatort (mert lesz, ez sajnos biztos pont a galaxisban) nem én fogom nektek véleményezni, mivel őszintén úgy gondolom, a széria itt vesztette el a biztos talajt a lába alól. több»
 
Béna elképzelések, még rosszabb kivitelezések jellemzik a Predator – A ragadozót, amely elavult vagy túltolt ötletek vegyestála. Fárasztó a humor, kétdimenziósak a karakterek, és élvezhetetlen az akciók nagy része: tehát fájdalmasan unalmas, a színészek minimálisan szórakoztató játéka pedig nem javít a bágyadt összhatáson. több»

A film 130 495 929 forintos bevételt termelt Magyarországon.

 

A produkció munkacíme Ollie volt, Shane Black pitbullja után.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Olivia Munn karakterének kiskutyáját a színésznő saját kutyája, Chance alakította.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A forgatás idején lévő zord időjárás miatt a stáb számára kialakítottak egy keleti szőnyegekkel és párnákkal telepakolt sátrat, amit Shangri La-nak neveztek. Itt lehetett relaxálni, s sokszor Shane Black is itt adta elő az új ötleteit a színészeknek.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.