Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
76%
Filmadatlap
 
30
Szereplők
19
Vélemények
19
Képek
6
Videók
Hardcore Henry
 
NGN   2019. 10. 27.

legújabb vélemény

0
Belső nézetes agymenés a köbön

Van ugyebár a videojáték-iparban a belső nézetes játék, vagyis az FPS (First Person Shooter). Na mi most lényegében ugyanezt kapjuk meg Ilya Naishuller rendezésében, aki szépen ki is használja a benne rejlő potenciált. Egy igazi agyzsibbasztó akció-o... teljes kritika»

 
HercegPeter   2018. 11. 04.

a nap véleménye

0

Én azt mondom, ilyennek kell lennie egy akciófilmnek. Folyamatos a pörgés, nincs üresjárat, nem csak a főszereplőnek, de nekünk sincs időnk pihenni. Eleinte az ember csak kapkodja a fejét, hogy most mi van? Ez a film tényleg olyan, mint egy videójáté... több»


 
hsanya182   2016. 09. 18.

1

Csatlakozok a többiekhez jó kis pörgős akció zúzda. És engem is zavart a FPS-nézet, sokszor rángatózik a kamera, de hát ez vele jár, viszont nagyon ötletes és kreatív jelenetekkel lett megspékelve, sokszor a kivitelezése elgondolkodtató, jó kis szóra... több»

 
sipiarpi   2016. 09. 05.

1

Adrenalin löket! A film a videojátékok nézetét (FPS) használja fel egy látványos akcióorgia keretében. Nagy történetet nem kell várni, de itt nem is ez a lényeg. Robbanások, lövöldözések, bunyók, autósüldözések, tank hatástalanítás, és egy hadsereg l... több»

 
szucszoli Nézhetetlen  2016. 12. 03.

2

Eddig az volt a problémám, hogy a 80-es, 90-es évek akciófilm sztárjai rettentően rossz színészek. Most viszont úgy gondolom, hogy mivel már színészi játékról sem beszélhetünk, így ennek a filmnek az árnyékában egy átlag Steven Seagal, vagy Dolph Lu... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 26.

0

Nagyon érdekes volt a film látványvilága, bár kissé több fordulat és történet a sok lövöldözés és látványorgia helyett jót tett volna a filmnek. Isteni hogy a kamerabeállítás miatt, olyan mintha a főszereplő bőrébe bújhattunk volna. A zenéi pedig kifejezetten passzoltak a zúzós jelenetekhez.

 
Garadi   2016. 05. 07.

3

Botrányos ez a film. Az FPS nézet miatt többször is rosszul lettem a moziban. Értem én, hogy ez a film nem a mély jelentésröl, a jó történetröl, és a jó karakterekröl kell, hogy szóljon, hanem egy egyszerű kikapcsolódást kéne nyújtania, de igazán nem... több»

Galéria (19)

Danila Kozlovskiy
Danila Kozlovsky
Polina Filonenko
Polina Filonenko
Ilya Naishuller

Videók (6)

A film összbevétele 16 810 562 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 8 199 110 forintot termelt. A hazai mozik összesen 12 697 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A filmet Oroszországban vették fel nagyjából 2M $-ból.

(dulkap)
 

Jared Leto és Samuel L. Jackson külön köszönetet kapott a stáblistában.

(dulkap)
 

Durván 211 ember hal meg a filmben.

(dulkap)
 

nem csak a film zenéjét szerezte, hanem a filmben is feltűnik.

(dulkap)
 

Sharlto Copley bevallotta, hogy élete legnagyobb kihívása volt ez a szerep.

(dulkap)
 

henry-t 10 különböző kaszkadőr és operatőr alakította beleértve a rendező IIya Naishuller-t.

(dulkap)
 

Gyakorlatilag az egész filmet GoPro Hero3 Black Edition kamerákkal vették fel.

(dulkap)
 
Folyamatosan pörgő, bevállalós film, amely fittyet hány a szabályokra és biztonsági háló nélkül veti bele magát a legnagyobb őrültségbe is, egyszer látni kötelező! 70/100
 
A Hardcore Henry szétb@sz. Pont. Tökéletes. több»
 
Ne tévesszen meg senkit az eddigi FPS filmek alacsony színvonala és a tény, hogy alig hallott az egészről valamit, mert ez a lényeges komponenseiben olyan lett amilyennek lennie kell: hardcore. 8/10 több»