73 Senki  (2021)

Korábban már az előzetes alapján is érezni lehetett, hogy Ilya Naishuller legújabb rendezése, a Senki hatalmasat szól majd.

A várt hatás pedig nem is maradt el, a Rotten Tomatoes portálon jelenleg 85 százalékos értékelést tudhat magáénak a film 82 kritikusi vélemény alapján. Mondani se kell, hogy a legtöbben az elképesztően brutális akciót emelték ki.

Naishuller legutóbb a Hardcore Henry-vel dobbantott nagyot, és úgy tűnik, hogy bár korábbi filmje igencsak magasra helyezte a lécet, a Senki képes megugrani azt.

“Nagyon szórakoztató, ahogy Bob Odenkirk mindenkit szétszed ebben a filmben, de mit árul el mindez rólunk?” - írja Matt Goldberg a Collider magazintól.

“Erre már nagy szükségünk volt, és jó látni, ha egy film valójában nem sok mindent csinál, de azt viszont nagyon jól csinálja, hogy a készítők tisztában vannak azzal mit képesek elérni, és persze mit nem” - olvasható a Guardian kritikusától, Benjamin Lee-től.

“Sokkal kevésbé veszi komolyan magát, mint mondjuk az Elrabolva, és bár ez a film is valahol nevetséges, mégis sokkal szórakoztatóbb” - írja a Hollywood Reporter-től John DeFore.

Bár a hazai premierről egyelőre nincsenek bővebb információk, annyi bizonyos, hogy érdemes lesz várni arra, hogy a Senki hozzánk is megérkezzen.