Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
92

Vissza a jövőbe (1985)

Back to the Future
Filmadatlap
 
30
Szereplők
211
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Alapfilm. Nagyon ötletes történet és remekül meg van rendezve. Az elejétől a végéig leköti az ember figyelmét.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 06. 08.

Nagyon szeretem ezt a filmet, rengetegszer láttam, de napjainkban is akármikor megnézném, annyira szórakoztató. Ebből is annyi szállóige származik, hogy nem lehet számon tartani, ügyesen megírt forgatókönyv, valamint a zene is kiváló.


 
Archívum Nézhetetlen  2015. 02. 09.

Gyerekkoromban kedvencem volt, ki ne álmodna róla, hogy egy tutin átalakított autóval utazgathat az időben kedvére? Persze minden amit teszel a múltban, beláthatatlan következményei lehetnek a jövőben! ;)

 
HercegPeter   2016. 12. 04.

Tudom, hogy sokaknak kultusza van ennek a filmnek, de nekem nem. Aláírom, hogy jópofa és élvezhető, de nem az a fajta alkotás, amiért rajongani tudnék. Christopher Lloyd viszont tényleg szenzációs.

 
szaka123   2018. 03. 26.

Nagyon jó film volt. Ha a trilógiát nem is akarja valaki végig nézni, ezt a részt azért nem szabad kihagyni. Korszakos film, amit nagyon sok helyen idéznek és hivatkoznak rá. Ha tetszett akkor neki lehet állni a másik két résznek is. :)

Michael J. Fox
Lea Thompson
Michael J. Fox
Billy Zane
Thomas F. Wilson
Casey Siemaszko
Thomas F. Wilson
Michael J. Fox
Crispin Glover
Lea Thompson
Michael J. Fox
Claudia Wells
James Tolkan
Claudia Wells
Michael J. Fox
 
Összességében Zemeckis egy kiváló alkotást tett le az asztalra, nem lehet elégszer látni! Zseniális vígjáték, tökéletes kikapcsolódás, Delorean-t nekünk minél többször! több»
 
Az ünnepélyes reissue több szempontból is kihagyhatatlan, nem csak azért mert sokunk számára felhőtlen gyermekkori emlékeinket idézi, hanem azért is, mert a képzeletbeli időutazást újranézve valóban átléphetjük az idő korlátait, és a kényelmes mozi székben ülve egészen 30 évet utazhatunk vissza az időben. több»
 
Robert Zemeckis 1985-ben elkészítette az év legsikeresebb filmjét, melyet két folytatás is követett. A Vissza a jövőbe többszörösen is kiállta az idő próbáját, egy egész generációnak adott idéznivalókat, akik ma, 2015. október 21-én Marty és Doc visszaérkezését ünneplik a jövőbe szerte a világon. több»
 

A kultuszfilmmé nőtt alkotásnak sikerült feljutnia az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz elnevezésű listába.

(Norbi)
 

Eleinte egy majmot szántak Doki legjobb barátjául, ám végül Einstein szerepére egy katalán pásztorkutyát választottak.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film költségvetése 19 millió dollár volt és jelenleg 381 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.