Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
91

Vissza a jövőbe (1985)

Back to the Future
Filmadatlap
 
30
Szereplők
210
Vélemények
150
Képek
3
Videók
 
Nagyonjóképű   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Klasszikus trilógia első része, amely gyerekkorom egyik kedvence. Futurisztikus volt maga idejében a történet, és a kivitelezés is jó még a mai szemmel is.

 
Bogi87   2016. 05. 28.

Igazi klasszikus, számtalan alkalommal láttam gyerekként, a mai napig imádom. Egyik legjobb időutazós film.


 
mamiéstöti2   2019. 02. 19.

Alapfilm. Nagyon ötletes történet és remekül meg van rendezve. Az elejétől a végéig leköti az ember figyelmét.

 
Shelby07   2018. 01. 06.

Egy nagyon szórakoztató időutazós film, ami megragadja az ember figyelmét és lenyűgöző, hogy már akkor milyen találmányokról álmodoztak az emberek. Minden esetre érdemes megnéznie annak, aki szereti a régebbi filmeket és nem ragaszkodik a mai modern technikával megoldott filmekhez!

 
Deku   2017. 07. 07.

Régen nagyon futurisztikus volt ez a film ma már viszont megmosolyogtat, hogy miket kitaláltak akkoriban. Viszont maga a történet nagyon szerethető és szórakoztató volt.

 
Összességében Zemeckis egy kiváló alkotást tett le az asztalra, nem lehet elégszer látni! Zseniális vígjáték, tökéletes kikapcsolódás, Delorean-t nekünk minél többször! több»
 
Az ünnepélyes reissue több szempontból is kihagyhatatlan, nem csak azért mert sokunk számára felhőtlen gyermekkori emlékeinket idézi, hanem azért is, mert a képzeletbeli időutazást újranézve valóban átléphetjük az idő korlátait, és a kényelmes mozi székben ülve egészen 30 évet utazhatunk vissza az időben. több»
 
Robert Zemeckis 1985-ben elkészítette az év legsikeresebb filmjét, melyet két folytatás is követett. A Vissza a jövőbe többszörösen is kiállta az idő próbáját, egy egész generációnak adott idéznivalókat, akik ma, 2015. október 21-én Marty és Doc visszaérkezését ünneplik a jövőbe szerte a világon. több»

A film összbevétele 388 355 305 dollár volt (imdb.com).

 

A kultuszfilmmé nőtt alkotásnak sikerült feljutnia az 1001 film, amit látnod kell mielőtt meghalsz elnevezésű listába.

(Norbi)
 

Eleinte egy majmot szántak Doki legjobb barátjául, ám végül Einstein szerepére egy katalán pásztorkutyát választottak.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film költségvetése 19 millió dollár volt és jelenleg 381 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.