Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
gerda   2019. 11. 09.

legújabb vélemény

0

Aki szereti a sci-fit és a paródiákat, annak biztosan be fog jönni ez a film. Ahhoz viszont, hogy értsük a poénokat, ismerni kell a régi Star Treket. Ennek hiányában is élvezhető, csak nem nyújtja a maximumot. Egyébként vitathatatlanul rétegfilm, a megcélzott réteg viszont maximálisan elégedett lehet.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 04.

0

Rosszabbra számítottam, de azért reménykedtem hogy Tim Allan-nel, Sigourney Weaver-rel és Alan Rickman-nel azért nem lesz annyira szőrnyű és nem is volt az. Meglepett a maszk, a technika amivel dolgoztak nagyon mutatós volt. Külön tetszett hogy kifig... több»


 
titra   2015. 05. 23.

0

Annyira nem is kell ismerni hozzá a Star Treket, simán jönnek a poénok, kb . ahogy az Űrgolyhókhoz sem kell Star Warst nézni. Vicces, és nem is annyira idétlen, pont olyan mint amilyennek egy paródiának lennie kell. Azóta is jobbra dőlök a nevetéstől.

 
Buborék   2015. 06. 29.

0

Hatalmas egy film. Van benne kaland, akció, humor, minden ami kell! A történet jól ki van találva, a rendezés is kiváló! Nekem tetszettek a színészek is! Többször nézhető!

 
Kriszta   2015. 05. 20.

0

Nekem ez a tökéletes szombat délutáni film. Kicsit vicces, kicsit űrhajós, kicsit Star Trekes, számomra meglehetősen szórakoztató. Kicsit nagyobb gyerekeknek is nyugodtan adható (a főgonosz karakter a nagyon kicsi gyerekeknek lehet hogy egy kicsit erős)

 
lakilúk   2014. 10. 15.

0

Elsőre azt hinné az ember, hogy ez egy komplett idiótaság. Aki látta a filmet, az tudja, hogy ez igaz, de azt is tudja, hogy ennek ellenére egy jól összerakott és meglehetősen vicces kis mozi lett. Megvan az erő ebben a paródiában, rendkívül eredeti,... több»

Galéria (11)

Videók (1)

A film összbevétele 90 683 916 dollár volt (imdb.com).

 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 

Tim Allen nagy Alien (A nyolcadik utas: a Halál, 1979) rajongó. A forgatás során több Alien-szobrot is aláíratott Sigourney Weaverrel.

(ps)
 

A film eredetileg sokkal sötétebb és brutálisabb lett volna, de végül inkább a könnyed humor irányába ment el a rendező.

(ps)
 

A Protector regisztrációs száma NTE 3120. Az NTE a Not The Enterprise (Nem az Enterprise) rövidítése. Ez nyilvánvaló utalás a Star Trek franchise-ra.

(ps)
 

Ebben a filmben debütált Justin Long.

(ps)
 

A filmben látható karaktereket javarészt a Star Trek (1966) ihlette.

(ps)
 

Ebben a filmben debütált Rainn Wilson.

(ps)
 
A történet eléggé butus, a főgonosz és a kivitelezés eléggé fapados, minden pozitív vonása ellenére én továbbra is egy kihagyott ziccernek tartom ezt a vígjátékot. több»