Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
3
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Szexmisszió
 
HercegPeter   2018. 01. 20.

legújabb vélemény

Igazi retro hangulat. Humoros és ötletes. Remélem ebből sosem csinálnak remake-et, mert tuti valami bugyuta, ordenáré baromkodás sülne ki belőle. Minden apró hibájával együtt szerethető alkotás. Az alaptörténet nagyon érdekes. Kicsit talán egy korabeli társadalom kritikának is fel lehet fogni, hiszen elég komoly propaganda folyik a filmben a férfiak ellen. Elég ha csak arra a jelenetre gondolunk, mikor a bornyitót és a és a borotvát bemutatják a fiatal lányoknak. Ez akár egy afféle csúfolása is lehet a kapitalizmus-ellenességnek.

 
ANdraS   2015. 09. 25.

Egy igazi klasszikus film, lengyel "Spielbergtől". Egy szuper ötleten alapszik és a hasonló temájú amerikai filmekhez képest ennek a filmnek van mit mondania, most láttam újra huszonöt év után és még mindig működött a humora. A filmet a feleségemmel láttam, aki most először látta és hogy idézzem, neki "főleg nagyon tetszet a világ férfiak nélkül".


 
Filmrajongó   2015. 04. 01.

Kicsit bugyuta vígjáték. A sci-fi műfajhoz csak érintőlegesen van köze. Kb. mint Pirx pilótának. De vicces sztori, amit még gyerekként sokszor megnéztem.

 
Erről a nem túl ismert, klasszikus lengyel sci-firől először egy kereskedelmi rádióban hallottam, méghozzá Puzsér Róbert A hét mesterlövésze című, koncepcióját tekintve időtálló filmekkel foglalkozó műsorában, azon belül pedig a disztópiák (más néven: antiutópiák) című tematikája kapcsán. több»
 
Nővéreim, ez az eset, amikor félre kell tenni a feminizmust, és egyszerűen csak jókat kell nevetni a filmen. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.