Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
86%

Men in Black - Sötét zsaruk (1997)

Men in Black
Filmadatlap
 
27
Szereplők
40
Vélemények
28
Képek
4
Videók
 
dovetusfurdo   2020. 10. 18.

legújabb vélemény

0
Hol a hiba

A sztori jó és izgalmas . Amikor túl komolyra váltana a film , jön Will Smith és poénkodik a filmnéző legnagyobb örömére .

 
Deku   2017. 07. 23.

0

Nagyon ütős és eredeti sztorival rendelkezik a Sötét zsaruk film. A két főszereplő dinamikus párosa pedig elképesztő. Tökéletesen illenek egymáshoz. Nagyszerű szórakozási lehetőség.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Will Smith és Tommy Lee Jones egy nagyszerű párost alakít ebben a sci-fi-ben, a poénok is nagyok benne, és hihetetlen ahogy az idegeneket a vászonra vitték, hisz a '90-es években a számítógépes effektek még gyerek cipőben jártak.

 
dailyfilmsan   2019. 12. 14.

0

K és J kalandjai kiskorom egyik legmeghatározóbb részét képezik. Örök kedvencem amit bármikor bármennyiszer meg tudok nézni és bármikor tudnám bárkinek ajánlani. Az más dolog hogy nem mindenkinek tetszik ugyan az úgyhogy fanatizmusomat nem akarom ráh... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

A trilógia első,és egyben legjobban sikerült része.Smith,és Lee Jones zseniális párost alkotnak. A vicces,és a komoly.A humoros,és a búsképű.De megoldanak mindent,mert a tét a világ sorsa!

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

0

Ha az ember túllát a poénos űrlényes dolgokon, akkor egészen elgondolkodtató a film, persze nem ez az elsődleges célja hanem a szórakoztatás, amit jól hoz. Jó az alaptörténete, amihez a karakterek is passzolnak. Jó szórakozás egy otthoni vasárnapi mozizáshoz még mindig

 
Fahéjgolyó   2016. 11. 25.

0

will smith régi filmjei közül ez az egyik kedvencem. humoros, akciós, eredeti története van, és a folytatásokkal sem rontották el. jó kikapcsolódás megnézni bármikor.

Galéria (28)

Will Smith
Tony Shalhoub
Tommy Lee Jones
Danny DeVito

Videók (4)

A film összbevétele 589 390 539 dollár volt (imdb.com).

 

A film során több utalás is van a Douglas Adams által írt Galaxis útikalauz stopposoknak című regényre.

(stevepisti )
 

A filmvégi jelenethez, amikor a Sötét zsaruk a nagy bogárral küzdenek, egy mechanikus bogarat terveztek, de az túl ügyetlen volt, ezért váltottak CGI-ra, ami persze megemelte a költségeket, de a rendező nem bánta meg.

(stevepisti )
 

A filmben J egy Hamilton Ventura karórát visel. Ugyanazt a modellt, amit Elvis Presley a Blue Hawaii című filmben.

(dailyfilmsan)
 

A stáb tizenötször vette fel a jelenetet, amikor Edgar cukros vizet iszik. Barry Sonnenfeld szerint a nap végére Vincent D'Onofrionak felment a cukra.

(dailyfilmsan)
 

Rick Baker napi hat órát maszkírozta az Edgardot játszó Vincent D'Onofriot.

(dailyfilmsan)
 

James fényképe, amikor K törli az összes adatát, egy régi középiskolai fotó Will Smith-ről.

(dailyfilmsan)
 

Az American Humane Society gondoskodott arról, hogy a forgatás során egyetlen állat se sérüljön meg, beleértve a csótányokat is. Will Smith valójában mustárcsomagokat taposott össze. A nap végén meg kellett számolniuk az összes csótányt, és meg kellett győződniük arról, hogy egyik sem hiányzik.

(dailyfilmsan)
 

John Landistnak felkínálták a lehetőséget, hogy ő legyen a rendezője a Men in Black filmnek, azonban visszautasította, mivel számára Bluse Brothers beütése volt űrlényekkel.

(dailyfilmsan)
 

1997-ben a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A film megtalálható a Steven Jay Schreider által összeállított "101 Sci-Fi Movies You Must See Before You Die" (Magyarul annyit tesz: 101 Sci-fi film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz) című könyvben. (2009)

(dulkap)
 
A mai CGI-cunamiban végre kezdenek rájönni a stúdiók, hogy a látvány önmagában kevés, oda kell figyelni a forgatókönyvre és a karakterekre, az utóbbi idők tendenciája már erre mutat, ezért sanszos, hogy a mai termésből is lesz olyan blockbuster, amelyet 20 év után is annyi szeretettel emlegetünk majd, mint a sötét zsarukat. több»