Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
86%

Men in Black - Sötét zsaruk (1997)

Men in Black
Filmadatlap
 
27
Szereplők
41
Vélemények
28
Képek
4
Videók

Galéria (28)

Will Smith
Tony Shalhoub
Tommy Lee Jones
Danny DeVito

Videók (4)

 
PadmeAmidala   2021. 08. 04.

legújabb vélemény

0

Jó kis film, nem hibátlan, de Will Smith a beszólásaival és Tommy Lee Jones az unott arcával jó páros. Az űrlényeken is sokat nevettem. A CGI a korához képest nagyon jó, sokszor nem is tűnik fel, hogy animálva vannak az űrlények. Egy 8/10-et kap a film.

 
Deku   2017. 07. 23.

0

Nagyon ütős és eredeti sztorival rendelkezik a Sötét zsaruk film. A két főszereplő dinamikus párosa pedig elképesztő. Tökéletesen illenek egymáshoz. Nagyszerű szórakozási lehetőség.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

0

Will Smith és Tommy Lee Jones egy nagyszerű párost alakít ebben a sci-fi-ben, a poénok is nagyok benne, és hihetetlen ahogy az idegeneket a vászonra vitték, hisz a '90-es években a számítógépes effektek még gyerek cipőben jártak.

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

A trilógia első,és egyben legjobban sikerült része.Smith,és Lee Jones zseniális párost alkotnak. A vicces,és a komoly.A humoros,és a búsképű.De megoldanak mindent,mert a tét a világ sorsa!

 
dailyfilmsan   2019. 12. 14.

0

K és J kalandjai kiskorom egyik legmeghatározóbb részét képezik. Örök kedvencem amit bármikor bármennyiszer meg tudok nézni és bármikor tudnám bárkinek ajánlani. Az más dolog hogy nem mindenkinek tetszik ugyan az úgyhogy fanatizmusomat nem akarom ráh... több»

 
puffancshercegnő   2016. 09. 16.

0

Ha az ember túllát a poénos űrlényes dolgokon, akkor egészen elgondolkodtató a film, persze nem ez az elsődleges célja hanem a szórakoztatás, amit jól hoz. Jó az alaptörténete, amihez a karakterek is passzolnak. Jó szórakozás egy otthoni vasárnapi mozizáshoz még mindig

 
Ms. Akárki   2019. 04. 28.

0

Will Smith miatt néztem meg főleg, és, mert jókat hallottam róla. Nem okozott csalódást. Izgalmas sci-fi, űrlényes témába rejtett vígjáték. Nagyon izgalmas volt látni, ahogy a titkos kormányszerv dolgozik, és, ahogy a különböző lényeget bemutatják.

A film összbevétele 589 390 539 dollár volt (imdb.com).

 

A film során több utalás is van a Douglas Adams által írt Galaxis útikalauz stopposoknak című regényre.

(stevepisti )
 

A filmvégi jelenethez, amikor a Sötét zsaruk a nagy bogárral küzdenek, egy mechanikus bogarat terveztek, de az túl ügyetlen volt, ezért váltottak CGI-ra, ami persze megemelte a költségeket, de a rendező nem bánta meg.

(stevepisti )
 

A filmben J egy Hamilton Ventura karórát visel. Ugyanazt a modellt, amit Elvis Presley a Blue Hawaii című filmben.

(dailyfilmsan)
 

A stáb tizenötször vette fel a jelenetet, amikor Edgar cukros vizet iszik. Barry Sonnenfeld szerint a nap végére Vincent D'Onofrionak felment a cukra.

(dailyfilmsan)
 

Rick Baker napi hat órát maszkírozta az Edgardot játszó Vincent D'Onofriot.

(dailyfilmsan)