Jay (Will Smith ) és Kay (Tommy Lee Jones) különleges ügynökök, de nem a CIA-nak vagy az FBI-nak dolgoznak, hanem egy olyan szupertitkos szervezetnek, amelynek az a feladata, hogy a földönkívüliek jelenlétét kísérjék figyelemmel bolygónkon. Jay és Kay galaxis szerte hírhedt bűnüldözők, de vannak,… Több

Filmgyűjtemény

86 Men in Black - Sötét zsaruk (1997)
Sajnos idáig kimaradt nekem a Men in Black trilógia, de végtelenül örülök, hogy végre sikerült bepótoljam! Nem gondoltam, hogy ilyen szuper lesz, kellemes meglepetés volt, Will Smith viszi a vállán a fél filmet konkrétan! :D
A trilógia első,és egyben legjobban sikerült része.Smith,és Lee Jones zseniális párost alkotnak. A vicces,és a komoly.A humoros,és a búsképű.De megoldanak mindent,mert a tét a világ sorsa!
Will Smith és Tommy Lee Jones egy nagyszerű párost alakít ebben a sci-fi-ben, a poénok is nagyok benne, és hihetetlen ahogy az idegeneket a vászonra vitték, hisz a '90-es években a számítógépes effektek még gyerek cipőben jártak.
A film során több utalás is van a Douglas Adams által írt Galaxis útikalauz stopposoknak című regényre.