Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
29
Vélemények
22
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

A MIB filmek közül számomra ez a leggyengébb. Semmi újdonság nincs benne és ez már a mai világban nem akkora flash, mint az első rész elkészültekor.

 
Deku   2017. 12. 21.

Eléggé érdekes maga a film de nekem ez így ahogy volt bejött. A maga furcsa módján igazán kis szerethető filmről van szó. Inkább mondanám átlagosnak mintsem kiemelkedőnek, de ettől függetlenül is nagyon szerettem.


 
Thibo84   2016. 06. 26.

A legjobb Men In Black rész. Josh Brolin zseniális választás, mint fiatal K.

 
MMcFly2015   2017. 10. 03.

Kellemes csalódás ért a film megtekintése során. A Men in Black anno mutatott valami újat, egy új színt hozott a filmes univerzumba a maga hülyeségeivel, viszont a második rész már éppen elég volt, hogy mindezt a jól felépített hangulatot elrontsa... Ebben a részben a negatív figurát (Vadállat Borisz) talán a széria legjobb, legmenőbb arcát tárjánk elénk. Az időutazás kedvenc téma, így lehet elfogult vagyok, de parádés a fő bonyodalom amit kapunk. A film talán nem is működik addig a jelenetig olyan jól, míg J ügynököt nem látjuk visszaröppenni az időben. A zenék, az akciók minden klappol, talán a poénok zöme (abból is inkább a beszólások) amik néhol besülnek... Ami kimagaslóan jó, és hatalmas tapsot érdemel: az Josh Brolin, mint a fiatal Tommy Lee Jones. Óriási alakítás, remekül elsajátította K ügynök ismérveit. Nagyon szórakoztató volt. Örülök, hogy trilógia lett a Men in Black-ből, méltó folytatás és sikerül megemészténi a félresikerült második részt... A végén pedig, igen jól eltalát drámai fordulatot is kapunk, ami kicsit átértelmezheti az első részben látottakat.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

Nagyon jó akció fantasy film. Mindenki húzta a száját ez az időutazós szál miatt és csak a hibákat keresték, de nekem kifejezetten tetszett. Jól összerakott történet ami tökéletesen keretbe foglalja a trilógiát.

A film összbevétele 624 026 776 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben 66 ember veszti életét.

(Norbi)
 

Roger Ebert filmkritikus 3/4 csillagot adott a filmre, Josh Brolin-t dicsérte kritikájában.

(Bogi87)
 

Jemaine Clement újzélandi komikus formálta meg a gonoszt, ám olyannyira elmaszkírozták, hogy teljességgel felismerhetetlen.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.