Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból (2016)

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Filmadatlap
 
32
Szereplők
17
Vélemények
17
Képek
20
Videók
Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból

Galéria (17)

Stephen Amell
Megan Fox
Stephen Amell

Videók (20)

 
sammy88   2020. 08. 30.

legújabb vélemény

0
Nehéz kezdet után némi javítás

Miután túltettem magam az első rész sokkhatásán gondoltam adok ennek egy esélyt, mert a teknőcököt még mindig szeretem. Nos.. egy kicsit mintha javult volna a helyzet, de hát ez közel sem az a szint, ami a szeretett hőseinknek jár!

 
mamiéstöti2   2017. 05. 02.

0

Amilyen szórakoztató volt az első rész, ezt sikerült olyan gyorsan elfeledtetni ezzel a résszel. Unalmas és kiábrándító folytatás és még a poénok is ugyanazok.

 
dulkap   2016. 08. 26.

0

Nekem csalódás a film, leginkább a koncepció miatt. Az első rész többel közt azért tetszett, mert kicsit sötétebb hangulatú volt az elődjeinél. A folytatás viszont már sokkal inkább a nagyobb gyerekeknek szól és emiatt talán sokkal egyszerűbben is ve... több»

 
Orosz István   2016. 07. 05.

1

Na gyerekek, ez már folytatás. Külön tetszett az hogy a képregényből több kedvelt gonoszt kiemeltek. Bebop, Rocksteady-t. Na meg a végén emellett tetőzték Crangel aki a föld elpusztításán mesterkedik. Egyszóval az első rész sokadjára felülmúlta, hoz... több»

 
Thibo84   2016. 07. 18.

0

Egy olyan film, ahol a folytatás jobban sikerült mint az első rész. Jó volt látni a teknőcök ellenfelei között Rocksteady-t, Bebop-t és Krang-t. Bár sajnálom, hogy Szecska mestert ennyire a háttérbe szorították és Casey Jones karakterét is elég gyengének állították be.

 
Deku   2017. 09. 24.

0

Na ez a film azonnal beleesett a könnyedén nézhető ugyan de egyszeri filmek közé. Nem is panaszkodnék mert egyszeri megtekintésre bőven alkalmas. Átlagos de jó.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

0

Az első rész még egész jól kikapcsolta az embert, de ez a folytatás nagyon egyszerű és unalmas lett sajnos. Nincs semmi extra a történetben. Kiábrándító volt némelyik karakter elbutítása is.

A film összbevétele 245 623 848 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 46 721 909 forintot termelt. A hazai mozik összesen 34 947 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Stephen Amell a második képregény színész, aki Chris Evans után játszik Casey Jonesot. Evans a 2007-es TMNT-ben adta Casey hangját. Míg Amell A zöld íjász című sorozatban szerepelt, Evans különböző Marvel filmekben játszott (és egyéb képregény adaptációkban, de különösen Marvel filmekben).

(Thibo84)
 

A Halloween felvonuláson van egy férfi, aki a Transformer Űrdongóként öltözött.

(Thibo84)
 

Ez az első TMNT film, ahol Casey Jonesnak nincsen hosszú haja, valamint Zúzónak is szakálla van, pedig mindig borotvált volt az arca.

(Thibo84)
 

Krang hangja eredetileg Ferd Armisen lett volna, de a menetrend konfliktusok miatt végül Brad Garrettre cserélték.

(Thibo84)
 

Zúzó új szürke-fekete tüskés páncélja a 2003-as Tini nindzsa teknőcökben látható első páncélján alapul.

(Thibo84)
 
Már az első rész is siralmas volt, a folytatás sem lett egy fikarcnyit sem élvezetesebb. A Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból elég vacakra sikerült, Stephen Amell Casey Jones szerepében menti a menthetőt. 4/10 több»
 
Az újkori mozis TMNT második etapja kétségtelenül előhozatja az emberből az elfeledett rajongót, ám az alapanyagtól eddig ódzkodókat ezúttal sem rántja majd be. 55% több»